首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
As a boy Sanders was much influenced by books about the sea but in fact by the age of fifteen he had decided to become a doctor
As a boy Sanders was much influenced by books about the sea but in fact by the age of fifteen he had decided to become a doctor
admin
2013-07-02
81
问题
As a boy Sanders was much influenced by books about the sea but in fact by the age of fifteen he had decided to become a doctor rather than a sailor. His father was a dentist and as a result Sanders had the opportunity of meeting doctors socially. When he was fourteen he was already hanging around the dispensary of the local doctor where he was supposed to be helping to wrap up medicine bottles,but was actually trying to listen to the conversations with patients taking place in the next room.
During the war Sanders served in the Navy as a surgeon. "That was the happiest time of my life doing major surgery. I was dealing with very real suffering and on the whole making a success of it. " In Rhodes he taught the country people simple facts about medicine. He saw himself as a lifesaver. He had proved his skill to himself and his ability to take decisions. With this proof came the firm belief that those who lived simply and those who were dependent upon him possessed qualities and a secret of living which he lacked.
After the war he married and chose practice deep in the English countryside,working under an old doctor who was much liked in the district but who hated the sight of blood and believed that the secret of medicine was faith. This gave the younger man plenty of opportunity to go on working as a lifesaver.
When Sanders was working in Rhodes during the war he ______. ( )
选项
A、discovered the virtues of a simple life
B、wanted to live like a countryman
C、wanted to be able to take decisions
D、taught life-saying to his patients
答案
A
解析
细节题。从第二段末句可知,在Rhodes工作时他得出简单生活的真谛。belief意为“信念”。B、C、D均不正确,
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MCrx777K
本试题收录于:
英语阅读(一)题库文史类分类
0
英语阅读(一)
文史类
相关试题推荐
(able)Recentinnovationswithcomputeraideddesign______ustoproducemagazineswhicharemorecreative,efficientandcost-e
Englishisnowtheinternationallanguageforairlinepilots,scientists,medicalexperts,businessmenandmanyothers.Conseque
Regularinteractionorfamiliarityseemstoincreaseliking;often,thepeopleweinteractwiththemostaresimplythosewhoar
FriedrichDobl,aYugoslav(南斯拉夫人)workinginGermany,wasannoyedwithtrafficjams.Atlongweekendsandholidaytimeswhenhe
(63)Iflanguagewerefornothingbutthecommunicationofwarningsandweatherreports,anartificialinternationallanguagewo
"Outthroughthatwindow,exactlythreeyearsago,【C1】______.Theynevercameback.Incrossingthecountrytotheshooting-gr
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweennationsandthat,ifcountriesplaygamestogether,theyw
ImmensekeepoutofsharewithforintimebysolongasagainstaccountoninterfereInthelat
WhenIfirstconsideredbecomingacollegeprofessor,tenurewasnotanattractionorevenanissue.Iwasdrawntotheprofessi
WhenIfirstconsideredbecomingacollegeprofessor,tenurewasnotanattractionorevenanissue.Iwasdrawntotheprofessi
随机试题
主体作用于态度对象的行为准备状态是()
可引起产科休克的疾病不包括
女性,28岁。查体左上肢脉搏消失,右上肢脉搏正常。该患者可能是
男,71岁吸烟患者。反复咳嗽、咳痰、气促40余年,胸闷、心悸2年,加重伴发热1周,昏睡3小时入院。入院后查体BP140/90mmHg,嗜睡状,呼之能应,瞳孔等大等圆,对光反射存在,口唇发绀,双肺可闻及干、湿啰音,心率120次/分,早搏3次/分,下肢凹陷性水
木材物理力学性质的转折点是()。
收入乘数的驱动因素中的关键因素是()。
加涅按照学生的学习结果,把学习分为五类,它们是()
ThescientificinterestofAmericanhistorycenteredinnationalcharacterandintheworkingsofasocietydestinedtobecomev
Museumshavechanged.Theyarenolongerplacesthat.oneshould"gobutenjoy".AtasciencemuseuminCanada,youcanfeel
Thefieldofmedicinehasalwaysattracteditsshareofquacksandcharlatans—disreputablewomenandmenwithlittleornomed
最新回复
(
0
)