首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
[A] The research was based on responses to the English Longitudinal Study of Aging (Elsa)—which gathers data from a representa
[A] The research was based on responses to the English Longitudinal Study of Aging (Elsa)—which gathers data from a representa
admin
2023-03-22
54
问题
[A] The research was based on responses to the English Longitudinal Study of Aging (Elsa)—which gathers data from a representative sample of men and women aged 50 and over—in 2008/9 and 2010/11.
[B] The report says that alcohol consumption is growing among older people in England. By contrast, the proportion of British adults saying they do not drink and the proportion who say they binge-drank have both fallen.
[C] Alcohol Concern’s chief executive Jackie Ballard said: "Harmful drinking is a real issue for middle-aged and older people, many of whom are regularly drinking above recommended limits, often in their own homes. These are the people who, if they develop alcohol related illnesses, tend to require the most complex and expensive health care due to the mental and physical problems caused by drinking too much. Unless society starts to take this seriously and acknowledges the health problems and the cost to society which too much alcohol can cause, the situation will only get worse."
[D] Age UK’s chief economist, Professor Jose Iparraguirre, author of the research, published in online journal BMJ Open, writes: "Our findings suggest that harmful drinking in later life is more prevalent among people who exhibit a lifestyle associated with affluence and with a ’successful’ ageing process. Harmful drinking may then be a hidden health and social problem in otherwise successful older people. Consequently, and based on our results, we recommend the explicit incorporation of alcohol drinking levels and patterns into the successful ageing paradigm."
[E] Income was also associated with higher risk, but only for women. Neither being depressed or lonely were linked to increased risk of harmful drinking, although being single, separated or divorced was, although only for men. Analysis of the responses showed that the risk of harmful drinking peaked for men in their early 60s and then gradually tailed off, whereas for women risky drinking fell as they aged. Iparraguirre suggested that the current group of over 50s may be carrying on levels of higher consumption, developed in their younger years, into later life.
[F] People over 50 who are healthy, active, sociable and highly educated are at more risk of harmful drinking than their less well-off peers, according to research. A study of more than 9,000 people has concluded that drinking among the over-50s is a hidden "middle class" phenomenon, which should be targeted with explicit age-specific guidelines on consumption.
[G] Iparraguirre found that reporting better health and higher educational attainment were positively associated with an increased risk of harmful drinking. "Because this group is typically healthier than other parts of the older population, they might not realise that what they are doing is putting their health in danger," he said.
[H] The study used national guidance on drinking, which says that consumption of 22 units or over for men, or 15 units or over for women, carries "increasing risk" or, if over 50 or 35 units respectively, "higher risk". The Royal College of Psychiatrists has previously said that there should be a separate recommended safe drinking limit for over-65s of 1.5 units of alcohol a day.
F→【D6】→A→【D7】→【D8】→B→【D9】→【D10】
【D10】
选项
答案
C
解析
本题是文章最后一段。C提出饮酒过量对老年人群的危害,并呼吁社会对这个问题给予足够重视。在分析问题后提出呼吁。是比较常见的文章结尾的写法。C在前文分析的基础上,进一步指出了前文所述问题的危害性,并以此呼吁社会重视这个问题,作为结尾很恰当。再者,C提到的recommended limits刚好可以对应H的recommended safe drinking limit。故确定本题选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/N7MD777K
0
考研英语一
相关试题推荐
[A]Workforyourdream[B]Apennysavedisapennyearned[C]Don’tcompareyourselftoothers[D]Betruetoyou
Everyonewantstobeauthentic.Youwanttobetruetoyourself,notaslavishfollowerofsocialexpectations.Youwantto"liv
Forthoseseekingtohelptheworst-offinpoorcountries,themobilephonehasbeenamagicwand.Mobile-moneyaccountshavehe
Inourcontemporaryculture,theprospectofcommunicatingwith—orevenlookingat—astrangerisvirtuallyunbearable.Everyone
Happypeopleworkdifferently.They’remoreproductive,morecreative,andwillingtotakegreaterrisks.Andnewresearchsugge
Happypeopleworkdifferently.They’remoreproductive,morecreative,andwillingtotakegreaterrisks.Andnewresearchsugge
Happypeopleworkdifferently.They’remoreproductive,morecreative,andwillingtotakegreaterrisks.Andnewresearchsugge
Aworldwithoutmanagersisaniceidea.Butteamsneedleaders,irrespectiveofthequalityofthepeopleincharge.Someoneha
Publicrelationsisabroadsetofplannedcommunicationsaboutthecompany,includingpublicityreleases,designedtopromoteg
[A]Shiftwork[B]Communication[C]Forward-lookingrecruitment[D]Teammotivation[E]Flexiblescheduli
随机试题
Waterisnecessaryforlifeandgoodhealth.Weoftenforgetthisfactwhenwethinkabouttheotherbuildingblocksoflifesuc
工程款的支付一般按时间大致分为四个阶段,即()。
施工中,工程师同意采用承包人的合理化建议所发生的费用和获得收益的分担或分享,由( )。
根据《仲裁法》的规定,下列各项中,可以适用《仲裁法》解决的有()。
在SDS量表中,能力减退和不安两个条目反映抑郁状态的()。
________hisundoubtedinnocence,theaccusedmanappearedextremelynervous.
某高校对所有报名参加国庆检阅方阵的学生进行了体检,没有发现心脏异常者。如果以上陈述为假,则以下哪项必真?Ⅰ.虽然有的报名者没有体检,但是还是发现了心脏异常者。Ⅱ.或者有的报名者没有进行体检,或者在报名者中发现了心脏异常者。Ⅲ.只要对所有的报名者都进行
若窗体Frml中有一个命令按钮Cmdl,则窗体和命令按钮的Click事件过程名分别为()。
Howwillthewomangettotheairport?
Howmanypeoplediedunderthelamivudinedrugtreatment?
最新回复
(
0
)