首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Building of the Pyramids The oldest stone buildings in the world are the pyramids.(46). There are over eighty of them sca
The Building of the Pyramids The oldest stone buildings in the world are the pyramids.(46). There are over eighty of them sca
admin
2009-06-15
72
问题
The Building of the Pyramids
The oldest stone buildings in the world are the pyramids.(46). There are over eighty of them scattered along the banks of the Nile, some of which are different in shape from the true pyramids. The most famous of these are the "Step" pyramid and the "Bent" pyramid.
Some of the pyramids still look much the same as they must have done when they were built thousands of years ago. Most of the damage suffered by the others has been at the hands of men who were looking for treasure or, more often, for stone to use in modern buildings.(47). These are good reasons why they can still be seen today, but perhaps the most important is that they were planned to last for ever.
(48). However, there are no writings or pictures to show us how the Egyptians planned or built the pyramids themselves.(49). Nevertheless, by examining the actual pyramids and various tools which have been found, archaeologists have formed a fairly clear picture of them.
One thing is certain: there must have been months of careful planning before they could begin to build.(50). You may think this would have been easy with miles and miles of empty desert around, but a pyramid could not be built just anywhere. Certain rules had to be followed, and certain problems had to be overcome.
A The dry climate of Egypt has helped to preserve the pyramids, and their very shape have made them less likely to fall into ruin.
B It is practically certain that plans were made for the building of the pyramids because the plans of other large works have fortunately been preserved.
C The first thing they had to do was to choose a suitable place.
D Consequently, we are only able to guess at the methods used.
E Many people were killed while building the pyramids.
F They have stood for nearly 5,000 years, and it seems likely that they will continue to stand for thousands of years yet.
选项
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Mumd777K
本试题收录于:
职称英语卫生类A级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类A级
职称英语
相关试题推荐
Listentothefollowingdescriptionoffivepeopleanddecidewhatkindofpersoneachis.Forquestions9~13,choosethewo
Lookatthequestionsforthispart.Youwillhearapassageabout"HealthandFitness".Youwilllistentoittwice.F
OnhisTVprogramme,Stevelikestoshowaudiences
THEPAINTING0InthevillagewhereIgrewup,everyoneknewanoldman00whospentallofhistimewithpainting.Peoplewho
MOUNTAINCLIMBINGOneofthemostdifficultbutrewardingofpastimesisthesportofmountainclimbing.Mountainclimbing
THETRAINJOURNEY0YouknowIwasgoingdowntoLondontostaywithmyfriend00Aliceduringtheholidays.Well,thetr
HighfieldHouseisneartheseaside.HighfieldHousehasanexhibitionofoldfarmingequipment.
ThetwoboysinChicagowere______.Accordingtopoliticians,whenchildrencommitcrimes,theyshouldbetreatedinthesame
AllpatientsinthestudyrefusetoreceiveanytreatmentbecauseofthepossibilitytoexposetheirHIVstatus.Breachesinco
Marylookedpaleandweary.
随机试题
三系细胞减少可见于【】
A、责令停产、停业整顿,并处五千元以上二万元以下的罚款B、处二万元以上十万元以下的罚款C、五年内不受理其申请,并处一万元以上三万元以下的罚款D、责令改正,给予警告,对单位并处三万元以上五万元以下的罚款E、
传统房地产周期理论在政治、经济状况基本稳定或预期稳定的情况下,是无效的。()
净现值率是净现值与()的比值。
()是建筑施工企业投标报价的基础。
下列各项中,属于按照净利润的10%提取的是()。
按照“战略钟”分析体系,下列各项中属于混合战略的是()。
有如下程序:#includeusingnameapacestd;voidfun(int&x,inty){inttemp;temp=x;x=Y;Y=temp;}
A、Sheisratherbossy.B、Shealwayshasherownway.C、Sheisabornleader.D、Sheisnoteasy-going.C本题考查重要细节。根据句(4)可知,特雷西认为她的
Girlsthinktheyarecleverer,moresuccessfulandharderworkingthanboysfromasyoungasfour,astudyhasfound.Boyscome
最新回复
(
0
)