首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Nearly 5,000 people below the age of 21 die because of excessive alcohol consumption each year. Oddly, this has triggered a new
Nearly 5,000 people below the age of 21 die because of excessive alcohol consumption each year. Oddly, this has triggered a new
admin
2016-09-21
58
问题
Nearly 5,000 people below the age of 21 die because of excessive alcohol consumption each year. Oddly, this has triggered a new movement to lower the drinking age. In America, young people can vote, drive, marry, divorce, hunt and go to war before alcohol is legally allowed to touch their lips. Many states once set their minimum drinking-age at 18. But in 1984 Ronald Reagan oversaw the passage of the "21 law", which requires states to set 21 as the minimum drinking-age or risk losing 10% of their highway funds. Now campaigners want to move it back.
In the past, states have been too financially timid to challenge the 21 law. But calls for change are growing louder. Two local judges in South Carolina recently ruled that banning 18- to 20-year-olds from drinking or possessing alcohol is unconstitutional. Public officials, including the former attorney general of South Dakota, have called the 21 law a failure. The about-face of Morris Chafetz, a doctor who served on the commission that recommended increasing the drinking-age to 21, has also raised eyebrows. This week he called it the most regrettable decision of his career.
Supporters of existing status, including the organisation Mothers Against Drunk Driving, say that the law has helped avoid thousands of deaths. But doubters point out that other countries, like Canada, have seen similar declines, even though their drinking-age is 18. They also argue that barring young people from drinking does not stop them from consuming alcohol: it just makes them drink more quickly.
John McCardell, former president of Middlebury College in Vermont, is part of the Amethyst Initiative, a group of educators who are pushing for 18-year-olds to be allowed to drink. "Those who have graduated from high school, have a clean record and completed an alcohol-education programme should qualify for a drinking licence," he says, "in the same way that people who go to driving school receive a licence to operate a vehicle."
This is not the first time that Americans have desired a change in alcohol policy during a period of economic distress. Franklin Roosevelt lifted prohibition in 1933 amid the trouble of a depression.
What did Franklin Roosevelt do during the 1933 depression?
选项
A、He lifted the trouble of a depression.
B、He changed the alcohol policy.
C、He decided to ban alcohol.
D、He desired a change in alcohol policy.
答案
B
解析
最后一段最后一句提到Franklin Roosevelt所做的事是为了说明该段第1句的观点:美国人不是第一次试图改变他们的alcohol policy,由此可见,Franklin Roosevelt当政期间也改变过美国的alcohol policy,故B的说法正确。A跟原文最后一句“长得”有点像,但原文中lifted的对象是prohibition(禁酒令)而非trouble(困难)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LtY7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
PromoteLearningandSkillsforYoungPeopleandAdultsA)Thisgoalplacestheemphasisonthelearningneedsofyoungpeoplean
A、Thesurveyneedsmorethan4,000people.B、Aminorityofpeoplenevercleanthekeypadandthemouse.C、10peopleneverclean
Today,studentswhowanttolearnEnglishintheUShaveawidechoiceofcoursesandinstitutionsto【B1】______from.And,becaus
A、Shedoesn’thavemuchtrouble.B、Sheunderstoodthereadinglastnight.C、Sheunderstandsverylittle.D、Shehasn’tbeendoing
Doyoufindgettingupinthemorningsodifficultthatit’spainful?Thismightbecalledlaziness,butDr.Kleitmanhasanew
UnitedNations’talksonclimatechangehaveendedinBangkokwithlittlesignofprogress.Therearestillmajor【B1】______betwe
A、Tofindoutwhathisinterestis.B、Toencouragehimtotryoutforacollegenewsletter.C、Tohelphimchooseanout-of-class
UniversitiesBranchOutA)Asneverbeforeintheirlonghistory,universitieshavebecomeinstrumentsofnationalcompetitionas
UniversitiesBranchOutA)Asneverbeforeintheirlonghistory,universitieshavebecomeinstrumentsofnationalcompetitionas
AboutoneintwentyadultsintheUnitedStatescannotreadEnglish.Anewfederalstudyshowsthatadultsmadelittleprogress
随机试题
在评定B类标准不确定度时,一般情况下,不可利用的信息包含________。
患者,男,45岁。以突起头痛、头晕、呕吐半小时急诊入院。查体:浅昏迷,呼吸有大蒜味,皮肤湿冷,双侧瞳孔缩小,双肺可闻及散在湿啰音,有肌颤。抢救该患者时,应该禁用治疗方法是
脑底动脉环不包括下列哪支动脉
经营者以低于成本价销售商品的行为,哪些不属于不正当竞争行为()
微型计算机使用的键盘上的Backspace键称为()。
有如下例题:你是否喜欢数学?如果用5、4、3、2、1分别代表从最喜欢到最不喜欢之间的5种程度,你选哪个数?说明理由.如果小明选择2,说明什么?如果小立比较喜欢数学,他最可能选几?该例题的编制意图是为了引导学生会用数来表示事件,并能进行交流,这是着眼于培养学
Thefollowingparagraphsaregiveninawrongorder.ForQuestions41-45,youarerequiredtoreorganizetheseparagraphsintoa
A.Ford’sFollowersB.TheAssemblyLineC.Ford’sGreatDreamD.TheEstablishmentoftheCompanyE.Ford’sBiggestContribut
Guamisdescribedas______Thetextismostlikelytakenfrom______
Itissaidthattheagreement______betweenthetwocompanieslastmonthwillbecomeeffectivefromMay1st.
最新回复
(
0
)