首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
People living on parts of the south coast of England face a serious problem. In 1993, the owners of a large hotel and of several
People living on parts of the south coast of England face a serious problem. In 1993, the owners of a large hotel and of several
admin
2019-05-26
32
问题
People living on parts of the south coast of England face a serious problem. In 1993, the owners of a large hotel and of several houses discovered, to their horror, that their gardens had disappeared overnight. The sea had eaten into the soft limestone cliffs on which they had been built. While experts were studying the problem, the hotel and several houses disappeared altogether, sliding down the cliff and into the sea.
Erosion of the white cliffs along the south coast of England has always been a problem but it has become more serious in recent years. Dozens of homes have had to be abandoned as the sea has crept farther and farther inland. Experts have studied the areas most affected and have drawn up a map for local people, forecasting the year in which their homes will be swallowed up by the hungry sea. Angry owners have called on the Government to erect sea defenses to protect their homes. Government surveyors have pointed out that in most cases, this is impossible. New sea walls would cost hundreds of millions of pounds and would merely make the waves and currents go further along the coast, shifting the problem from one area to another. The danger is likely to continue, they say, until the waves reach an inland area of hard rock which will not be eaten as limestone is. Meanwhile, if you want to buy a cheap house with an uncertain future, apply to a house agent in one of the threatened areas on the south coast of England. You can get a house for a knockdown price but it may turn out to be a knockdown home.
The erosion of the white cliffs in the south of England______.
选项
A、will soon become a problem for people living in central England
B、has now become a threat to the local residents
C、can be stopped if proper measures are taken
D、is quickly changing the map of England
答案
B
解析
第二段第一句说明石灰岩被侵蚀一直都是一个问题,而且这些年越来越严重,所以B项正确而A项是不对的。从后面的文章来看,并没有提出行之有效的解决方案,所以C项也不对。D项没有提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/N1nZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Forthefirsttime,morewomenthanmenintheUnitedStatesreceiveddoctoraldegreeslastyear,theclimaxofdecadesofchang
Atschoolwewentoveroursocialnetworkingguidelines.【C1】______theobvious—don’tbeinappropriatewithstudentsthroughtexti
TheEarth’sdailyclock,measuredinasinglerevolution,istwenty-fourhours.Thehumanclock,【B1】______,isactuallyabout
Anaturalresourceorresourceisusuallydefinedasanythingobtainedfromthephysicalenvironmenttomeethumanneeds.Somer
Recentyearshavebroughtminority—ownedbusinessesintheUnitedStatesnotonlyunprecedentedopportunitiesbutalsonewands
ThereisgrowinginterestinEastJapanRailwayCo.ltd.,oneofthesixcompanies,createdoutoftheprivatizednationalrailw
Sevenyearsago,agroupoffemalescientistsattheMassachusettsInstituteofTechnologyproducedapieceofresearchwhichsh
Itusedtobesostraightforward(直接的).Ateamofresearchersworkingtogetherinthelaboratorywouldsubmittheresultsofthe
Directions:Youarewritingamaster’sthesisandneedsomereferencematerials.WritealettertoProfessorRichardandask
Whatimpactcanmobilephoneshaveontheirusers’health?Manyindividualsareconcernedaboutthesupposedilleffectscaused
随机试题
“中国人占世界人口总数的22%”中,“中国人”是()
A.拔毒生肌,杀虫止痒B.解毒明目退翳,收湿止痒敛疮C.外用攻毒杀虫,内服逐水通便D.外用清热解毒,内服清肺化痰铅丹的功效是
全关节结核是指
关于滤过的影响因素的不正确表述是
流行病学中的偏倚分为()。
甲遭乙追杀,情急之下夺过丙的摩托车骑上就跑,丙被掉骨折。乙开车继续追杀,甲为逃命飞身跳下疾驶的摩托车奔入树林,丙一万元的摩托车被毁。关于甲行为的说法,下列哪一选项是正确的?(卷二真题试卷第4题)
现行《中华人民共和国海关法》是经()全国人民代表大会修改的。
杠杆投资组合P的标准差是()
邓小平的一生经历了太多的磨难和辉煌,留下了太多的记忆和回想。可人们印象最深的,总是他那求真的(),务实的本色。
下列情形可能发生的是:
最新回复
(
0
)