首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the article below about the life cycle of a condensed employee. Choose the best sentence from the list (A-G) to fill each
Read the article below about the life cycle of a condensed employee. Choose the best sentence from the list (A-G) to fill each
admin
2012-07-04
50
问题
Read the article below about the life cycle of a condensed employee.
Choose the best sentence from the list (A-G) to fill each of the gaps.
For each gap (8-12), mark one letter (A-G) on your Answer Sheet.
Do not use any letter more than once.
There is an example at the beginning, (0).
A CONDENSED EMPLOYEE LIFE CYCLE
An employee life cycle is the steps the employees go through from the time they enter a company until they leave. Often Human Resources professionals focus their attention on the steps in this process in hopes of making an impact on the company’s bottom line. That is a good thing for them to do. (0) D
Employees are one of a company’s largest expenses these days. Unlike other major capital costs (buildings, machinery, technology, etc.) human capital is highly volatile. You, as a manager, are in a key position to reduce that volatility using the condensed employee life cycle of HIAR (pronounced hire) —Hire, Inspire, Admire, and Retire.
Hire: This first step is probably the most important. It is important to hire the best people you can find. (8) ............The cost of replacing a bad hire far exceeds the marginal additional cost of hiring the best person in the first place.
Inspire: Once you have recruited the best employees to come to work on your team, the hard part begins. You have to inspire them to perform to their capabilities. (9) ............That is where you will get their best effort and their creativity which will help your organization excel.
Admire: Once you have hired the best employees and have challenged and motivated them, you cannot relax. (10) ............ The same attention you should pay to their work assignments, to their satisfaction levels, to their sense of being part of a great team needs to continue for as long as they are in your group. As soon as you start to slack off, their satisfaction and motivation will decrease. If you don’t do something, they will become disenchanted and will leave. They will become part of the "employee turnover" statistic you were trying to avoid.
Retire: This is when you know have been successful. When employees see your company as the employer of choice, they will join you. (11) ............ As long as you continue to inspire, motivate, and challenge them, they will continue to contribute at the high levels you need in order to beat your competition. They will be long-term employees even staying with you and your company until they retire. (12) ............ You will attract and retain second and even third generation employees.
A This is not a time to be cheap.
B When they recognize you as a good boss and a real leader, they will stay around.
C To the extent that you can be a good boss, you can keep employees, keep them happy, and reduce the costs associated with employee turnover.
D Their goal is to reduce the company’s cost per employee hired.
E The biggest mistake a manager can make is to ignore employees.
F You have to challenge and motivate them.
G They will refer other quality employees to your company, including their relatives.
选项
答案
B
解析
文章第五段谈的是退休,根据下文“As long as you continue...beat your competition”。如果你继续激励、挑战他们,他们还会为公司做出更大的贡献。只要员工认识到你是好老板,真正的领导者,他们就会留下来工作。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NFoO777K
本试题收录于:
BEC中级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC中级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
ReadthistextaboutthetransformationofstrategiesofThomsonCorporation.Choosethebestsentenceformtheoppositepa
Readthearticlebelowtellingaboutbasicknowledgeofsharestransaction.Foreachquestion(31-40),writeonewordinCAPITAL
Readthearticlebelowtellingaboutbasicknowledgeofsharestransaction.Foreachquestion(31-40),writeonewordinCAPITAL
ReadthearticlebelowabouttheeffectofthepresenteconomicrecessionintheUnitedStatesonAmericanwomenincontrastto
ReadthearticlebelowabouttheeffectofthepresenteconomicrecessionintheUnitedStatesonAmericanwomenincontrastto
Readthetextbelowabouttipsonbusinessnegotiation.Inmostofthelines(41-52)thereisoneextraword.Iteitherisgra
Readthetextbelowabouttipsonbusinessnegotiation.Inmostofthelines(41-52)thereisoneextraword.Iteitherisgra
Readthebusinesscoverletterbelow.Inmostofthelines(41-52),thereisoneextraword.Iteitherisgrammaticallyincor
随机试题
工作设计中的工作扩大化是指【】
妊娠期妇女头晕目眩,伴心悸健忘,少寐多梦,神疲,懒言,方药宜选
质监机构通过电子邮件向评审专家发送评审所需资料的时限是在评审前的()日内。
在选择资产时,下列说法不正确的是()。
SW上市公司已发行股份100股。以下是证券交易所发生的四起买卖SW股票的事件,其中哪些违反了《证券法》的规定?()
科学合理地安排幼儿一日生活,时间安排应有相对的(),既有利于形成秩序,又能满足幼儿合理需要,照顾到个体差异。
下列关于会议记录的说法错误的是()。
直线型组织结构的特点是()。
下列中国古今地名对应不正确的是:
下列关于赋值运算符=重载的叙述中,正确的是
最新回复
(
0
)