首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Facial expression. B、Gesture. C、Movements of the body. D、Non-verbal language. D 文章中一开始提到non-verbal language或body language也是影响交
A、Facial expression. B、Gesture. C、Movements of the body. D、Non-verbal language. D 文章中一开始提到non-verbal language或body language也是影响交
admin
2010-03-26
59
问题
When you learn a foreign language you must learn more than just the words and the grammar. To communicate successfully in speech, you must also learn the non-verbal language, or "body language" of that culture. Body language refers to facial expressions, gestures, and other movements of the body that send messages. This means of communication is so important that we may actually say more with our movement than we do with words.
Speaking a foreign language is sometimes difficult because we may not understand the non-verbal signals of another culture, or they may mean something very different from what they mean in our culture. For example, in Spanish-speaking countries, children show respect to an older person by not looking directly into the person’s eyes during a conversation. In other countries, looking into a person’s eyes is expected. For example, if you don’t do it in the U.S., people may think you are afraid or angry.
选项
A、Facial expression.
B、Gesture.
C、Movements of the body.
D、Non-verbal language.
答案
D
解析
文章中一开始提到non-verbal language或body language也是影响交流的重要因素,因此答案是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MBk7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Whichofthefollowingisthebesttitleforthepassage?Thephrase"bread-and-butterbusiness"mostprobablymeans______.
A、Whealitbreaksout.B、Howitcomesabout.C、Whatkinditis.D、Whereittakesplace.CWhatshouldwefirstbeclearaboutin
Fromthefirstparagraphwelearnthatthetravelindustry______.Thereasontourismbenefitsacountryevenmorethantraditi
A、Grammaticalstructure.B、Function.C、Traditionalconceptsandterms.D、BothAandBDWhatisusefultodescribelanguageaccor
A、Registrationatapolytechnic.B、Thelengthofhisstayinthiscountrytobeallowed.C、ThewaytoopenabankaccountinBri
A、Toshowthemediaisawayofmodernlife.B、Tocompareandcontrastradioandtelevision.C、Toillustratetheeffectofmoder
A、Forty-three.B、Thirty-one.C、Seventy-five.D、Forty-six.BWhatisthepercentageofAmericanadultwomenwhosmokeregularly?
A、$1.00.B、75cents.C、105cents.D、80cents.D根据选项,对话的内容与数字相关,提问是关于总价格。根据计算,15+25+25+15=80,因此正确答案为D。
Whenriskofdeathfromheartattackisplottedonagraphagainstalcoholconsumption,studiesconsistentlyshowaU-shapedcur
LoveAroundtheWorldItwasanunsettingnightattheAfricanbarandRichardBlaine,37,wasespeciallynervous.Clients
随机试题
下列有关胃溃疡病的描述,哪项是恰当的
患者,男性,67岁。因“心悸伴呼吸费力2天”入院。查体:心率120次/分,心房颤动,血压110/60mmHg,各瓣膜区未闻及杂音,双肺底可闻及细小湿啰音,双下肢轻度水肿。该患者呼吸费力的原因首先考虑
用水与蜜按不同比例做黏合剂的是
根据《抗菌药物临床应用管理办法》,以下关于抗菌药物临床应用管理的叙述有误的是()。
患者,男性,30岁。电击伤,心肺复苏中,心电图显示QRS波群与T波消失,呈现不规则的波浪状曲线,该患者出现了
下列关于中国近现代史上的事件表述不正确的是()。
凯恩斯的对外贸易乘数理论认为,贸易顺差对国民收入的影响可以用公式:△Y=[△I+(△X-△M)]K来表示。该公式说明______。
关于养老保险,说法不正确的是()。
王某骑自行车被一违章车辆撞倒,王某当时未感到损伤,只是自行车被撞坏,通过协商,司机赔偿了自行车费300元。但2年后王某感到经常头晕,经过医院检查确诊为中度脑震荡,原因就是上次的撞车事件。王某为此花了3000元治疗费。王某出院后要求当时的司机赔偿,司机不同意
Muchaswemayprideourselvesonourgoodtaste,wearenolongerfreetochoosethethingswewant.
最新回复
(
0
)