首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Most personnel managers agree that job interviews are one of the least objective recruitment methods. But the advantages of test
Most personnel managers agree that job interviews are one of the least objective recruitment methods. But the advantages of test
admin
2018-01-18
50
问题
Most personnel managers agree that job interviews are one of the least objective recruitment methods. But the advantages of testing are not going to change the attraction of the interview to employers. The appeal of the interview has everything to do with the human factor.
Most people believe that they are a reasonable judge of character and trust their instinctive feelings. We might use some kind of test to aid the selection process, but we usually pick a candidate who interviews well, has good qualifications and an impressive work record.
But suppose the candidate lies or is less than completely honest, " This can be a serious problem of employers" , explains Alan Conrad, Chief Executive at Optimus Recruitment. "The most difficult liars to find are those who tell half-truths rather than complete lies. " Research shows that up to 75 percent of resumes are inaccurate on purpose. The most common practice is omission.
Interviewer should therefore concentrate on areas of uncertainty such as gaps between periods of employment and job descriptions that seem strange. " Focusing on theses areas will force candidates to tell the truth or become increasingly dishonest. This is usually when people signal their anxiety by their body language. Sweat on the upper lip, false smiles and nervous hand movements all indicate discomfort. "
Conrad does not suggest an aggressive policy-style interview technique, but insists that close inspection of a resume is absolutely essential. Only by asking the right questions can you confirm the suitability of the candidate or put pressure on those who are being less than completely honest.
The liars hard to recognize are those who tell______.
选项
A、complete truths
B、complete lies
C、partial truths
D、mainly truths
答案
C
解析
事实细节题。根据第三段第二句“The most difficult liars to find are those who tell half-truths rather than complete lies.”可知,最难辨认的是那些说话半真半假 者。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/N1WC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Evenacarefulmotoristmayhavethemisfortunetocommitamotoring【C1】______.Induecourse,【C2】______asummons(传票),hewillap
TheOlympicGames()held()fouryears.
Whatisyourfavoritecolor?Doyoulikeyellow,orange,andred?Ifyoudo,youmustbeanoptimist,aleader,anactiveperson
Wewerenotsurprisedat(),forhehadworkedsohard.
______,Icouldn’tfindthewaytothepostoffice.
Whatshouldyouthinkaboutintryingtofindyourcareer?Youareprobablybetteratsomeschoolsubjectsthanothers.Thesema
Theycouldn’t______himofhismistake.
(Para.3,PassageOne)Anditalsoallowedthemtoworkquickly,whichwasanadvantagewhentheyworkedinneighborhoods
BeautifulWuyishanMountain"ThebeautyofWuyishanMountainwillamazeyou,"myChinesefriendssaidwhentoldIwouldvis
随机试题
A.C3一过性降低,8周后恢复正常B.C3持续性降低C.C3在肾炎活动时降低明显,肾炎控制后有回升趋势D.C3一般不降低E.C3增高急性肾小球肾炎
急性肾衰竭患者的饮食,下列正确的是
能够使血糖降低的激素为
牛乳培养基中“汹涌发酵”的是
依法属农民集体所有的土地,由于仅是小部分劳动群众集体所有,因此不是完全意义上的社会主义公有制土地。()
建设工程项目总进度计划是在()编制的。
在非确定型决策中,从每个方案中选择一个在不同自然状态的最小收益值,作为评价方案的基础,然后再从这些最小收益值的方案中,选择一个收益值最大的方案,作为比较满意的方案。这是运用()来决策的。
下列措施中不能提高外部效度的是()。
设n维向量αs可由α1,α2,…,αs-1唯一线性表示,其表出式为αs=α1+2α2+3α3+…+(s一1)αs-1(1)证明齐次线性方程组α1x1+α2x2+…+αi-1xi-1+αi+1xi+1+…+αsxs=0(
Howmanypeoplearesufferingfromlabormarketproblems?Thisisoneofthemostcriticalyetcontentioussocialpolicyquestio
最新回复
(
0
)