首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
I am Sergey Brin! I was born in Moscow. In 1979, when I was 5, my family immigrated to the U. S. A. , California. I remember tha
I am Sergey Brin! I was born in Moscow. In 1979, when I was 5, my family immigrated to the U. S. A. , California. I remember tha
admin
2010-12-19
106
问题
I am Sergey Brin! I was born in Moscow. In 1979, when I was 5, my family immigrated to the U. S. A. , California. I remember that on my 9th birthday I got my first computer "Commodore 64".
Later I graduated with honors in the University of Maryland in Mathematics and IT. The main field of my science research was the technologies used to collect data from unsystematic sources as well as large quantities of texts and science data. I was the author of dozens of articles in leading American academic magazines.
The greatest event in my life happened when in 1998 I was preparing for the defense(论文答辩) of my Doctor’s degree in Stanford University. There the fate made me meet Larry Page—a young computer genius. Larry belonged to the intellectual(知识分子) society. Larry and I quickly became friends when we worked together.
We were searching day and night on the Internet. We were finding a lot of information but with the feeling we still couldn’t find enough of what we were looking for. Naturally the idea for a search engine that would allow specific information to be found in the endless pool of data was born like it came to us. It wasn’t our plans but we gave up the education at the university. You know the next part, maybe—we managed to turn an ordinary garage in Meplo Park, California, the U. S. A. into our first office, in which Google was born. With excitement we typed the name of the thing which we created with love on September 14th, 1998—www. Google. com. Now, after those years we bought this garage. As a symbol it will always remind us that everything is possible.
Why did they found Google?
选项
A、Because they loved working with the Internet so much.
B、Because they wanted to make a lot of money through the Internet.
C、Because they hoped to make it easier to find specific information online.
D、Because they believed everything is possible.
答案
C
解析
根据第四段的内容,当作者和他的搭档在网上搜集数据总是觉得数据缺乏,不够好的时候,他们有了终结这种现状的想法。所以他们做Google是为了使在网上搜索专业数据更加容易。所以答案选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/M4Bq777K
本试题收录于:
中学英语题库教师公开招聘分类
0
中学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
如图所示,物块A放在倾斜的木板上,已知木板的倾角α分别为30°和45°时物块所受摩擦力的大小恰好相等,则物块和木板间的动摩擦因数为()。
IamSergeyBrin!IwasborninMoscow.In1979,whenIwas5,myfamilyimmigratedtotheU.S.A.,California.Iremembertha
WriteanessaytidedHowtoMakeFriends1)everyoneneedsfriends;2)describehowtomakefriends;3)whatshould
—HowdidyoulikeNick’sperformancelastnight?—Tobehonest,hissingingdidn’t______tomemuch.
RobertMoody,52,isanexperiencedpoliceofficer.Muchofhisworkinvolvesdealingwith【16】andgang(团伙)problemsintheschoo
RobertMoody,52,isanexperiencedpoliceofficer.Muchofhisworkinvolvesdealingwith【16】andgang(团伙)problemsintheschoo
Thedeclineinmoralstandards—whichhaslongconcernedsocialanalysts—hasatlastcapturedtheattentionofaverageAmericans.
Thedeclineinmoralstandards--whichhaslongconcernedbysocialanalystsnhasatlastcapturedtheattentionofaverageAmeric
Thedeclineinmoralstandards--whichhaslongconcernedbysocialanalystsnhasatlastcapturedtheattentionofaverageAmeric
Davidreturnedafterthevacation,only______thathehadbeendismissed.
随机试题
[*]
以下症状,不属内燥临床表现的是
患者,男性,9岁。突发剑突下剧烈绞痛1小时,疼痛呈钻顶样,辗转不安。查体:腹肌柔软,右上腹部轻微压痛。首先考虑的诊断是()
用3个D触发器组成的电路如图7-66所示,设Q2Q1Q0的初始状态为000,触发器F0的输入端接+5V表明D0=1,那么,在第1个CP脉冲和第2个脉冲的上升沿过后Q2Q1Q0分别是()。
可理解性原则的目的是保证从纵向上对同一企业前后各期会计信息进行相互比较和分析,预测企业的发展趋势。()
某企业占用林地40万平方米建造生态高尔夫球场,占用林地100万平方米开发经济林木,所占耕地适用的定额税率为20元/平方米。该企业应缴纳耕地占用税()万元。
交易双方经过协商,同意在约定的时间按照协议约定的价格和数量进行的交易是()。
求α1=(2,0,1,1),α2=(-1,-1,-1,-1),α3=(1,-1,0,0),α4=(0,-2,-1,-1)的秩和一个最大无关组,并将其余向量用该最大无关组表示.
Conventionalwisdomhasitthatconcernfortheenvironmentisaluxuryonlytherichworldcanafford;thatonlypeoplewhoseb
A、In1791.B、In1917.C、In1691.D、In1916.A由“SamuelF.B.MorsewasborninMassachusettsin1791.”可知,SamuelMorse出生于1791年,所以答案为
最新回复
(
0
)