首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They will find out what its people like. B、They will know how to live in another way. C、They will know the country and its peo
A、They will find out what its people like. B、They will know how to live in another way. C、They will know the country and its peo
admin
2009-04-23
47
问题
Every country tends to accept its own way of life as being the normal one and to praise or criticize others as they are similar to or different from it. Unfortunately, our picture of the people and the way of life of other countries is often a distorted one.
Here is a great argument in favor of foreign travel and learning foreign languages. It is only by traveling in, or living in a country and getting to know its inhabitants and their language that one can find out what a country and its people are really like. How different the knowledge one gains this way frequently tarns out to be from the second-hand information gathered from other sources! How often we find that the foreigners whom we thought to be such different people from ourselves are not very different at all!
Differences between peoples do, of course, exist and, one hopes, will always continue to do so. The world will be a dull place indeed when all the different nationalities behave exactly alike. Some people might say that we are rapidly approaching this state of affairs. With the much greater rapidity and case of travel, there might seem to be some truth in this at least as far as Europe is concerned. However this may be, at least the greater ease of travel today has revealed to more people than ever before that the Englishman or Frenchman or German is not some different kind of animal from themselves.
选项
A、They will find out what its people like.
B、They will know how to live in another way.
C、They will know the country and its people better.
D、They will like its inhabitants and their language.
答案
C
解析
What will people know by traveling in s foreign country and learning its language?
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/neZK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
______withthesizeofthewholeearth,thehighestmountaindoesnotseemhighatall.
Thewordhorsepowerwasfirstusedtwohundredyearsago.JamesWatthadmadetheworld’sfirst【T1】______usedsteamengine.He
A、10:30.B、10:00.C、10:50.D、10:40A根据文中“10:50”,“10:40”和“stilltwentyminutesleft”等关键词句可计算出现在是十点半,故选A。
Forwhatdopeoplesay"thankyou"?Theysay"thankyou"forbigfavorsaswellasfor______.
A、Everytenminutes.B、Everyotherhour.C、Everyhour.D、Everyhalfhour.DHowoften问的是频率。对话中,女士问前往市中心的公交车每隔多长时间一趟,男士说:“半小时一趟(Ev
Thefirsttextbook______forteachingEnglishasaforeignlanguagecameoutinthe16thcentury.
Womenaregoingafterequalitythemselvesinsteadofwaitingfororganizationstodeliverit.
A、She’llmeetafriend.B、She’lltakeaflight.C、She’llattendaninterviewat5o’clock.D、She’llseeadoctorbefore5o’cloc
A、Toconfirmherflight.B、Toarrangeforaparty.C、Tosaygoodbye.D、Tomakeanappointment.C细节题。题干问女士给男士打电话的原因。根据对话内容可知,她是为了
A、Shelleyknowssomeonethere.B、Shelleydidn’ttellhim.C、Hedoesn’tknowwhoShelleyis.D、HewonderswhichwayShelleywen
随机试题
下列我国著名教堂中属于天主教教堂的有()。
患者男,20岁。自幼性格内向,多疑,很少有好的朋友,但学习成绩较好。大学第二年,因学习成绩不理想,不能很好地处理与老师、同学的关系,认为自己处处受到了排挤和压制,认为同学与老师对他不公平,常与同学、老师发生冲突,常因为一些小事状告到校长和家长那里。大家都耐
总监理工程师签发的工程变更单包括( )等文件。
编制施工图预算时,措施费应在()时计算。
毛泽东在《关于领导方法的若干问题》中提出的著名口号是()。
社会主义社会保持总需求与总供给之问的大体平衡是指()。
“于是,广大人民群众呼唤着新的文学样式的诞生。”一句是从第四自然段中抽出来的,它应还原在[1][2][3][4]中的哪个位置?文中标以序号的四个句子,对其复句关系分析正确的一项是:
Ifyoucan’tresistthechancetoputonabet,blameyourinsula—aregionofyourbrain.Scientiststhinkthatwhenthisbrain
在外部设备中,扫描仪属于()。
Findtheweighttobalancethescales.
最新回复
(
0
)