首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、When people consider marriage an important part of their lives. B、When the costs of getting a divorce become unaffordable. C、W
A、When people consider marriage an important part of their lives. B、When the costs of getting a divorce become unaffordable. C、W
admin
2013-06-02
63
问题
In recent years, there has been an unusually large number of divorces in the United States. In the past, when two people married each other, they intended to stay together for life. While today many people marry, believing they can always get divorced if their marriage does not work out.
In the past, a large majority of Americans frowned on the idea of divorce. Furthermore, many people believed that getting a divorce was a luxury that only the rich could afford. Indeed, getting a divorce is very expensive. However, since so many people have begun to take a more casual view of marriage, it is interesting to know that the costs of getting a divorce are lower. In fact, wherever you go in the United States today, it is not unusual to see newspaper ads that provide information on how and where to get a cheap divorce.
Hollywood has always been known as the divorce capital of the world. The divorce rate among the movie stars is so high that it is difficult to know who is married to whom. Today, many movie stars change husbands and wives as though
选项
A、When people consider marriage an important part of their lives.
B、When the costs of getting a divorce become unaffordable.
C、When the current marriage law is modified.
D、When husband and wife understand each other better.
答案
A
解析
同义转述题。浏览各选项可知本文属于对现象的讨论,因此就其发展趋势的预测一般出现在文章最后,本题关键在把握好短文最后的句子“Until marriage again becomes a serious and important part of people’s lives,we will probably continue to see a high rate of divorce”。选项A是该句的同义表达。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MG67777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
SuggestionsforYourWorkAnnieisalongtimesecretary/receptionistfortwoseniorvicepresidentsatabigcompany.Theyha
Historically,humansgetseriousaboutavoidingdisastersonlyafteronehasjuststruckthem.【C1】______thatlogic,2006’should
Tobesuccessfulinajobinterview,oneshoulddemonstratecertainpersonaland(36)______qualities.Thereisaneedtocreate
Pakistan’searthquakekilledmorethan70,000peopleandleftanother3.5millionhomeless.Almost10,000schoolsweredamagedo
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydosomainlythroughidentification.Children【C1】_______withaparent
ThehomeserviceindustryinBeijingisexpectedtobecomemoreattractivebothasajobandasanindustry.Sourcesatthe
Ingeneral,Americanpeopleconsidertheannualtaxseasonaterribleyetimportantperiod.Althoughthetaxsystemoccurstom
Scientistshavecomeupwithatheoryforwhytimeflieswhenyonarehavingfunanddragswhenyouarebored.Scanshavesh
A、Itcanmakeacarlighter.B、Itcanmakeacarfaster.C、Itcanreducethecostofasilencer.D、Itcanimprovetheperformanc
TheAmericanideaofrespectinghumanrightscamefromseveralsources.First,thecolonistshadbeen【36】oftheirfightsinthe
随机试题
extensionofmeaning
A.急性心肌梗死B.主动脉夹层C.心绞痛D.肠系膜动脉栓塞E.肺动脉栓塞患者,男,70岁。有高血压病病史20余年,今日晚餐后突发胸骨后压榨样疼痛1小时,向左肩背部放射,伴大汗淋漓,面色苍白,现患者最可能的诊断为
药学人员调剂处方时必须做到
李某在开啤酒瓶时酒瓶突然爆炸,致其身体多处受伤,则若其提起侵权诉讼,诉讼时效期限为()。
以下说法正确的是()。
带有录音功能的MP3音乐播放器(不能接收无线广播)
下列各艺术类型中,不属于视觉艺术的是()。
辐射指的是能量在空间传播的过程。下列关于辐射的说法不成立的是()。
在窗体上画两个文本框,其名称分别为Text1和Text2,然后编写如下事件过程:PrivateSubForm_Load()ShowText1.Text=""TextText=""TextS
Subwaysareundergroundtrains,whichusuallyoperate24hoursaday.Theyarefoundinlargercitiesandusuallyrunbetweensu
最新回复
(
0
)