首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Car owners will be encouraged to show off their wealth. B、The gap between the rich and the poor will be bridged. C、Pollution a
A、Car owners will be encouraged to show off their wealth. B、The gap between the rich and the poor will be bridged. C、Pollution a
admin
2019-02-18
37
问题
[16] The private motor vehicle has given us a freedom our ancestors could not dream about.We can travel swiftly, and usually safely, over the roads which have been built to accommodate our cars. People can display their wealth by driving a car which may cost as much as another person’s home.
[17-1] Sadly the car has become a disadvantage as well as a boon. The car pollutes the atmosphere, may be involved in serious accidents, and by its very numbers blocks roads. [17-2] How can we reduce its use? The car is only desirable if we can use it easily, so we might begin by reducing access to parking spaces in the cities and simultaneously increasing the quality and availability of public transport. Cars could be banned from certain parts of the city, thus forcing people to walk or to use public transport. The expense of buying and running a car can be raised. [18] If the motorist is faced with a high purchase price, high road tax, high insurance premiums and substantial fines he or she may reconsider the purchase. A corresponding reduction in the price of public transport would help this financial argument against car ownership.
Neither of these arguments will sway the super rich who can afford the status cars, but it would perhaps encourage them to look at other ways of demonstrating their wealth. [19] However we do it,reducing the number of cars on the road will reduce the problems of pollution and the congestion which can bring cities to a standstill.
1.Which one is not the convenience private motor vehicle may bring?
2.What does the speaker focus on?
3.What factor might hinder most people’s consideration of purchasing private cars?
4.What would be the result if the number of private cars is reduced?
选项
A、Car owners will be encouraged to show off their wealth.
B、The gap between the rich and the poor will be bridged.
C、Pollution and traffic congestion will be reduced.
D、People will have to stand still waiting for taxies.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NeH7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Theman.B、Thewoman.C、Bob.D、Noel.C细节题。根据HeownsallthecottagesexceptJuliusCourt’s,surelyheownsthisone.可知Bob拥有这个木屋
Byeducation,Imeantheinfluenceoftheenvironmentupontheindividualtoproduceapermanentchangeinthehabitsofbehavio
Forthispart,youareallowed30minutestowritealettertoinviteyourformerroommateinyouruniversitytovisityourcity
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayonpeople’saddictiontosmartphones.Trytoimaginewhatwill
A、HewasinspiredbythegreatAmericanpsychologist,MorganSpurlock.B、Heusedtobeaforgetfulmanbeforehedidthe30-day
A、Someofthemdiedoutbecausetheycouldn’tadapttotheirenvironment.B、Theyreproducedinlargenumberstokeepthespecies
A、Byananonymousballot.B、Byanopenvote.C、Byrigidrules.D、Bytheirpersonalpreference.A女士说获胜者由学院成员以不记名的方式从提名中选出,故选A。
A、EverytimetheywatchTV.B、Whentheymakemistakes.C、Whenthey’regoingonholiday.D、Whentheymeetforecasters.C原文提及“观众只在
Widespreadadoptionofplug-inelectricvehiclescoulddramaticallycutgreenhousegaspollutionandreduceU.S.dependenceonf
WilmaSubrahadnointentionofbecomingapublicspeaker.After【B1】______fromcollegewithdegreesinchemistryandmicrobiolog
随机试题
社会主义法制建设的基本要求是:有法可依,有法必依,执法必严,违法必究。对此,下列哪一选项表述是不准确的()
计算二重积分(χ2+y)dχdy,其中D为曲线y=χ2与χ=y2所围成的区域.
与全口义齿前牙大小的选择无关的是
下列各句中,加点的词语使用不恰当的一项是()。
以下属于对流转额课税的有()。
提出快速联想策略和头脑风暴法的是()。
面对预算困难,W国政府不得不削减对于科研项目的资助,一大批这样的研究项目转而由私人基金资助。这样,可能产生争议结果的研究项目在整个受资助研究项目中的比例肯定会因此降低,因为私人基金资助者非常关心其公众形象,他们不希望自己资助的项目会导致争议。以下哪项是上述
(2012年试题,三)设随机变量X与Y相互独立且分别服从正态分布N(μ,σ2)与N(μ,2σ2),其中σ是未知参数且σ>0.设Z=X—Y设Z1,Z2,…,Zn为来自总体Z的简单随机样本,求σ2的最大似然估计量[*];
下列叙述中正确的是()。
Areyoulivingyourlifetothefullest?Areyouhappywithwho,what,orwhereyouaretoday?Areyoudoingwhatyoulove?
最新回复
(
0
)