首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
财经
Diana Jacobs thought her family had a workable plan to pay for college for her 21-year-old twin sons:a combination of savings,in
Diana Jacobs thought her family had a workable plan to pay for college for her 21-year-old twin sons:a combination of savings,in
admin
2022-11-01
49
问题
Diana Jacobs thought her family had a workable plan to pay for college for her 21-year-old twin sons:a combination of savings,income,scholarships,and a modest amount of borrowing.Then her husband lost his job,and the plan fell apart.
“I have two kids in college,and I want to say‘come home’.but at the same time I want to provide them with a good education.”says Jacobs.
The Jacobs family did work out a solution:They asked and received more aid from the schools,and each son increased his borrowing to themaximum amount through the federal loanprogram.They will each graduate with $20,000 ofdebt.but at least they will be able to finish school.
With unemployment rising,financial aidadministrators expect to hear more families like the J acobs.More students are applying for aid,andmore families expect to need student loans.Collegeadministrators are concerned that they will not have enough aid money to go around.
At the same time,tuition continues to rise.Areport from the National Center for Public Policy and Higher Education found that college tuition and feesincreased 439% from 1 982 to 2007,while average family income rose just 147%,Student borrowing has more than doubled in the last decade.
“If we go on this way for another 25 years.We won’t have an affordable system of highereducation,”says Patrick M.Callan,president of the center,“The middle class families have been financing it through debt.They will send kids to college whatever it takes,even if that means a hugeamount of debt.”
Financial aid administrators have been having a hard time as many companies decide that student loans are not profitable enough and have stopped making them.The good news,however,is that federal loans account for about three quarters of student borrowing,and the government says that money will flow uninterrupted.
What can we learn about the middle class families from the text?
选项
A、They blamed the government for the tuitionincrease.
B、Their income remained steady in the last decade.
C、They will try their best to send kids to college.
D、Their debts will be paid off within 25years.
答案
C
解析
根据第六段中的“They will send kids to college whatever it takes,even if that means a huge amount of debt.99可推断,应选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Nc3D777K
本试题收录于:
英语题库银行系统招聘考试分类
0
英语
银行系统招聘考试
相关试题推荐
Manypeoplewhoreadthedocumentcomplainedthatitincludedtoomuchinformationthatwasnot________tothemainissue.
Thereareno________differencesbetweenthetwoproducts,despitethefactthateachismadefromdifferentmaterials.
Ifyouhaveany________abouttheproductsondisplay,oneofoursalespeoplewillbehappytoassistyou.
DianaJacobsthoughtherfamilyhadaworkableplantopayforcollegeforher21-year-oldtwinsons:acombinationofsavings,in
Thelargeramachineandthemorenumerousitsparts.thegreaterlikelihoodofabreakdownandthemoreexpensivetorepair.What
Mr.Williswantstoscanallofhisolddocumentsandtransfertheimages,________hiscomputerforsafekeeping.
________announcinghisretirement,Mr.Kinsleyhasbeenbusytryingtotrainhisreplacement.
________thenewrestaurant’sgrandopeningwaslaterthananticipated,mostcriticsagreedthattheexcellentfoodandservicew
Dr.Calerin’seffortscouldleadtothedevelopmentofatreatmentforcancer,buttheyhavereceived________mediaattention.
Whiletheaccountingdepartmentisclosed,allbillingquestionswillbe________bythecustomerservicedepartment.
随机试题
依据奥瑞姆理论,部分补偿系统适用于()
20世纪50年代,欧美国家开始采用病案保存的方式是
患者叩诊心界呈靴形,是由于
男,68岁,慢性咳嗽、咳痰20年,5年来气短逐渐加重,3天前受凉发热(39.6℃)咳黄痰,呼吸困难,夜不能平卧,尿少,双下肢水肿来急诊。前述患者的下列心电图改变,哪一项对诊断肺心病没有意义
已知某组织匀浆标本的含氮量为16g/L,则其蛋白质的浓度大约是
所采购的原材料的交货时间宜早不宜迟,因此交货期越早越好。()
我们党必须坚定地站在时代潮流的前头,团结和带领全国各族人民,实现()三大历史任务。
关于黄淮海平原的叙述,正确的是()。
64.2由图2-6Detail(细节)窗格中“IP:DestinationAddress=[202.113.64.31,dns.tjut.edu.cn”可知,主机域名dns.tjut.edu.cn所对应的IP地址为202.113.64.3。图2-6解码
Thetranslatormusthaveanexcellent,up-to-dateknowledgeofhissourcelanguages,fullfacilityinthehandlingofhistarget
最新回复
(
0
)