首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There is no denying it: Boys think differently from girls. Even though recent brain research evidence is controversial(争议的), tha
There is no denying it: Boys think differently from girls. Even though recent brain research evidence is controversial(争议的), tha
admin
2009-02-15
65
问题
There is no denying it: Boys think differently from girls. Even though recent brain research evidence is controversial(争议的), that conclusion seems inescapable. One clue to brain differences between the sexes came from observation of infants. One study found that from shortly after birth, females are more sensitive to certain types of sounds, particularly to a mother’s voice. Female babies are also more easily awoken by loud noises.
Tests show girls have increased skin sensitivity, particularly in the fingertips, and are better at fine motor performance. Female infants speak sooner, have larger vocabularies and rarely show speech mistakes. (Stuttering, for instance, occurs almost only among boys.) Girls exceed boys in language abilities, and this early linguistic bias(倾向) often continues throughout life. Girls read sooner, learn foreign languages more easily and, as a result, are mole likely to enter to occupations involving language mastery.
Boys, in contrast, show an early visual superiority. They are also clumsier, performing poorly at something like arranging a row of beads, but excel at other activities calling on total body coordination. A study of preschool children by psychologist Diane McGuinness of Standford University found boys more curious, especially in regard to exploring his environment. Her studies also confirmed that males are better at manipulating three-dimensional space.
There is evidence that some of these differences in performance are differences in brain organization between boys and girls. Overall, verbal and spatial abilities in boys tend to be "packaged" into different hemisphere: the right hemisphere for nonverbal tasks, the left for verbal tasks. But in girls nonverbal skills are likely to be found on both sides of the brain. The hemispheres of women’s brains may be less specialized for these functions.
选项
A、The other families might not even know a family that lived close by in the past.
B、We live in an age of machines when machines can do everything.
C、Neighboring is not as common as it used to be.
D、Everyone shared the same problem—power is not enough for daily use.
答案
C
解析
根据全文的意思,可以说[A]与文章的说法刚好相反;[B]说我们生活在机器可以为我们做一切的时代,文章却没有这样说;[D]说能源不够日常之用,这是每一人共同的问题,文章没有说。因此答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LyAd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
About10yearsagoImetanadvertisingexecutiveinNewYorkwhoexplainedthedifficultyofadvertisinganewbrandofdeodora
Whatdidthemangivethewoman?
Oneinsix.Believeitornot,that’sthenumberofAmericanswhostrugglewithhunger.Tomaketomorrowalittlebetter,Feedi
ThemostfrighteningwordsintheEnglishlanguageare,"Ourcomputerisdown."Youhearitmoreandmorewhenyouareonbusi
Howdidthenameof"computervirus"comeintobeing?
LuciaAmour:Theinternetisapositiveinfluenceonmodern-daygenerations,keepingtheminformedonbothlocalandglobal
Alltheleadingnewspapers______thetradetalksbetweenChinaandtheUnitedStates.
WomenTodayIsittruethatwomenhavehaditsogood?Inmanyways,yes.Itisno【B1】necessary【B2】womentoaskanyone’s
WhatkindofroomdoesWilliamWoodswant?
--Inthatmountainousareayouwillfindmoreproblemsthanyoucaneverexpecttraveling.--Whichisthe______problem,lackof
随机试题
在理性主义受到人们的普遍怀疑时,讲出“上帝死了”的人是()
Thisisthefirstdraftofthebook.Pleasefeelperfectlyfreeto______onit.
下列各项中关于车务安全知识不正确的是()。
影响行业兴衰的主要因素有()。
资产负债表中的“货币资金”项目包括()。
下列交易或事项,属于非货币性交易的有()。
简述标准分数的含义、计算公式、性质和优点。
设随机变量X与Y相互独立,且X服从参数为p的几何分布,即P{X=m}=pqm-1,m=1,2,…,0<p<1,q=1—p,Y服从标准正态分布N(0,1).求:(I)U=X+Y的分布函数;(Ⅱ)V=XY的分布函数.
Ithinkthisoneisnotasbigasthatone.Ithinkthisoneis______thatone.
Wholelifeispermanentinsuranceprotectionthatprotectsyouforyourwholelife,fromthedayyoupurchasethepolicyuntily
最新回复
(
0
)