首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What will happen tomorrow morning?
What will happen tomorrow morning?
admin
2022-01-05
48
问题
What will happen tomorrow morning?
Road conditions are dangerous out there, so stay home and don’t drive anywhere unless absolutely necessary. This morning’ s snowfall has already led to a seven-car accident near the train station. Schools are closed and many businesses are as well. Snow is expected to continue falling throughout the afternoon and evening, and temperatures will remain chilly. The skies should start clearing toward morning, and tomorrow should be sunny and a good bit warmer.
选项
A、Snow will fall.
B、Schools will close.
C、Temperatures will become chilly.
D、The sky will clear up.
答案
D
解析
根据新闻定位句可知,明早天空应该开始放晴,明天会是晴天且会暖和一些。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NRfK777K
本试题收录于:
A类竞赛(研究生)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
A类竞赛(研究生)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
Atuniversityyouwillhavetowriteoftenandinvariousdifferentformats,dependonthesubjectsyouarestudying.Themostc
WhichofthefollowingisJamesJoyce’swork?
Themultinationalcorporationwasmakingatake-over______forapropertycompany.
Ifyoucouldgoonvacationasanyoneyouwanted,whowouldyouchoose?JoelStaindecidedhe’dmakeagreatRickyMartin.Welco
Whatishydroplaning?Itmayhappenonthefollowingoccasions:a【D1】______movestooquicklyalongawetroad:alay
Whatdoesthemansaywillbelostwiththedisappearanceofalanguage?
DictationListentothepassage.Forquestions21—25,fillintheblankswiththeexactwordsorphrasesyouhear.Chemicalsare
ParkingProblem;Forbiddenin【D1】______percentofstreetsReason:Buildingapartmentsand【D2】______ismoreprofitable,hencefew
ParkingProblem;Forbiddenin【D1】______percentofstreetsReason:Buildingapartmentsand【D2】______ismoreprofitable,hencefew
ParkingProblem;Forbiddenin【D1】______percentofstreetsReason:Buildingapartmentsand【D2】______ismoreprofitable,hencefew
随机试题
在聚乙烯防腐中,胶粘剂的涂敷厚度为()。
下列哪些情况是支气管镜检查的适应证
男性,60岁,脑出血后昏迷1年,眼睑不能闭合。近期反复出现咳嗽、痰液多。患者痰液多、咳嗽的护理,不恰当的是
A.生成障碍B.破坏或消耗过多C.分布紊乱D.释放障碍E.生成旺盛病毒、细菌感染对粒细胞的影响是
根据新《商检法》规定,当事人对商检机构、国家商检部门作出的复验结论不服的,不能申请行政复议。( )
甲公司2016年1月3日取得当地财政局划拨的2016年第一季度财政贴息52万元,则甲公司下列会计处理表述正确的是()。
关于志愿者与社会工作者的说法,正确的是()。
在CPU的状态寄存器中,若符号标志为“1”,表示运算结果是()。
设(X,Y)为二维随机变量,则下列结论正确的是()
Theirissuanceforpsychologistswillimpactnotonlyontheroleofcurrentpractitioners,butonthetrainingandjustifyingo
最新回复
(
0
)