首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They serve as an important energy source. B、They provide material for daily life. C、They produce oxygen so we can breathe. D、T
A、They serve as an important energy source. B、They provide material for daily life. C、They produce oxygen so we can breathe. D、T
admin
2020-05-08
64
问题
I love trees because they have many different shades of green, so many that it’s almost impossible to count. When I paint a picture of a tree I use many shades of green and many more shades of brown. My favorite thing about trees is that they always seem to have a glow around them. I love trees because they always smell so fresh and clean. I like to go to the nursery because I 1ove the smell of trees, it’s so refreshing. It’s a glass of cool water on a hot day, or a damp cloth on a hot forehead.
One of my favorite things about trees is that they are fun to climb. I started climbing trees when I was very little. I especially like to climb my grandpa’s apple tree. I love to wind through the branches, and climb up to a board that has been placed there.[14]Once up, I like to think and relax, or bring a book up there with me. It’s fun to let my imagination run away with me while eating apples.
I love trees in the autumn when they display their beautiful colors. In the autumn time, splashes of red, yellow, orange, and green decorate the mountainsides. The maples go red, the oak and aspen go yellow while the evergreens maintain their beautiful shade of green.
Trees make life possible because they use the carbon dioxide and release oxygen which makes it so that we can breathe. If we exterminate trees, the effects could be fatal. There may be global warming, lack of oxygen, and we would definitely not have any lumber or paper.
12. What does the speaker do when painting pictures of trees?
13. What aspect of trees is the speaker referring to when saying that "It’s a glass of cool water on a hot day"?
14. What does the speaker like doing in the grandfather’s tree?
15. According to the speaker, how do trees make life possible?
选项
A、They serve as an important energy source.
B、They provide material for daily life.
C、They produce oxygen so we can breathe.
D、They can adjust the climate.
答案
C
解析
根据选项的描述,联系上几道题的选项,可知这道题的主题是“树”,因此,主语they指的是trees。短文提到,树木为生命提供可能,是因为它们吸收二氧化碳和释放出氧气,使我们能呼吸,故答案为C。每项的描述本身都没有错,估计问题规定了某些范围或条件,解题的关键是有针对性地回答问题。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/M7W7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Whyisitsodifficulttofallasleepwhenyouareovertired?Thereisnooneanswerthat【C1】______toeveryindividual.Butmany
A、Clappinghands.B、Gestureandimitation.C、Handshaking.D、Smellandtaste.B短文中明确提到,视觉交流的例子是手势(gesture)与模仿(imitation)。由此可知,B为正
A、Satisfied.B、Enthusiastic.C、Disappointed.D、Indifferent.C女士谈到,男士一定见证了公司很多的变化,男士回应说绝大部分的变化都是使事情变得更加糟糕。故选C。
Itseemslogical:Collegegraduateshavelowerunemploymentandearnmorethanlesseducatedworkers,so,thethinkinggoes,the
Itseemslogical:Collegegraduateshavelowerunemploymentandearnmorethanlesseducatedworkers,so,thethinkinggoes,the
A、Holdanexhibitiononcampus.B、GotoNewYorkCity.C、EnterforthetourtoBoston.D、MeettheEuropeanpainters.C①四个选项都是原形的
A、Sheearnedalotofmoney.B、Shelearnedmanythings.C、Shewasacquaintedwithmanypeople.D、Shebecameanartmajor.B①选项都是
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandsettingofthesun,theebbandflowoftheoceantide
DoBritain’sEnergyFirmsServethePublicInterest?[A]Capitalismisthebestandworstofsystems.Lefttoitself,itwillemb
A、Itisoftendisplayedoutdoors.B、Itdoesnotalwaysrepresentanobject.C、Itisthree-dimensional.D、Itisdonebyrelativel
随机试题
下列关于室内消火栓设备的布置要求中,说法错误的是()。
AlthoughtheUnitedStatescherishesthetraditionthatitisanationofsmalltownsandwideopenspaces,onlyoneineveryei
我国文房四宝中著名的“湖笔”产自()。
深化事业单位人事制度改革必须遵循的基本原则是:
学校教育制度(学制)(2019年北京师大、2018年华东师大、2016年东北师大、2016年福建师大、2015/2019年南京师大、2013/2014年西北师大、2012/2014/2016/2020年陕西师大、2011/2018年华中师大)
支持数据库各种操作的软件系统称为()。
It’sofficialthatmarriedpeoplearehealthier,oratleasttheythinktheyare.AnAmericansurveyof【C1】______100000people
Thefirstdaymynewteacherstoodinfrontoftheclass,Iburstintolaughter.RonClarkwasfromNorthCarolinaandhetalked
Duringrecentyearswehaveheardmuchabout"race":howthisracedoescertainthingsandthatracebelievescertainthingsand
Seariseasaresultofglobalwarmingwouldimmediatelythreatenthatlargefractionoftheglobelivingatsealevel.Nearlyo
最新回复
(
0
)