首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Appropriated funds to promote research of nutrient-rich foods. B、Encouraged breastfeeding for the first six months of a child’
A、Appropriated funds to promote research of nutrient-rich foods. B、Encouraged breastfeeding for the first six months of a child’
admin
2016-07-29
50
问题
The 2010 Global Hunger Index report was released today by the International Food Policy Research Institute(IFPRI). It notes that, in recent years, experts have come to the conclusion that undernourishment between conception and a child’s second birthday can have serious and long-lasting impacts.
Undernourishment during this approximately 1,000-day window can seriously check the growth and development of children and render them more likely to get sick and die than well-fed children. Preventing hunger allows children to develop both physically and mentally.
Says IFPRI’s Marie Ruel, "They will be more likely to perform well in school. They will stay in school longer. And then at adulthood, IFPRI has actually demonstrated that children who were better nourished have higher wages, by a pretty large margin, by 46 percent."
Ruel says that means the productivity of a nation’s future generations depends in a large part on the first 1,000 days of life.
"This is why we’re all on board in focusing on those thousand days to improve nutrition. After that, the damage is done and is highly irreversible."
The data on nutrition and childhood development has been slowly coming together for decades. But Ruel says scientific consensus alone will not solve the problem.
"It’s not enough that nutritionists know you have to intervene then, if we don’t have the politicians on board, and also the...people that implement[programs]in the field."
Ruel says there are encouraging signs that politicians and implementers are beginning to get on board. Many major donors and the United Nations are targeting hunger-relief programs at pregnant women and young children. They focus on improving diets or providing micro-food supplements. They improve access to pre-birth care and encourage exclusive breastfeeding for the first six months of a child’s life.
Ruel says in the 1980s Thailand was able to reduce child undernourishment by recruiting a large number of volunteers to travel the countryside teaching about health and nutrition.
"They really did very active promotion of diversity in the diet and good eating habits. So they were providing more food to people, but also educating people on how to use them, and also educating people on how to feed their young children."
Ruel says countries may take different approaches to reducing child undernutrition. But she says nations will not make progress fighting hunger and poverty until they begin to focus on those critical first thousand days.
20 What is the experts’ conclusion regarding children’s undernourishment in their earliest days of life?
21. What does IFPRI’s Marie Ruel say about well-fed children in their adult life?
22. What did Thailand do to reduce child undernourishment in the 1980s?
选项
A、Appropriated funds to promote research of nutrient-rich foods.
B、Encouraged breastfeeding for the first six months of a child’s life.
C、Recruited volunteers to teach rural people about health and nutrition.
D、Targeted hunger-relief programs at pregnant women and young children.
答案
C
解析
短文中Marie Ruel还讲到,在20世纪80年代泰国为了减少儿童营养不良,招募大量志愿者去到乡村地区教人们关于健康和营养的知识。由此可知C项为正确答案。A项“为促进营养食品的研究拨款”未在短文提及:B项“鼓励在小孩的头六个月母乳喂养”和D项“针对孕妇和儿童的饥荒救助项目”虽在文中都有提及过,但是都不是泰国采取减少儿童营养不良的措施,因此都不正确.
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NSG7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Itrequirestoomuchtravelingtodifferentcities.B、Itlimitsinteractionamongstudents.C、Itwillincreaseclasssize.D、I
A、Theyshowfear.B、Theyreachout.C、Theystarttocry.D、Theyturntoadults.B短文说,babies看起来很怕陌生的成年人,但他们却会试图触碰陌生的baby。所以B正确。
A、Shedoesn’twanttopaythelatefee.B、Shewasgivenincorrectinformation.C、Shecan’taffordtopayhertuition.D、Shedidn
A、Ahomefire.B、Anexplosion.C、Amurder.D、Acaraccident.D短文说,RayAnderson目睹卡车司机闯红灯撞了另一辆车。故答案是D。从选择可猜测题目与某起灾难有关。仔细听录音即可准确作答。
HongKonghastakenoverfromTokyoastheworld’smostexpensivecity,accordingtoalifestylesurvey.Italso【B1】______thegap
Onecalledherbossa"bitchfromhell"whileanotheradmitted"lyingthroughhisteeth"atinterview.BoththeBritishjobapp
A、Achocolatechipmaker.B、Abigrealestateagent.C、Acookiefactory.D、Atalentagency.D短文一开始说,Amos本来是WilliamMorris公司的一个tal
A、SomeslaveswerebroughttoAmericainthe20thcentury.B、Slaveswerenottreatedaspeople.C、Beingbrutaltoslaveswasaga
A、HeprovidedWashingtonwithalotofmoney.B、HepersuadedFrancetosupportWashington.C、HeservedasageneralinWashingto
InternationalWomen’sDay(8March)isanoccasionmarkedbywomen’sgroupsaroundtheworld.Thisdateisalsocommemoratedatth
随机试题
产品生命周期中促销重点是增强信任的阶段是()
郁证的临床表现包括
一台Y/△—11连接的三相变压器,其额定容量SN=5600kVA,额定电压U1N/U2N=35/6.3kV,短路电阻Rk=2.07Ω,短路电抗Xk=16.2Ω,当带纯电阻负载在额定情况下运行时,其电压调整率△U%为()。
统计工作所需经费是单独计算的,无列入财政预算之必要。()
2013年2月,A公司和B公司共同投资设立泰昌有限责任公司(以下简称“泰昌公司”),注册资本1000万元,其中:A公司持有30%的股权,B公司持有70%的股权。2014年3月,A公司分别向C公司和D公司转让了占泰昌公司10%的股权。2015年3月
导游人员在同时讲解佛教寺院、道教官观、伊斯兰教清真寺时,要突出()。
明清两代六部包括吏部、户部、礼部、兵部、刑部和工部。()
音乐术语中“Andante”的含义是()。
在Excel2003中,能够实现按条件筛选并只显示符合条件记录的方法有()。
Accordingtothetalk,theownerofabikehasto______.
最新回复
(
0
)