首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The deterioration of the environment, both physically and aesthetically, is most apparent in our cities. The dehumanizing effect
The deterioration of the environment, both physically and aesthetically, is most apparent in our cities. The dehumanizing effect
admin
2013-02-16
46
问题
The deterioration of the environment, both physically and aesthetically, is most apparent in our cities. The dehumanizing effects of life in the slums and ghettoes particularly, where there is little hope for improving conditions, have often been cited as contributing causes of urban rioting and disturbances. Crime rates usually reach their peak in these neighborhoods. Such symptoms of general psychological maladjustment suggest that modern cities provide a less than ideal environment for human beings.
These seems to be abundant evidence that traditional cultural patterns break down in cities, and also that the high numbers of contacts with individuals, not part of one’s circle of regular social acquaintances may lead to mental disturbance(defined hen; merely as behavior generally considered "disturbed" by the majority of the society). It is important to note that antisocial behavior and "mental illness" are found in all cultures, and that indeed the same disorders recognized by Western psychiatrists are found even in primitive peoples. Therefore, we can be reasonably certain that lack of an evolutionarily "natural" environment is not the sole cause of such behavior. Nevertheless, that lack may well serve to aggravate the problems of people living in our most crowded, smoggy, and impersonal metropolises.
Stanford psychologist P. G Zimbardo has concluded that urban pressures are transforming Americans into potential assassins. He based his conclusions on experimental studies of the connection between anonymity and aggression, and on field studies of vandalism. He noted an estimated 230 violent urban out-breaks in the period 1964- 1969. and reported that in 1967 vandals in New York city alone wrecked 360,000 pay telephones, broke 202,719 school windows, and did damage to parks and transit systems costing come $850,000. Cars were abandoned on streets of a large city(New York)and a small one(Palo Alto, California), and secretly watched to see if there was a difference in vandalism between the two localities. The New York car was virtually demolished within three days by 23 separate attacks by looters and vandals, nearly all in view of passersby and during the daytime, the Palo Alto car was not molested for more than a week. How much(if any)of such behavior might be reduced if density were lowered is unknown, but at least the anecdotal evidence seems to indicate that high density is a factor in such problems. Crime rates are some five times as high in urban as in rural area. Though some of this difference may be due to disparities in reporting, not all of it can be explained on this basis. Rates for violent crimes have been shown to be positively correlated with actual population densities in American cities. This general correlation held for statistics taken in three different years, 1940, 1950, and 1960, in the same cities. The rises in assault and robbery with higher density were particularly striking, although murder and rape both also reflected the trend. Robbery is the only one of the four that does not most commonly occur between acquaintances. Interestingly, crime rates in the suburbs have been rising in the past few years, especially among teenagers from relatively affluent areas, although their crimes are more often acts against property than crimes of violence.
Which of the following statements is TRUE about antisocial behavior and "mental illness"?
选项
A、They are unique in modern cities.
B、They are graver in metropolises.
C、They are never found in primitive peoples.
D、They result entirely from the lack of a "natural" environment.
答案
B
解析
本题为细节题。根据文章第二段“It is important to note that antisocial behavior…living in our mostcrowded,smoggy,and impersonal metropolises.”可知,mental illness在所有文化中都有,甚至原始人中都有。然而缺少与“自然”环境接触的机会,并非唯一的原因,但却使得“mental illness”更加严重。B选项符合原文意思。A、C和D选项与原文意思正好相反。因此,B选项为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MLmO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Onekeyquestionforthenextcenturyishowwewillprovideenergyinanenvironmentallysoundway.Aslivingstandardsris
Debbieisadivorceewholiveswithherchildren.Sheworksinadoctor’sofficeandenjoysthecontactwithpeople.Herson,J
Inrecentyears,Israeliconsumershavegrownmoredemandingasthey’vebecomewealthierandmoreworldly-wise.Foreigntraveli
Ifyoutakethismedicinetwiceadayitshould______yourcold.
Auctionsarepublicsalesofgoods,conductedbyanofficiallyapprovedauctioneer.Heaskedthecrowdtogatherintheauction
Inthesimplestterms,amarketistheplacewheresellermeetsbuyertoexchangeproductsformoney.Traditionalmarketsstill
In1993,amallsecuritycameracapturedashakyimageoftwo10-year-oldboysleadingamuchsmallerboyoutofaLiverpool,En
TheagreementisoverseenbytheCommitteeonAgriculturewhichreviewsprogressintheimplementationofcommitments,andisre
TheagreementisoverseenbytheCommitteeonAgriculturewhichreviewsprogressintheimplementationofcommitments,andisre
Ifyoucanconvincetheinterviewerofyourspecialqualifications,yourchanceofbeingacceptedwillbegreatlyenhanced.
随机试题
问分析不同季节微囊藻毒素的含量有无差别,应选择用所选统计方法分析时,H0为
泽泻的功效是()
患者,女性,57岁。半小时前因在公园晨练时晕倒,被急诊送入院时已昏迷。对于此患者应采取的护患关系模式是
在融资租赁合同中,对于承租人破产的,则租赁物属于破产财产,承租人享有租赁物的所有权。()
《物业管理条例》属于()。
2017年中央经济工作会议指出,中国特色社会主义进入了新时代,我国经济发展也进入了新时代,基本特征是:
作业J1,J2,J3的提交时间和运行时间如表2-1所示。若采用响应比高者优先调度算法,则作业调度次序为______。
A、 B、 C、 C
Science,inpractice,dependsfarlessontheexperimentsitpreparesthanonthepreparednessofthemindsofthemenwhowatch
【B1】【B11】
最新回复
(
0
)