首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The way people in the US travel to and from work has changed a lot in the last fifty years. Before the Second World War, most pe
The way people in the US travel to and from work has changed a lot in the last fifty years. Before the Second World War, most pe
admin
2018-05-03
50
问题
The way people in the US travel to and from work has changed a lot in the last fifty years. Before the Second World War, most people lived in the town or the city where they worked. Almost everyone either walked to work or used a good inexpensive transportation system. Many of these systems were electrified and ran on tracks, so they used very little energy.
After 1945, the United States government built many new roads and highways. People moved farther and farther from the cities where they worked because they could drive their cars on these new roads from their suburban(郊区的)homes to work in the city. Some of the big car makers also bought the electrified transportation systems so they could destroy them. As people stopped using public transportation, cities spent less money to fix old buses and trains or to buy new ones. Public transportation got worse and worse.
In the late 1960s, people found out that the increase in the use of cars led to many problems. There were always too many cars for the highway system, and terrible traffic problems developed. People were spending hours in traffic jams getting to and from work every day. In addition, the air in many cities became dirty because of pollution from millions of cars, and many people died in traffic accidents.
As people began to get worried about how the use of cars was hurting the environment, cities began to spend more money on public transportation again so fewer people would have to drive cars.
When gas became very expensive in the mid-1970s, the number of people taking public transportation began to increase. Because it is terribly expensive to build new public transportation systems , it is very difficult to make big changes in the way people travel, but an increase in the use of public transportation has begun.
What makes it difficult to change people’ s way of travelling?
选项
A、Lack of money.
B、Shortage of gas.
C、Poor quality of highways.
D、Increased number of cars.
答案
A
解析
细节题。题干意为“是什么导致人们改变出行方式很难?”根据文章最后一段的“…terribly expensive to build new…big changes in theway…重建公共交通系统耗资过大…让人们出行方式发生很大变化也很难”得知由于花费太高,无法重建公共交通系统,因此无法在很大程度上改变人们的出行方式,故A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Lrrd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Insportsthesexesareseparate.(36)andmendonotrunorswiminthesameraces.Womenarelessstrongthanmen.That(3
Insportsthesexesareseparate.(36)andmendonotrunorswiminthesameraces.Womenarelessstrongthanmen.That(3
OneChristmasEve,IkissedmyfamilygoodbyeandwenttospendthenightinthehospitalwhereIworkedinitsemergencydepart
Lipstick(口红)playsanimportantroleinattractionandcanevenprotectthelipsfromdryingoutinharshweather.Nowonderit
Thereare(36)TVchannels(频道)intheUnitedStates.Americansgetalotofentertainment(娱乐)and(37)fromTV.Mostpeople
It’smyfirstwritinginthenewclass.IafraidImay76.______makelotsofmistake.Butwithoutpractice,Icannever
Footballis,Isuppose,themostpopulargameinEngland;onehasonlytogotooneoftheimportantmatchestosee.Richandpo
Adopt-A-BookatLeedsUniversityLibraryIsthereabookthatmeansalottoyou?Abookthathasencouragedyou?Abookthat
Mr.Greyhastwosons______arefamouswriters.
Whatdothehusbandandwifedecidetodo?
随机试题
板桩建筑物沉桩施工,为使导向梁和导向架具有足够的刚度,要适当选择材料和断面,以及导桩的()。
男性,20岁。2个月来中上腹疼痛,痛向背部放射,伴反酸与夜间痛,以往亦有类似的发作,曾先后有3次黑粪。根据患者的临床表现考虑为十二指肠球部溃疡,而胃镜及钡餐检查均未见溃疡,此时应作下列哪项检查
一个完整的项目资金筹措方案,要求有()。
对风险概念叙述错误的是( )。
下列不适合用于水闸上游铺盖的材料是()。
“经营单位”栏:()。“保费”栏:()。
简单随机抽样要求总体中每个单位被抽中的()。
除税收法律、法规另有规定外,居民企业以()为企业所得税纳税地点。
根据企业所得税相关规定.一般情况下无形资产摊销年限小得低于()年。(2011年)
下面是某教师采用讨论法结束“金字塔的国度”一目的教学片段:师:面对高大雄伟、建筑精湛的金字塔,人们在赞叹之余,都会产生很多疑问,金字塔是谁建的?一说是火星人,理由是现代科学发现火星上可能也有和人类一样的高智慧生物。二说是“大
最新回复
(
0
)