首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)The British Court of Appeal has cut libel damages awarded to McDonald’s, the world’s largest fast-food chain, against two pen
(1)The British Court of Appeal has cut libel damages awarded to McDonald’s, the world’s largest fast-food chain, against two pen
admin
2018-05-11
56
问题
(1)The British Court of Appeal has cut libel damages awarded to McDonald’s, the world’s largest fast-food chain, against two penniless environment campaigners.
(2)In 1997, the High Court in London found that environmental campaigners Helen Steel, aged 34, and Dave Morris, 44, were guilty of distributing a pamphlet containing allegations against McDonald’s and then-fast food and its preparation. The trial lasted three years and brought to light much evidence about the way McDonald’s hamburger chain workers prepared, handled and served food, and the treatment of these workers by the American-owned company. The High Court in London awarded McDonald’s damages of 60, 000 pounds (RMB 780,000) against the two penniless campaigners.
(3)But in 1999, three Appeal Court Judges in London decided that the two defendants found guilty of libel against McDonald’s in 1997 would have the damages they have to pay to McDonald’s reduced to 40,000 pounds (RMB 520,000).
(4)While upholding the libel ruling, the judges backed the defendants’ claim the food carries health risks and said allegations McDonald’s workers suffer poor pay and conditions are "fair comment". The judges also backed a claim by the defendants that eating the company’s hamburgers can cause heart disease.
(5)The claim that "if one eats enough McDonald’s food, one’s diet may well become high in fat... with the very real risk of heart disease, is justified," said Lord Justice Pill, who was sitting in the Court of Appeal with Lord Justice May and Justice Keene.
(6)The appeal decision is likely to be a further embarrassment to McDonald’s, whose three-year action against environmental campaigners Helen Steel and Dave Morris generated extensive negative publicity.
(7)Peter Backman, chief executive of Food Service Intelligence, a research group, said: "McDonald’s is very conscious of what people say about them. They have got where they have by listening to consumers. I think their strategy will be to downplay the ruling, refute the comments, and thirdly, to do something about it." McDonald’s said it welcomed the Court of Appeal decision to uphold the 1997 libel ruling.
(8)The company faces another $200,000 legal bill for the 23-day appeal hearing. Steel and Morris were to take the case to the House of Lords and the European Court of Human Rights to appeal against the damages awarded against them. They present much of their cases themselves and any lawyer’s fees are largely paid for by donations. The pair have yet to win court backing for claims that McDonald’s damages the environment, or that there are links between its hamburgers, cancer and food poisoning.
(9)The fast-food chain has not yet recovered a penny of its original libel award from the defendants, who are refusing to hand over any money.
What Peter Backman said can be best described as ______.
选项
A、conclusive
B、suggestive
C、instructive
D、subjective
答案
D
解析
原文该段中,巴克曼推测麦当劳将采取的策略,其中“I think”表明这只是巴克曼的个人观点,因此选项D最能准确地描述该段话的语气。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/htxK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
BilingualEducationI.Bilingualeducation—Bilingualeducationprovidesinstructioninboththestudents’nativelanguageandt
A、Drawattentiontoherself.B、Followwhatotherpeopledo.C、Listentoothersandgiveresponse.D、Drinklittleandtalkinal
OnlineUniversityDegreesThroughDistanceEducationMoreandmoreuniversitiesaroundtheworldareofferingonlinelangua
BritishEducationalSystemI.TheprimaryandsecondaryeducationinBritain1)Childrengotoprimaryschoolattheageof【T1】【T
A、Vegetables.B、Chicken.C、Fruit.D、Nothing.D本题考查细节。由句(4—1)和(4—2)可知,女士上次乘坐飞机时忘记点素食餐,飞机上为她提供了鸡肉,但是她并没有吃,只是摆在了面前。故D为答案。
WhichofthefollowingstatementsisCORRECTabouttheweatherinautumn?
Thepopularityofthefilmshowsthatthereviewers’fearswerecompletelyunjustified.Theunderlinedpartmeans_____.
A.forB.onC.stressD.profitsE.madeF.connectionG.takeH.indicatingI.benefitsJ.sufficientK.efficientL.habitsM
IfIhaveimprovedinanyway,Iowe_____alltoyou.
Thestatistics______thatlivingstandardsintheareahaveimproveddrasticallyinrecenttimes.
随机试题
为了保证铣床主轴的传动精度,支持轴承的径向和轴向间隙应调整得越小越好。()
诗集《飞鸟集》《园丁集》的作者是印度的________。
离子交换层析的常用介质是
A.半高峰宽B.保留时间C.峰高D.峰宽E.峰面积组分色谱峰与基线围成的区域的面积称为()。
某成年男性病人,因触电导致呼吸心搏停止,经现场急救,初期复苏成功,立即送往医院进行二期复苏及后期复苏。该病人用复苏药的目的不包括
关于期权内涵价值的说法,正确的是()。Ⅰ.在有效期内,期权的内涵价值总是大于等于零Ⅱ.在有效期内,期权的内涵价值总是大于零Ⅲ.当期权处于虚值状态时,执行价格与标的物价格的差越大,内涵价值总是大于等于零Ⅳ.当期
RaeArmantrout,whohasbeenapoetryprofessorattheUniversityofCaliforniaSanDiego(UCSD)fortwodecades,haswonthe2010
《白石道人歌曲》的作者是()。
从所给四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
目前有关认证的使用技术主要有3种:消息认证,身份认证和【 】。
最新回复
(
0
)