首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Too many people fear failure. Some of us let it keep us from trying new things, telling ourselves we’ d be no good at it. Some l
Too many people fear failure. Some of us let it keep us from trying new things, telling ourselves we’ d be no good at it. Some l
admin
2018-05-18
49
问题
Too many people fear failure. Some of us let it keep us from trying new things, telling ourselves we’ d be no good at it. Some limit our goals to only what we feel absolutely sure we can accomplish. Others among us try something once and when it doesn’ t work out, we decide that course is not for us.
That’ s unfortunate because, according to many top scientists, failure is nothing to fear. Not only is it inevitable, they say, it is even an indispensable ally. "In the research lab," says John Po-lanyi, the Nobel prize-winning chemist," failure is a good thing. If everything you try is very successful , it means you’ re playing it safe: you’ re not out on the edge. Failure means that you’ re learning. To ask a scientist whether he has experienced failure is like asking an artist whether he has ever made a sketch. The answer is, ’a million times. ’ That is the price of success. "
Failure is not the opposite of success. It’ s more like an ingredient. In Hollywood, thousands of ideas for new TV shows are pitched each year, but only a select few get to the screen, let alone survive their first season. In real life, misses outnumber hits whenever people try something new.
Nina Spencer, a motivational speaker and author of Getting Passion out of Your Profession, likes to remind audiences that whenever we try a new skill, we go through four stages. "There’ s the point when you don’ t know about the skill, and because you don’ t know about it, you’ re no good at it. Eventually, you come to know about the skill, but you’ re incompetent to perform it. Then, as long as you think carefully and go slowly, you can do it. Eventually, it becomes so practiced, it’ s easy. " The secret is not to give up at stage two.
In short, the seeds of success almost always flourish best in the well-turned soil of failure. As Charles Kettering, inventor of the modern electric ignition system for cars and the holder of nearly 200 patents, once said, " failures, repeated failures, are finger-posts on the road to achievements— one fails forward towards success. "
According to John Polany, a seemingly all-time successful person may in fact______.
选项
A、be very adventurous
B、be very competitive
C、be very sensitive
D、be very cautious
答案
D
解析
推理题。题干意为:“根据John Polanyi可知,一个看起来一直成功的人实际上可能——”根据文章第二段“If everything you try is very successful,it means that you are playing it safe”来看,John Polanyi认为在实验室里如果从没有失败过,说明我们打的是安全牌,没有去冒险;因此一个看起来似乎很成功的人,其实是一个不敢于冒险的人,也就是一个太谨慎小心的人,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NeVd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Readthetextsfromanarticleinwhichfivepeopletalkedaboutthefuturelife.Forquestions61to65,matchthetownsofeac
Hemingwayinhisearlyworksdepictedthelivesoftwotypesofpeople.Onetypeconsistedofmenandwomendeprived,byWorldW
Theconceptionofpovertyandwhatto【C1】______aboutithavechangedoverthedecades.UnderSocialDarwinismthelazyandthe【C
Theconceptionofpovertyandwhatto【C1】______aboutithavechangedoverthedecades.UnderSocialDarwinismthelazyandthe【C
Readthetextsfromamagazinearticleinwhichfivepersonstalkedabouttheirattitudetohelpingthepeopleindevelopingcou
Readthetextsfromanewspaperarticleinwhichfivepeopletalkedaboutwheretheyplayedwhentheywerechildren.Forquestio
Readthetextsfromanewspaperarticleinwhichfivepeopletalkedaboutwheretheyplayedwhentheywerechildren.Forquestio
LegendhasitthatsometimetowardtheCivilWar(1861-1865)agovernmenttraincarryingoxentravelingthroughthenorthernpl
AspeciallabattheUniversityofChicagoisbusyonly【C1】______Itisadream【C2】______whereresearchersareatwork【C3】______d
AspeciallabattheUniversityofChicagoisbusyonly【C1】______Itisadream【C2】______whereresearchersareatwork【C3】______d
随机试题
母猴带着小猴爬树也是教育。
______couldbejudgedfromhiseyes,hefeltterriblysorryforwhathehaddone.
Hefailedthetestmanytimes.______,hedidn’tstoptrying.
患者,男性,28岁,右颈上部淋巴结结核,下列何种药物对此患者治疗无效
债务人应当自收到支付令之日起15日内向债权人清偿债务,或者向人民法院提出口头异议。()
市场经济以市场作为资源配置的基础性手段,但它并不排斥国家对经济的宏观调控。()
已知一等差数列a1,21,a3,31,…,an,……,若ann=516,则该数列前n项的平均数是()。
根据决策过程的启发法,试论述如何成功推广一款定位于中高端的新饮料。(南京大学2017研)
Onlytwocountriesintheadvancedworldprovidenoguaranteeforpaidleavefromworktocareforanewbornchild.Lastspring
下列叙述中正确的是
最新回复
(
0
)