首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I knew a man who collected English words. He lived in an upturned water tank in the middle of the Australia desert. Unbelievably
I knew a man who collected English words. He lived in an upturned water tank in the middle of the Australia desert. Unbelievably
admin
2010-04-30
55
问题
I knew a man who collected English words. He lived in an upturned water tank in the middle of the Australia desert. Unbelievably hot. He was the official town librarian of one of these ghost towns in the outback of Australia. It was founded in the 1890s. People turned up and hammered wooden pegs into the sand and laid out boulevards and avenues. They built a jail and a huge hotel. That% about all except that someone down south had it on his books that this was an official town, and he sent a library to it, 3,000 volumes and a sum of money as a salary for the librarian. This friend of mine, whose name was Roger, had been a no hoper, as they say, wandering about the outback of Australia. He somehow discovered that there was money to be there and, what is more, boxes of unopened books sitting in his deserted hotel. He turned up there, got the job, and settled down in the hotel, to begin with. The hotel did, actually, just function; that is, it had half a dozen guests a year who .would ride up on horseback, sleep on the floor for an evening, and there push off the next day. This was too much for Roger. It got in the way of his reading. So he took the immense water storage tank, rolled it a mile into the desert, canted his books out there and lived inside it — so, as he said, "I could get a habit of peace and quiet."
Words were a fascination for Roger, and he used to sit in his tank, just thinking about words. If there were a pause in the conversation he would look at you and ask some such question ass "Do you happen to know what ’transubtantiation’ is? "If you said you knew, he was very cast down, because he wanted to tell you.
One of his regular visitors was the government officer who went by every six months. Roger would ask him if he knew what a word meant, and then he would have to admit that he didn’t and Roger would be every pleased with himself. Taz, as his name was, got very fed up with this.
So, on one occasion, before he went, he spent an evening with the Oxford English Dictionary. He rode in, tied up his horse and went in to see Roger, and Roger said, "Do you happen to know what an ’embolism’ is?’ and Taz said; "No, I bloody don’t." Then Taz asked him" Do you happen to know what a ’letoard’ is?" Roger, was upset to be asked a question. He said: SA leotard? I think I saw the skin of one once. "And Taz said: "You bloody didn’t. "SO Roger said: "Well, what is a leotard?’ Taz said: "Urn not going to bloody tell you. ’ He got on his horse and rode off and went to sleep in the desert five miles away.
Some time later he was suddenly woken up by a steely grasp on his coat. Hands picked him up bodily from the ground and held him in the air and shook him. He opened his eyes and it was Roger with his eyes glinting in the moonlight, staring at him and saying: "What’s a bloody leotard?"
Taz, the government officer ______.
选项
A、was fascinated by Roger’s encyclopedic knowledge
B、felt sorry for Roger
C、got tired of being asked the meaning of words
D、was ashamed at knowing less than Roger
答案
C
解析
细节定位题。文章提到;Taz, as his name was, got very fed up with this罗杰喜欢考问别人单词的习惯让Taz受不了,所以C是正确的。A:因为罗杰丰富的知识而感到惊奇:B:为罗杰感到遗憾,D,以没有罗杰知道的多而感到耻辱;都是不对的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NDOK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
TheTajMahalistoopenonmoonlitevenings20yearsaftersecurityfearsendednightvisits.India’sSupremeCourtwillallow
Accordingtothepassage,countingisdifferentfrom______.Comparedwiththecrow,GenusEumenusseemstodisplaythenumber
A、Dopresent-daychildrenlearnlessthantheirforefathersinthegoodolddays?B、WhydoJapanesebusinessmensendtheirchild
A、Helovestravelmorethananythingelse.B、Heisaveryromanticperson.C、Heisafraidofbiggeranimals.D、Heusedtostudy
A、Therelationshipbetweenmice,ratsandmonkeys.B、Therelationshipbetweendietandanimals.C、Therelationshipbetweendiet
Accordingtothepassage,howmaymostintelligentadultfeelfacingchildren’sthirstforknowledge?ComparedwithCuriositya
Accordingtothepassage,howmaymostintelligentadultfeelfacingchildren’sthirstforknowledge?Sincewhendoescuriosity
A、HewillbesingingtraditionalEnglishsongs.B、Hewillbetalkingtohisprofessor.C、HewillbeonhiswaytoanEnglishclu
Theauthorcomparesspokenlanguageto"adance"tosaythat______.Whataretheadvantagesofspokenlanguage?
A、Heearnsanextremelyhighpayment.B、Hehasgotajob.C、Helivesathomewithhisparents.D、Hedoesnotgooutmuch.A不同之处在
随机试题
弧焊电源连接网路的动力线的导电截面积要足够大,其允许的电流值应等于额定焊接电流。()
甲盗得一台彩电,谎称刚从商店购得,将其赠送给乙。乙对该彩电的占有属于()
对记载不准确、不完整的原始凭证,会计入员有权要求其重填。()
在员工个体考核中,将被考核者绩效考核结果按照正态分布的原则进行分配的方法属于()。
老师在布置课堂练习和家庭作业时,不妥当的是()。
互惠法则指人们在交往过程中尽量采用相同或对等的方式回报他人的行为准则。根据上述定义,下列属于互惠法则的是:
跳个舞,或者睡个觉,都是民生之需。公共服务部门有责任与义务,去协调好两者间的矛盾。看看不少城市华丽时髦的体育馆,再看看_______的广场舞之地,就明白:必有职能作为_______,才逼得跳舞与睡觉成了水火不相容的纠结。禁止与对抗终究不是目的,给广场舞一个
在满足实体完整性约束的条件下()。
DriedFoodsCenturiesago,mandiscoveredthatremovingmoisture(51)foodhelpedtopreserveit,andthattheeasiestwaytodot
TheworkofEnglishwriterAphraBehn(1640–1689)changedmarkedlyduringthe1680s,assheturnedfromwritingplaystowriting
最新回复
(
0
)