首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is a beautiful city. B、It is very quiet in the evening. C、It is a perfect place to study. D、It is a very big city. A①预读题目选项
A、It is a beautiful city. B、It is very quiet in the evening. C、It is a perfect place to study. D、It is a very big city. A①预读题目选项
admin
2018-02-08
61
问题
W: Hi, Bill. Come on in. How are you doing today?
M: Fine, thanks.
W: Well, as I explained on the phone, I’m a counselor here at the Student Services section of the university and I’m interviewing overseas students so I can draw up a guide for new students. I’d be grateful if you could tell me a little about your time since you’ve been here in Cambridge.
M: Good idea. I’m glad I can help.
W: I’d like to start from a few questions. Where are you from?
M: I am from Canada.
W: And how did you feel Cambridge when you first arrived?
M: I like it here. [6]I think the city is very beautiful. Well, some of my friends from China told me they were struck by how quiet it is here in the evening.
W: Yes, Cambridge is a quiet place. A perfect place to study, I guess. Where did you live when you first arrived?
M: At first I stayed with a family for three months. [7]They were very kind to me but they had three young children and I found it difficult to study.
W: Right, I see.
M: So after three months I moved out and [8]now I live with two other students in an apartment.
W: It’s cheaper than the hostel on campus, isn’t it?
M: It is. But what I like most about it is that we can cook our own meals. I have friends who live in the student hostel on campus. They said the food there was awful.
W: Oh dear. I’m sorry to hear that. And what about your studies? What are you studying?
M: I’ m doing a Bachelor of Environmental Studies.
W: Ah, right, and how are you finding that?
M: Yeah, well, it’s been pretty good really. I’ve enjoyed the course, but I feel there hasn’t been enough contact with the lecturers. They all seem to be incredibly busy. The only chance I’ve really had to talk to them was on the field trip.
W: Well, that’s no good. Could anything be done to improve the course in your opinion?
M: [9]I think it would be helpful to have meetings with lecturers on the course. Say once a fortnight-something like that.
W: [9]Regular meetings. That could certainly help.
M: Also, some students have language difficulties. They come from non-English-speaking countries and are having a hard time in class.
W: OK, I see. That’s something we can work on. [10]I’m thinking about starting this project called Global Buddies. We can actually create a website that provides information about overseas students who need help in improving their English and the local students who volunteer to help them. Then we can hold regular activities that allow them to have some fun and get to know each other. In that way, the overseas students can practice their listening comprehension and oral expression. They may find it easier to fit in the new environment as well.
M: That’s a great idea.
6.What is the man’s first impression on Cambridge?
7.Why did the man move out of the host family?
8.Where does the man live after moving out of the family?
9.What is the man’s advice on improving the course?
10.How does the woman plan to help students with language difficulties?
选项
A、It is a beautiful city.
B、It is very quiet in the evening.
C、It is a perfect place to study.
D、It is a very big city.
答案
A
解析
①预读题目选项可推测本题可能考查某个地方的特点或特征,听音过程中需留意相关形容词描述。②辅导员询问该学生对Cambridge的第一印象,这个问题在对话中是以how did you feel Cambridge when you first arrived的形式提出的。根据该学生的回答,他认为“Cambridge是一个很漂亮的地方”,A项正确。③本题最易错选的是B、C选项,对话中该学生提到,“一些中国留学生觉得Cambridge晚上很安静”,辅导员因此说道“是个学习的好地方”,因此B、C两项并非该学生的看法。D项在对话中没有任何线索,因此可以排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NvDK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
PreparingforTestsI.Preparingfortests—Tounderstandthe【T1】oftests【T1】______—Thecommonsenserequiredforbothaphysic
CollegeLifeAmericancollegeanduniversitystudentswho【T1】______awayfromtheirfamiliesaregenerallyhousedin【T2】____
Googlehasanambitiousvisionforspectacles.OnJune27thSergeyBrin,oneofthecompany’sco-founders,revealedthenextsta
A、Bysubway.B、Bycar.C、Bybus.D、Bytrain.B本题考查细节。由句(7)可知,男士说在奥兰多女士不得不自己开车上班,因此答案为B。
A、It’shardtogetaseat.B、Ittakeslongtime.C、Therearetoomanypassengers.D、It’shotinthebus.B本题考查事物特征。由句(2)可知,男士的妻子
Itwillbecastingpearlsbefore______becausehedoesnotknowhowtoappreciatefavors.
Tomhopestobedischargedfromthehospitaltomorrow.Theunderlinedpartmeans______.
MailFraudMailfraudoccurswhensomeoneasksforsomethingofvaluetobesentthroughmail,/promisingsomethinginretu
A、TheAmericanEmbassy.B、Collegewebsites.C、Educationaladvisingcenter.D、Admissionofficeoftheuniversity.A细节题。对话中并未提及选项A
(1)Thefirstdayofschoolourprofessorintroducedhimselfandchallengedustogettoknowsomeonewedidn’talreadyknow.Is
随机试题
Weallagreewearingalongdressisappropriate________aformalwedding.
ThenumberofspeakersofEnglishinShakespeare’stimeisestimatedtohavebeenaboutfivemillion.Todayitisestimatedthat
甲、乙、丙、丁共同投资设立了A有限合伙企业(简称“A企业”)。合伙协议约定:甲、乙为普通合伙人,分别出资10万元;丙、丁为有限合伙人,分别出资15万元:甲执行合伙企业事务,对外代表A企业。2017年A企业发生下列事实。2月,甲以A企业的名义与B公
一般而言,当其他条件都具备时,()决定着旅游需求数量的多少。
______是以持久的心境低落为特征的神经症。
2004年9月.某乡人民政府为解决乡机关干部及附近群众饮用水的困难,作出了《关于筹集资金安装自来水管道的决定》。其主要内容是:乡政府所在地的企事业单位每家交纳500元,所有工作人员每人交纳50元,乡政府所在地的甲、乙两村每户交纳40元,作为安装自来水管道的
某餐厅设有可坐12人和可坐10人两种规格的餐桌共28张,最多可容纳332人同时就餐,问该餐厅有几张10人桌?()
设二维随机变量(X,Y)的概率密度为f(x,y)=(Ⅰ)计算两个边缘概率密度;(Ⅱ)求条件概率密度fX|Y(y|x=2);(Ⅲ)求条件概率P{Y≤1|X≤1}。
在归并排序过程中,需归并的趟数为______。
在E-R图中,用来表示实体联系的图形是()。
最新回复
(
0
)