首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Now that man has actually landed on the surface of the moon, he has learned many new things about it. But one thing man knew bef
Now that man has actually landed on the surface of the moon, he has learned many new things about it. But one thing man knew bef
admin
2009-10-15
58
问题
Now that man has actually landed on the surface of the moon, he has learned many new things about it. But one thing man knew before he ever reached the moon was that there was no life on it.
There is no atmosphere on the moon. The lack of air means that the moon is not protected from any of the sun’s rays. The sun sends out heat and light radiation (辐射). Life on the earth depends on heat and light. But the sun also sends out dangerous kinds of radiation. The earth’s atmosphere protects us from most of them. On the moon, however, there is no atmosphere to stop the radiation. All the sun’s rays beat down on the surface of the moon.
Because there is no atmosphere, the moon’s surface is either extremely hot or extremely cold. As the moon circles around the earth, the side of it that is lighted up by the sun becomes very hot. The temperature there reaches more than 300 degrees Fahrenheit (华氏温度). This is hotter than boiling water. The hot lunar day lasts two weeks. It is followed by a night that is also two weeks long. At night the temperature drops to about 260 degrees below zero Fahrenheit. "This is more than twice as cold as temperatures reached at the earth’s South Pole. Under these conditions, no form of life that we know of here on the earth could exist on the moon.
选项
A、Why is there no air on the moon?
B、Why is the moon colder than the South Pole?
C、Why is the moon hotter than the earth?
D、Why is there no life on the moon?
答案
D
解析
题干意为“下列哪一项是本篇文章最好的题目?”本文介绍了月球上各种极端的环境,解释月球不适合人类居住的原因,所以本题的正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NSfd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Jimwasbornafterhiselderbrotherandsister.Hecouldlearnmanythingsfromthem.Soon,hedevelopedhisownwayofdoingt
Hallowe’enmightbeganin______.Accordingtothesecondparagraph,weknowthatthecreaturesprobablyfear______most.
TheAmericansgotothemoviesmainlybecausetheywant______.Itisobviousthatreallifeis
I______aweektoconsiderwhetherIshouldgoabroadwithhimornot.
JINTAN,JIANGSU:The20students—18boysand2girls—hadathousandreasonstobeproudofthemselves.Theyhadjustclimbedthe
What’sthematterwithJane?
It’sreallytimeIwenthomebutI’menjoyingmyself,soIhereabitlonger.
Whenthesunstartedtoset,Jimheadedforhome.Hehadhuntedlongenough.Justthenhesawit.There,30feetinfrontofhim
Maybe10yearsoldElizabethputitbestwhenshesaidtoherfather,"But,Dad,youcan’tbehealthyifyouaredead."Dad,
WhatdoesMr.Smithtellhissecretarytosay?
随机试题
行政行为在空间上的表现形式和在时间上的跨度,包括行政行为方式、步骤、次序、时限等不可分割的内容的是()。
糖皮质激素治疗过敏性支气管哮喘的主要作用机制是
强心苷用于治疗慢性心功能不全时,疗效最好的是
采用剩余法评估土地价格,其结果的可靠性取决于是否遵循了()。
回归分析的研究和应用基础是自然界及人类社会客观存在的各种相关关系。()
由于承包商的原因造成工期延误,业主进行反索赔,在确定违约金费率时,一般应考虑( )等因素。
通常把形成课程的要素来源以及实施课程的必要直接条件称为()。
设f(x)连续,φ(x)=∫01f(xt)dt,且(A为常数),求φ’(x)并讨论φ’(x)在x=0处的连续性.
关于WeRoBot的描述,以下选项中正确的是
A、Peoplequittheirmothertonguebutspeakinotherlanguages.B、Kidsdon’tlearnthelocallanguageoftheirparentsanymore.
最新回复
(
0
)