首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Most of us know to stay low to the floor if we’re caught in a fire, or head to the basement if a storm’s coming, or board up the
Most of us know to stay low to the floor if we’re caught in a fire, or head to the basement if a storm’s coming, or board up the
admin
2013-09-07
42
问题
Most of us know to stay low to the floor if we’re caught in a fire, or head to the basement if a storm’s coming, or board up the windows in a hurricane. But because relatively few of us live along fault lines, the massive earthquake that hit Haiti was a reminder that we’re far less experienced in what to do when the ground below us shakes. If we’re in a house or building, for example, our first impulse might be to run outside—but, counterintuitive(与直觉相反的)as it might sound, experts warn against that since people are too often killed by falling or fallen objects as they try to escape.
Of course, just as the best way to survive car crashes is to make safer cars, the best way to reduce the risk of being killed in an earthquake is to enact stronger building codes. But given how many of us travel in quake-prone regions today—including, tragically, the four students and two professors from Lynn University in Florida who perished in the Haiti quake—even folks who don’t reside in California should know how to survive an earthquake. But there are two different, and at times competing, schools of thought on the matter—both of which are considered valid but perhaps not always in the same situations.
The most conventional and widely accepted practice by the disaster-response community is the "drop, cover and hold on" approach, which urges people to take cover beneath something like a heavy table to avoid falling objects. The newer method—and less researched—is known as the "triangle of life." It rec-ommends lying down in a fetal position not under but next to furniture; as roofs and walls collapse on the top of those sofas and desks, buffer(缓冲)spaces are created that protect people from being crushed. Over the past decade, a consensus has been building that "drop, cover and hold on" is a more appropriate method for developed countries like the U.S., where improved construction has greatly reduced the likelihood of structures collapsing inwards. The triangle of life is thought to be more suitable in developing nations like Haiti, where inferior building codes make finding a "survivable void" inside collapsed buildings more important than shielding yourself from falling pieces. "You have to think about the hazard level of the area you’re in," says Gary Patterson, a geologist and director of education and outreach at the Center for Earthquake Research & Information at the University of Memphis in Tennessee. "If you’re going to play the odds, drop and cover may be the best way to go, but a lot of emergency responders might say triangle of life because they’re the ones who see the fatalities in buildings that do collapse."
As for which method to choose in an earthquake, Gary Patterson suggests basing the choice on_____.
选项
A、your whereabouts
B、the intensity of the earthquake
C、the "drop, cover and hold on" approach
D、the "triangle of life" approach
答案
A
解析
该句表明Gary Patterson建议,地震时应选用哪种方法,应先考虑the hazard level of the area,即应先考虑身处的地方可能造成什么危险,再决定用“蹲下、掩护和抓牢”的办法还是“生命三角”的方法,由此可见,本题应选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Nu97777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Whatattractscustomers?Obviouslythequalityofaproductdoes,butvisualimages【C1】______agreatdeal.Itisnetonlythei
Itisoftenclaimedthatnuclearenergyissomethingwecannotdowithout.Weliveinaconsumersocietywherethereisanenorm
AscivilwarseruptedthroughouttheRomanRepublicinthe1stcenturyB.C.,countrydwellersmayhavefledtocities.Beforet
A、SouthAfrica.B、EasternRussia.C、India.D、Congo.C短文说,最早的已知钻石于几个世纪前在印度被发现。所以C正确。
A、France.B、Italy.C、Germany.D、Spain.C4个选项都是表示国家的名词,是关于国籍的问题。男士说“aGermenlikeme",他对于自己的国籍问题是一带而过的,需要考生仔细听。可见男士是德国人,因此正确答案是c
A、Workandworries.B、Asimplerlifestyle.C、Wildernessandanimals.D、Canoesandcampgrounds.B短文中提到Mostcampershopetofind
A、Ataboutnoon.B、Lateinthe’afternoon.C、Earlyinthemorning.D、Atdawn.A短文中提到“preparingthetraysforlunch”,为午餐准备盘子,据此推断
Someday,in【C1】______theouterplanetsofoursolarsystem,humankindwillwanttodo【C2】______sendsmallprobesthatmerely
Someday,in【C1】______theouterplanetsofoursolarsystem,humankindwillwanttodo【C2】______sendsmallprobesthatmerely
随机试题
Itisbelievedthattheauthoritiesarethinkingof________newtaxestoraiseextrarevenue.
注意力缺陷多动症表现均为多动、冲动。()
蒽醌类化合物能溶于碳酸氢钠水溶液的原因之一是()。
施工单位的计划系统中,下列哪类计划是编制各种资源需要量计划和施工准备工作计划的依据?
在对行政行为的司法审查中,人民法院认为省级人民政府制定发布的规章与国务院部委制定发布的规章不一致时,可报请解释、裁决的机关是()。
张某预计甲种股票的价格在以后的几个月里将会由目前的80元上涨至110元,于是打算大量买进,待价格上涨后再高价卖出,张某当时手中共有现金8万元,为买进更多的股票以获取更大的利润,他向经纪人提出融资要求,经纪人审查后同意融资,双方商定利息按垫付款项的10%计算
Word提供了对表格中的数据进行计算的函数,可直接对各行、列数据进行计算。()
为了显示一个窗体,所使用的方法为【】;为了隐藏一个窗体,所使用的方法为【】。
Whatdoesthemanmean?
Althoughinteriordesignhasexistedsincethebeginningofarchitecture,itsdevelopmentintoaspecializedfieldisreallyqui
最新回复
(
0
)