首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Paul Johnson’s A History Of The American People is what we have come to expect from this productive writer—clear, colorful narra
Paul Johnson’s A History Of The American People is what we have come to expect from this productive writer—clear, colorful narra
admin
2019-01-25
82
问题
Paul Johnson’s A History Of The American People is what we have come to expect from this productive writer—clear, colorful narrative, vivid character sketches, marvelous research, sweeping, confident statements, and an insistent conservative viewpoint which tempts him into serious omissions. He will not conceal his opinions, he tells us. Good. Then we can judge his history free of pretences to objectivity—his or ours.
Almost at start, we notice something interesting: Johnson passes quickly over a defining moment in American history—the Columbus story—important because it is the first lesson every American schoolchild learns. How you treat that story—what you choose to tell of it—signals your view of the longer American experience, reaching to our time.
In school textbooks, Columbus has always been presented as a hero. Only recently has a new set of facts—always available but ignored—begun to get into public attention: that Columbus, on landing, and desperate for gold, encountered native Americans who were peaceful and generous (by his own admission)and tortured them, kidnapped them, enslaved them, murdered them. Johnson, who goes into much detail about other matters (like Ronald Reagan’s jokes)is silent on this. Among his numerous references there is none to Bartolome de las Casas, an eyewitness, who described in detail the horrifying evils committed by Columbus and his fellowmen against the Indians , which resulted in the native population of Hispaniola being wiped out—
genocide
is an appropriate term—by the year 1550.
I suggest this is not an innocent omission. Johnson wants us to look positively on the history of the United States. Yes, he says, there were "severe wrongs" committed in "the dispossession of a native people" and in the institution of slavery. But has the US, he asks at the start of his book, "made up for its organic sins"? His whole book suggests that it has, and that in doing so it has become (he says at the end)"a human achievement without parallel... the first, best hope for the human race".
Since Johnson has decided that the US is " the first, best hope for the human race" , he has shaped its history accordingly. If we prefer to see that history as a complex and unfinished struggle of Americans for justice, against militarism, for economic, racial and sexual equality, we are badly served by a flattering admiration of those in power, pretending to be a history of "the people".
The book makes no reference to Bartolome de las Casas probably because Paul Johnson
选项
A、is a writer fond of omissions.
B、isn’t tempted to make references.
C、bears an inborn hatred for horrifying evils.
D、doesn’t want to see the image of the US stained.
答案
D
解析
该题为细节题。根据第四段第一、二句“I suggest this is not an innocent omission.Johnson wants us to look positively on the history of the United States.”可知,作者认为这并不单纯是一个疏忽,约翰逊想要我们积极地看待这段美国历史。由此可以推断出保罗-约翰逊想维护美国的形象,不想让美国的形象受到玷污,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NoCd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Therehasbeenadiscussionrecentlyontheissueofchallengeinanewspaper.Somepeoplethinkchallengeisakindofimpetus,
Ifsustainablecompetitiveadvantagedependsonworkforceskills,Americanfirmshaveaproblem.Humanresourcemanagementisn
Directions:Studythefollowingtablecarefullyandyourcompositionmustbebasedontheinformationgiveninthetable.Yous
Accordingtothenewschoolofscientists,technologyisanoverlookedforceinexpandingthehorizonsofscientificknowledge.
Broadlyspeaking,theEnglishmanisaquiet,shy,reservedpersonwhoisfully【21】______onlyamongpeopleheknowswell.In
Broadlyspeaking,theEnglishmanisaquiet,shy,reservedpersonwhoisfully【21】______onlyamongpeopleheknowswell.In
Broadlyspeaking,theEnglishmanisaquiet,shy,reservedpersonwhoisfully【21】______onlyamongpeopleheknowswell.In
Broadlyspeaking,theEnglishmanisaquiet,shy,reservedpersonwhoisfully【21】______onlyamongpeopleheknowswell.In
Broadlyspeaking,theEnglishmanisaquiet,shy,reservedpersonwhoisfully【21】______onlyamongpeopleheknowswell.In
随机试题
“证”的概念是:()
药材软化不好或刀不锋利时切片易出现的败片是
消除速度常数为0.693h-1药物的生物半衰期是
法产生的主要标志不包括:()
TOC表示污水中有机物浓度的()。
某国发生自然灾害导致专注该国市场的国内旅游机构倒闭,给客户旅游贷款带来的风险属于()。[2016年6月真题]
下列各项属于不可修产品的有()。
下列关于国务院的职权说法正确的是()。
童年期儿童所拥有的记忆策略包括()
经A省的防疫部门检测,在该省境内接受检疫的长尾猴中,有1%感染上了狂犬病。但是只有与人及其宠物有接触的长尾猴才接受检疫。防疫部门的专家因此推测,该省长尾猴中感染有狂犬病的比例,将大大小于1%,以下哪项如果为真,将最有力地支持专家的推测?
最新回复
(
0
)