首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Gherkin Building Commissioned by:【L31】________firm called Foster and Partners The features of its appearance: Its shape is
The Gherkin Building Commissioned by:【L31】________firm called Foster and Partners The features of its appearance: Its shape is
admin
2022-03-30
54
问题
The Gherkin Building
Commissioned by:【L31】________firm called Foster and Partners
The features of its appearance:
Its shape is like a【L32】________
It can reduce the carbon【L33】________of the cities.
It lets【L34】________pass through the building, both reducing heating costs and brightening up the workspace
One false story claimed that the exterior of the building is partly made of 【L35】________
Architectural concept:
links【L36】________with the workplace.
relies less on【L37】________ for temperature control than other similar buildings.
The features of its interior:
The atria that let fresh air pass through the interior are known as【L38】________
There is a place for entertainment called the【L39】________ at the top of the building.
The future of urban planning and architecture:
It is likely that the entire【L40】________will be designed with more similarly eco-friendly buildings in future.
A new building will be constructed aiming to produce zero waste and remove carbon dioxide from us as much as possible.
【L36】
Today I’d like to tell you about how U.K. architects are playing their part to address the issue of global warming. You have seen many of these iconic buildings while going about your everyday life, but you may not know how they are affecting your tomorrow.
In 2003, construction was completed on the famous Swiss Re Building, or more informally called the Gherkin, a true masterpiece
uncommissioned by the law offices of Foster and Partners.
This is not the first ambitious endeavour of the firm — they are renowned for their various philanthropic, environmental efforts. The Gherkin, with its cutting-edge green initiative and sharp design, is gaining recognition as an icon in modern architecture. You can pick it out of the London skyline by its unorthodox
cigar shape.
While its appearance is the obvious attribute at which to marvel, there is far more to this building than meets the eye. And let’s face it — there’s a lot about this building that meets the eye. The building
helps reduce the city’s carbon footprints in a number of ways.
Just a quick note — in case you’re not familiar with the term ’carbon footprints’, get used to it! It’s a buzzword you’ll hear relentlessly to talk about reducing emissions. Think of it as the amount of harmful greenhouse gases that are given off into the environment by a single person, organisation, or product.
So going back to the Gherkin Building — perhaps the most obvious as well as the most significant eco-friendly feature is the glass windows, which
allow light to pass through the building,
both reducing heating costs and brightening up the workspace. The ingenuity behind the various eco-friendly aspects of the Gherkin has seen its fair share of publicity both from serious and silly sources. In a recent April Fool’s Day edition,
one e-publication printed a story detailing plans to replace 50% of the current exterior with grass,
which would not only make large steps in the name of sustainability, but also give the building the green hue that would truly earn it the nickname of the Gherkin. The only drawback is, as you may have guessed, that this story was an April Fool’s Day joke and completely made up.
In all seriousness though, the building is setting a new standard of design that other architects and city planners just cannot ignore. The building’s bold and cost-efficient design has won a number of architecture awards, including the Stirling Prize, the London Region Award, and the Emporis Skyscraper Award among others. The design comfortably accommodates a large number of offices while keeping maintenance and operation costs down,
striking a superb balance between nature and the workplace.
Nature is well arid good, as long as the weather is nice outside. Given London’s notoriously bad weather, the architects knew they must devise a quality temperature regulation system, and that they did. A special system designed to
reduce the building’s reliance on air-conditioning
was devised that cuts consumption in half compared to standard office buildings. There are atria that link each floor vertically to one another, forming spiralling spaces up the entire building.
They serve not just as social common spaces but also act as the building’s lungs,
distributing clean air from the opening panels in the facade through the entire building. The building isn’t all business though — it has its fair share of fun as well. At the very top,
a clubroom offers a picturesque entertainment spot
for company functions, private parties, etc., with a breathtaking panoramic view of the city.
The creation of such an innovative structure has many wondering what the future of urban planning and architecture may be. Well, if the other projects currently commissioned by Foster and Partners are any indication,
the entire city constructed with similarly eco-friendly buildings
is not far in the distance. The Masdar City development aims to create a desert city that produces zero waste and removes as much carbon dioxide from the atmosphere as it puts in — a huge feat in protecting our earth.
The Gherkin is a truly impressive feat, yet it is not the only one worth noting. Now to move on to another green initiative, I’ll tell you about the Eden Foundation Building, found in Cornwall...
选项
答案
nature
解析
录音原文中的striking a balance be-tween…and…“在……之间达到平衡”是题目link…with…“把……与……联系起来”的同义替换,故空格处填入nature。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MY8O777K
本试题收录于:
雅思听力题库雅思(IELTS)分类
0
雅思听力
雅思(IELTS)
相关试题推荐
ReadtheinformationontheLanguageInstituteonthefollowingpage.Completethesummaryofinformationbelow.ChooseNOMORE
ChooseONEORTWOWORDSfromReadingPassage3foreachanswer.Writeyouranswersinboxes36-39onyouranswersheet.Anewh
Completethenotesbelow.ChooseNOMORETHANTHREEWORDSfromReadingPassage2foreachanswer.Writeyouranswersinboxes17
Whatwasthestudentsurprisedtodiscoverhehadalotof?TheInternationalStudentAdvisorrecommendedabook______.
CompletethesummaryofInternationalDrivingLicensesbelow.UseNOMORETHANTHREEWORDSforeachanswerInternational
7.15定位句为“…withcash,itwouldcostyou$10,butifwithyourcard,youwillonlypay$7.15forreturning.”。本题较为简单,根据听前预判可得知,空格中填写表示
(at)scchool本题有关这位男士之前学习日语的地点。录音原文中Threeyearsat…提示其后为答案。
conversation/tocommunicate本题有关这位男士学日语的特定需求。录音原文中Iwillneedtobeableto…和I’llputdown提示其后为答案。由于题目要求不超过三个词,因此该空填写名词或者动词短语均可。
Hagerty本题有关这位男士的姓名。需注意录音原文中给出的干扰信息H-A-G-R-T-Y。
insurance本题有关这款DVD的售价。录音原文中的thatincludes是题目中including的同义替换。
随机试题
电子商务和电子政务都以()为运行平台。
按胁部以下,出现何种情况应注意排除肝癌
某新加坡企业和某韩国企业出资在深圳设立了一家有限责任公司,公司注册资本100万美元,公司章程中规定分期缴纳出资,工商行政管理部门于2005年3月1日签发了营业执照,以下说法正确的是()
在招标采购项目管理的责任分配矩阵中,当采用字母来表示工作参与角色或责任时,字母C代表()
下列交易和事项中,属于会计估计变更的有()。
关于腹部损伤的急救,下述错误的是()。
《全国土地利用总体规划纲要(2006—2020年)》规定,我国到2020年,坚持耕地红线()。
下列关于古罗马帝国时期的学校的表述错误的是
新婚夫妇到影楼拍摄婚纱照。由于拍摄工作人员工作失职,导致所拍婚纱照片的底片未能保存下来,该新婚夫妇因为服务合同内容未能履行为由将影楼诉至法院。下列有关法律关系的说法中,正确的有()
执行下列程序段后,AL=( )。 MOV AL,64 MOV CL,2 SHR AL,CL MIOV CL,AL SHR AL,2 ADD AL,CL
最新回复
(
0
)