首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They want to keep their pets healthy. B、Medical services for pets are good in America. C、Their pets usually fall sick. D、They
A、They want to keep their pets healthy. B、Medical services for pets are good in America. C、Their pets usually fall sick. D、They
admin
2016-12-26
39
问题
The American Pet Products Association carries out a National Pet Owners Study every two years. The latest one shows that 71 million families in the United States last year included a pet. That’s 62% of all the families in America. The study also showed that Americans owned more than 77 million dogs and more than 93 million cats. The Association’s market research shows that Americans spent more than $ 43 billion on pets, pet products and pet medical care last year.(16)And it expects that number to increase to $ 45 billion by the end of this year, even with the current economic downturn. Bob Vetere is president of the American Pet Products Association. He says the organization has seen fewer sales of pets supplies recently.(17)But he says pet owners are spending their money on other things such as medical services, because people want to keep their pets healthy as long as possible. And special treatments developed in the past ten years are more expensive than before. Mr. Vetere also says(16)Americans are now taking longer hours to take care of their pets during the day. He says Americans are taking their pets with them on trips.(18)That’s easier to achieve nowadays because more hotels and vacation areas permit pets.
16. What’s the main idea of the passage?
17. Why do Americans spend money on their pets’ medical services?
18. What can be inferred about Americans from the passage?
选项
A、They want to keep their pets healthy.
B、Medical services for pets are good in America.
C、Their pets usually fall sick.
D、They have some extra money.
答案
A
解析
本题问的是为什么美国人要把钱花在宠物的医疗服务上。短文中提到,美国人把钱花在宠物的医疗上是因为他们希望自己的宠物活得健康长久。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Mzi7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Whydoescreamgobadfasterthanbutter?Someresearchersthinkthatitcomesdowntothestructureofthefood,notitschemic
Theygotooneoftheworld’smostprestigiousuniversitiesandpridethemselvesontheirsuperiorintellectbutalmosthalfof
InthesecondjourneytotheEastIhadnotcomewithoutsomeprecautions.Ihadasecretinterviewwithoneofourbestmedicin
TheWorldHealthOrganizationiscallingforurgentinternationalactiontopreventmillionsofchildrenfromdyingeveryyeara
A、Tourism.B、Businessstudies.C、Informationtechnology.D、English.B细节题。男士提到他主修商务。关键词“majorin”意为“主修”。B项正确。
A、Hesufferedanervousbreakdown.B、Hewaswronglydiagnosed.C、Hewasseriouslyinjured.D、Hedevelopedastrangedisease.C细节
Manyuniversitystudentsdislikestudyinghistorybecausethereislittletogetexcitedaboutwhenhistoricaleventsarepresen
ThepopulationofAfricanforestelephantsplummeted62%inthepastdecade.Thefigurecomesaspolicymakersdiscusswaystocu
NewYear’sresolutionsoftenhavetodowitheatingmorehealthfully,goingtothegymmore,losingweight—alladmirablegoalsa
Inthehumanities,authorswritetoinformyouinmanyways.Thesemethodscan【B1】______threetypesofinformationalwriting:f
随机试题
实验设计的基本原则是()
双方的谈判属于:()。初期谈判陷入僵局的原因,是甲方没有遵守谈判的哪项原则?()。
()带有成本战略的性质,是项目投标阶段商务标书的基础。
北京正式成为一代王朝的正式都城从哪年开始的()
一、注意事项1.申论考试,与传统作文考试不同,是对分析驾驭材料的能力、解决问题能力、语言表达能力的测试。2.作答参考时限:阅读材料40分钟,作答110分钟。3.仔细阅读给定的资料,按照后面提出的“申论要求”依次作答。二、给定材料
冷静是高超的管理艺术,是成熟的政治风范,是领导干部的基本素质。当复杂棘手的问题出现时,当突发性事件出现时,当各种矛盾交织僵持不下时,大家往往会把目光和希望集中到领导者、决策者身上。自古道:上有好者,下必甚焉。领导干部静而有定,能鼓舞士气、凝聚人心,影响带动
我国的根本政治制度是()
窗体上有一个名称为Picture1的图片框控件,一个名称为Label1的标签控件,如图所示。现有如下程序:PublicSubdisplay(xAsControl) IfTypeOfxIsLabelThen xCapti
ManandComputerWhatmakespeopledifferentfromcomputerprograms?Whatisthemissingelementthatourtheoriesdon’tyet
Itiscommonlyheldthatdrinkingmoderateamountsofalcoholcanreducetheoddsofhavingadead-lyheartattack.More【B1】___
最新回复
(
0
)