首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) Wearable gadgets like smart watches and Google Glass can seem like a fad that has all the durability of CB radios or Duran D
(1) Wearable gadgets like smart watches and Google Glass can seem like a fad that has all the durability of CB radios or Duran D
admin
2018-05-14
52
问题
(1) Wearable gadgets like smart watches and Google Glass can seem like a fad that has all the durability of CB radios or Duran Duran, but they’re important early signs of a new era of technology that will drive investment and innovation for years.
(2) Tech companies are pushing out waves of wearable technology products—all of them clumsy and none of them yet really catching on. Samsung is excitedly hawking its Galaxy Gear smart watch, and Google, Apple, Qualcomm (高通公司), and others are expected to come out with competing versions. Google Glass gets lots of gee-whiz attention, and every other day, someone new introduces a fitness tracker, a GPS kid-monitoring bracelet, or—yeah, seriously—interactive underwear.
(3) These are all part of a powerful trend: Over the past 40 years, digital technology has consistently moved from far away to close to us.
(4) Go back long enough, and computers the size of Buicks stayed in the back rooms of big companies. Most people never touched them. By the late 1970s, technology started moving to office desks—first as terminals connected to those hidden computers, and then as early personal computers.
(5) The next stage: We wanted digital technology in our homes, so we bought desktop PCs. A "portable" computer in the mid-1980s, like the first Compaq, was the size of a carry-on suitcase and about as easy to lug as John Goodman. But by the 1990s, laptops got better and smaller, for the first time liberating digital technology from a place and attaching it more to a person.
(6) Now we want our technology with us all the time. This era of the smartphone and tablet began with the iPhone in 2007. The "with us" era is accelerating even now: IBM announced that it’s making its powerful Watson computing—the technology that beat humans on Jeopardy! —available in the cloud, so it can be accessed by consumers on a smart device. In technology’s inexorable march from far away to close to us, and now with us, there are only three places left for it to go: on us, all around us, and then in us.
(7) " Wearable is the next paradigm shift," says Philippe Kahn, who invented the camera phone and today is developing innards for wearable tech. " We are going to see a lot of innovation in wearable in the next seven years, by 2020. "
(8) Hard to know which products will catch on. Glasses are an obvious way to wear a screen, but most people don’t want to look like a tech geek (极客). The masses might get interested if Google Glass can be invisibly built into hot-looking frames. A start-up called Telepathy is developing a slim arm that holds a microprojector that shoots images back to your eye. Another concept is to build a device with a tiny projector that suspends text or images out in front of you, like a heads-up display.
Why is Google Glass not accepted by most people?
选项
A、Because it is too fashionable for ordinary people.
B、Because people wearing it look like geeks.
C、Because it is not so powerful to technology fans.
D、Because its frame is invisible.
答案
B
解析
细节题。根据文章第八段第二句可知,想要看一块屏幕,戴眼镜是一个显而易见的方式,但是大部分人都不想让自己看起来像一个极客。下一句进一步提到,如果谷歌眼镜可以隐形地置于新潮的镜架内,大家可能会更有兴趣。由此可知,多数人没有接受谷歌眼镜,是因为戴着谷歌眼镜太像极客,故选[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/N8xK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A、Theman’scompanywouldgetabetteroffer.B、Theman’scompanywouldmakeaprofit.C、Thewoman’scompanywouldgetaloss.D
A、Shehasonlyseensharksinmovies.B、Sheusedtolivenearthesea.C、Shelikessnakesandspiders.D、Shegetsclosetoshark
A、Gettingsomecelebrityendorsements.B、Inventingsomefashionableproducts.C、Puttingupsomefascinatingads.D、Settingupac
CultureTherearemanythingsaboutourlivesthatmakeupaculture.I.Language—Languageiswhatpeopleandanimalsuset
Accordingtothepassage,thespeakeris
Accordingtothepassage,thespeakeris
PASSAGETHREE
PASSAGEONE
A、Financialaid.B、Goodgrade.C、Carefulplanning.D、Overseasrelationship.C细节题。Bob说:Thekeytosuccessfuladmissionliesinca
随机试题
解决台湾问题的前提是()。
患者女,60岁,发现糖尿病5年,双下肢浮肿1年。查体:BP160/80nlmHg,心率80次/min,律齐.双肺呼吸音清,双下肢凹陷性水肿。尿常规Pr(+++),RBC2~3/HP,UTP5g。肾脏病理示:免疫荧光IgG(+),1gA(一),IgM(一),
对居民个人的储蓄存款,国家实行的原则有()。
某投标人在招标工程开标后发现自己由于报价失误,比正常报价少报20%,虽然被确定为中标人,但拒绝与业主签订施工合同,该风险对策为()。
土地征用及迁移补偿费是指建设项目通过()土地使用权支付的费用。
企业将生产的应税消费品用于职工福利部门时,按规定应交纳的消费税,借记()科目。
阅读案例,回答问题。小黎是初中二年级的一位女生,父母双双外出打工。她个性很特殊。在班上,她与同学的关系不太融洽,甚至有点紧张。开学初曾与一男同学打架,对班主任的批评教育反应强烈,存在明显的抵触情绪。有一次晚自修课上,她戴耳机听音乐,被值日班干部提
在很多手机APP中,都存在过度采集信息的问题,并引起公众的疑虑,用户一旦授权APP采集这些信息,最担忧的就是隐私信息的安全问题,而在这个信息飞速发展的时代,绝对的信息安全几乎不可能实现。近年来,美国的脸书泄露用户事件,以及国内最近的大数据“杀熟”,可谓殷鉴
微微商店在夜里被盗,警察在侦破中获知如下信息:(1)张强、李刚、王伟三人中最多只有一个罪犯;(2)如果张强是罪犯,李刚肯定是同犯;(3)盗窃案发生时,王伟正在家里吃饭。可见( )
HowWeFormFirstImpressionWeallhavefirstimpressionofsomeonewejustmet.【B1】______Whydoweformanopinionabouts
最新回复
(
0
)