首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In some countries video games are fast becoming a social problem. They are banned in the Philippines and Indonesia. In Japan, th
In some countries video games are fast becoming a social problem. They are banned in the Philippines and Indonesia. In Japan, th
admin
2011-02-04
73
问题
In some countries video games are fast becoming a social problem. They are banned in the Philippines and Indonesia. In Japan, those who are under 15 years old are forbidden to use the public machines at night. City elders across the United States are campaigning (呼吁) to restrict their numbers, while the Hong Kong government is proposing to license (批准) their operation. These video games are causing children to waste their money on them. Even adults are lured (诱惑) into spending working hours playing them.
In Singapore, the battle of man against the machines takes place in licensed amusement centers (娱乐中心), mostly located in shopping centers. According to one estimated, each establishment can make between $250 and $1,500 a day. The schoolchildren in uniforms there are not allowed into these centers. However, one cannot help noticing that the majority of those who are often found in these places are youngsters. Many of them are schoolchildren who have changed out of their uniforms. Some play for the fun of it, others have turned them into a form of gambling (赌博), and some are hopelessly addicted to (沉迷) them.
Now kids and adults alike play these games in the privacy of their homes. Video game sets have invaded (进入) most homes. The question that must be asked is: Have they any education value?
How can schoolchildren go into the amusement centers in Singapore?
选项
A、They are allowed to go into such places.
B、They pretended to be adult.
C、They changed out of their uniforms.
D、They put on their uniforms.
答案
C
解析
细节题。根据第二段倒数第二句Many of them are schoolchildren who have changed out of their uniforms. 可知,他们是脱掉校服后进入娱乐中心的,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MClK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Whatsurprisingitemscancamelschewup?Camelscanchewupsharp______.Whendoesthespeaker’sfriendtakeJimforalong
A、Inarestaurant.B、Inashop.C、Atamarket.D、Inabookstore.CM:Haveyougoteverythingnow?W:No.Istillhavetogeta
A、Travelerandagent.B、Managerandworker.C、Shopassistantandcustomer.D、Classmates.A由对话可知选B,C,D均不正确。
TheCambridgeUniversityistheplace______.OntheOpenDayyoucangettheinformationon______.
I’msorry,sir.Yourmobilephoneisn’treadyyet.It(repair)______inthefactory.
Attheinternationalconference,thefamousscientistgaveanexcellentreport______onhisrecentexperiment.
A、Hedoesn’thavetimetoseeadoctor.B、Hehasatoothache.C、Thereissomethingwrongwithhisfalseteeth.D、Thedoctorrefu
A、Toaconcert.B、Toherbrother’shouse.C、Tohisprofessor’soffice.D、Toabirthdayparty.DWheredidthewomangolastnight
A、Fixthedoorhimself.B、Callarepairman.C、Lockthebedroom.D、Closethedoor.B
TherearetwomajorpartiesinBritaintoday,theConservativePartyandtheLabourParty,whichhavebeeninpowerbyturnssin
随机试题
根据证券法律制度的规定,退市整理期是指()。
下列关于栈的描述中错误的是
1914年5月袁世凯的“新约法”颁布前,北京政府法定的最高行政机关是()
法乐氏四联症是指_______。
一例用短效胰岛素治疗的糖尿病患者,多次空腹血糖增高,尿糖阳性,白天尿糖全部阴性。在下列原因中哪项可不予考虑
关于子宫,下列描述错误的是
低温环境的能量代谢特点是()。
患者,女,63岁。心力衰竭,卧床2个月。近日骶尾部皮肤破溃,家庭病床护士观察后认为是压疮的炎性浸润期。该护士为患者制定了详细的护理计划,应除外()。
阅读以下文字.完成下列题。所谓创新型经济,它体现资源节约和环境友好的要求,是以知识和人才为依托,以创新为主要驱动力.以发展拥有自主知识产权的新技术和新产品为着力点,以创新产业为标志的经济。我国各地发展创新型经济的经验证明,经济增长由物质资源投入转
设有如下过程:PrivateSubForm_KeyDown(KeyCodeAsInteger,ShiftAsInteger)PrintChr(KeyCode)EndSubPrivateSub
最新回复
(
0
)