首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Six times. B、Five times. C、Three times. D、Two times. B细节题。文中明确提到,声音在水中传播的速度是在空气中传播速度的五倍,故答案为B)。
A、Six times. B、Five times. C、Three times. D、Two times. B细节题。文中明确提到,声音在水中传播的速度是在空气中传播速度的五倍,故答案为B)。
admin
2015-03-20
64
问题
The vast oceans of the world are dark, deep and mysterious places where eyesight counts for little as soon as you venture very far beneath the surface.
For humans, who live in a world dominated by visual stimuli, to exist in such conditions would be impossible. But for whales and dolphins that live in the ocean or, in the case of a few species, muddy rivers, the darkness is unimportant. What is important to them is sound.
Sound is an efficient way to transmit and sense information,[17]especially as it travels five times faster through water than through air. If humans shout to someone, it is unlikely that they will be heard a kilometer away. But if a whale shouts in an ocean channel, another whale may hear it tens, if not hundreds, of kilometres away.
Whales and dolphins use sound in two ways: for communication and for echolocation.[18]Dolphins and toothed whales communicate through a wide variety of high-frequency sounds.
But as well as using sounds to communicate, toothed whales and dolphins also rely on echolocation to learn about their immediate environment, including prey that might be waiting nearby. They produce intense short broad-band pulses of sound in the ultrasonic range. These clicks are brief, typically less than one millisecond long — but they are repeated many times each second.
16. For whales and dolphins, which sense is most important?
17. How much faster does sound travel in the water than in the air?
18. How do dolphins and toothed whales communicate?
选项
A、Six times.
B、Five times.
C、Three times.
D、Two times.
答案
B
解析
细节题。文中明确提到,声音在水中传播的速度是在空气中传播速度的五倍,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/M6l7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Doyoufindgettingupinthemorningsodifficultthatit’spainful?Thismightbecalledlaziness,butDr.Kleitmanhasanew
A、Themanhasbeencomplainingtoomuch.B、Theman’stoothachewillgoawaybyitself.C、Themanshouldhaveseenthedentistea
Wouldn’titbegreatifyoucouldjustlookupattheskyandreadtheweatherforecastrightaway?Well,youcan.Theforecast
A、Bybringingananimalrarelyseenonnearbyfarms.B、Bybringingabagofgraininexchangeforaticket.C、Byofferingtodo
Whenyouthinkaboutthegrowthofhumanpopulationoverthelastcenturyorso,itisalltooeasytoimagineitmerelyasani
A、Thetraffic.B、Theweather.C、Theirhealth.D、Theirtimetable.B对话中男士提到aperfectdayforstayinginside(非常适合在家里待着的一天),女士提到gloo
ShoppersonBlackFriday,thetraditionalstartoftheholidayshoppingseasoninAmerica,arenotoriouslyaggressive.Someeven
ShoppersonBlackFriday,thetraditionalstartoftheholidayshoppingseasoninAmerica,arenotoriouslyaggressive.Someeven
A、Untilabout5:00p.m.B、Bytomorrow.C、Inafewminutes.D、Bythisevening.C信息明示题。男士问女士能不能下午5点来拿表,女士说她下午一直要工作,来不了,而明天她就要用表,男士
A、Becausetheworkinghourswerenotsuitable.B、Becausethejobwasnotwellpaid.C、Becausehehadtodoalotoftraveling.D
随机试题
阅读材料,回答问题。材料1作为我国改革开放的重要起源地和中国特色社会主义的忠实践行地,深圳故事连着中国故事,深圳的成就是中华民族实现从站起来到富起来,并迎来从富起来到强起来伟大飞跃的生动缩影。改革开放40多年来,按可比价格计算,我国国内生
怠速进气控制方式主要有旁通空气道式和()。
下列哪些是班氏微丝蚴的形态要点
健康教育时应侧重于卫生保健知识的社区人群是
环境影响评价报告具有的基本功能是()。
某国家领导人要在连续6天(分别编号为第一天,第二天,……,第六天)内视察6座工厂F,G,H,J,Q和R,每天只视察一座工厂,每座工厂只被视察一次。视察时间的安排必须符合下列条件:(1)视察F在第一天或第六天。(2)视察J的日子比视察Q的
在文件系统中,文件存储空间的分配单位通常是()。
Stoppingcigarettesmokinghasbecomeabigproblemforallgovernments.Indemocraticcountries,theeconomicstrengthofthe
A、In4or5years.B、Inoneyear.C、In3or4years.D、In36weeks.A
A、Howtodistinguishpeople’sfaces.B、Howtodescribepeople’spersonality.C、Howtodistinguishpeoplebothinwardandoutward
最新回复
(
0
)