首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Animals. B、Droppings. C、Fruits. D、Winds. A短文最后提到Most…depend on animals to eat their fruits and spread their seeds,即树木主要是通过动物吃它
A、Animals. B、Droppings. C、Fruits. D、Winds. A短文最后提到Most…depend on animals to eat their fruits and spread their seeds,即树木主要是通过动物吃它
admin
2012-06-20
69
问题
Most rain forests lie close to the equator, where the climate is often mild and there are long hours of sunshine. The warmth of the land heats the air above, causing it to rise and tiny drops of water to fall as rain. The rainfall can reach at least 98 inches a year. This wet, warm world with plenty of sunlight is perfect for plants to grow, so the trees grow fast with green leaves all the year round. The trees themselves also have an effect on the climate. They gather water from the soil and pass it out into the air through their leaves. The wet air then forms clouds, which hang over the tree tops like smoke. These clouds protect the forest from the daytime heat and nighttime cold of nearby deserts, keeping temperatures fit for plant growth.
Rain forests slightly farther away from the equator and remain just as warm, but they have a dry season of three months or more when little rain falls. Tree leaves fall during this dry season and new leaves grow when the wet season or monsoon (rainy season) begins. Thus these areas are known as the "monsoon forest".
Another type of rain forest grows on tropical mountains. It is often called the "cloud forest" because clouds often hang over the trees like fog.
The rain forest is the ideal place for the growth of many different trees. Most of them depend on animals to eat their fruits and spread their seeds. When the fruits are eaten, the seeds inside them go undamaged through the animal’s stomachs and are passed out in their droppings. The seeds lying on the forest floor then grow into new trees.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. What do we know about the climate of the rain forests near the equator?
31. What can we learn from the passage?
32. Which play the most important role in the spreading of seeds according to the passage?
选项
A、Animals.
B、Droppings.
C、Fruits.
D、Winds.
答案
A
解析
短文最后提到Most…depend on animals to eat their fruits and spread their seeds,即树木主要是通过动物吃它们的果实来传播种子,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NSf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Teachingisahighly-complexoccupation.Ithasbeendescribedintermsofverydifferenttypesofroles.Forexample,teachers
A、Notlookintohiseyes.B、Stareathim.C、Keepeyecontact.D、Avoideyecontact.C事实题。浏览选项町知,本题考的是“该如何做”,听短文时要对选项所示信息做好标记。原文中
A、He’sgoingtosellhishouse.B、He’sfoundanapartment.C、He’sgoingtofindanapartment.D、He’smovedtodowntown.C
A、Three.B、Twenty-four.C、Twohundred.D、Eight.B该题考查对数字的捕捉情况。文中四个数字均出现过,而和language搭配是24,因此选择选项B。
TypesofExaminationsAnexaminationfallsintooneoftwomaincategories:theobjectiveexamandthesubjectiveexam.Each
A、adviser.B、computerprogrammer.C、productdesigner.D、schoolteacher.B
A、Polltakerandpassenger.B、Programhostandguest.C、Studentandteacher.D、Politicianandsupporter.A问话者提问前先用了。Excuseme,而答话
ShoppersonBlackFriday,thetraditionalstartoftheholidayshoppingseasoninAmerica,areveryaggressive.Someevenstart
Despitetheearnesteffortsof______privategroupsaswellasgovernmentagencies,manyoftheproblemshavenotyetbeensolv
随机试题
幽门梗阻所致的呕吐常发生在
下列组合,选择错误的是
肾不纳气所致的喘证,主要症状有()。
【2013专业案例真题下午卷】有一栋写字楼,地下一层,地上10层,其中1~4层带有裙房,每层建筑面积3000m2;5~10层为标准办公层,每层面积为2000m2,标准办公层每层公共区域面积占该层面积的30%,其余为纯办公区域,请回答下列问题。在四层有一
某单位的企业主管给某员工下达了一项任务,要求在规定的时间内完成。期间,该主管有事出差了,他回来那天正好是给员工布置任务的完成日期,以下是他们之间的对话。主管:月初布置的任务完成了吗?员工:我的工作需要财务部门提供数据支持,但财务部门未及时提供,所
以下事项不影响主营业务收入确认金额的是()。
我国法律规定的未成年人是指未满()周岁的公民。
正是因为有了充足的奶制品作为食物来源,生活在呼伦贝尔大草原的牧民才能摄人足够的钙质。很明显,这种足够的钙质,对呼伦贝尔大草原的牧民拥有健壮的体魄是必不可少的。以下哪项情况如果存在,最能削弱上述断定?
1923年,陈独秀说:“五四运动虽然未能达到理想的成功,而在此运动中最努力的革命青年,逐接受世界的革命思潮,由空想而实际运动,开始了中国革命之新的方向”。陈独秀所说的“中国革命之新的方向”是指
ThecultureoftheUnitedStatesisaWesterncultureoriginallyinfluencedbyEuropeancultures.Ithasbeendevelopedsince
最新回复
(
0
)