首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、When there is a heavy rain. B、When fine weather continues. C、When a fog appears in the morning. D、When wet weather is coming.
A、When there is a heavy rain. B、When fine weather continues. C、When a fog appears in the morning. D、When wet weather is coming.
admin
2016-07-29
37
问题
No man can change the weather. Nobody can control the weather. But if you study correctly the signs around us we can tell important changes in weather. This way of telling what the weather will be on the following day or two is called weather forecasts.
For many centuries and in all countries people have studied the weather and tried to make weather forecasting. Sometimes distant objects such as hills and tall trees seem to be very clear and near. This is a sign of much water vapor in the air, and therefore rain will probably come. Rings round the sun are a sign of coming rain. Many people feel pain in their bones. This is a sign of the coming of wet weather. Some birds fly high if fine weather is coming. They fly near the ground if rain or stormy weather is on the way. It is probably because of the insects which they are hunting that they fly low. If you see a rainbow during rainy weather, this is a sign that the weather will become clear and fine. Such rainbows always come in the evening. If a fog appears in the morning just about sunrise then the day will be warm. If the stars twinkle clearly at night, then fine weather will continue. If the sunset is mostly red in color, then the following day will be fine. If the rainbow appears in the morning, rainy weather will probably come.
Most of the above sayings have been made by people who have used their eyes and brains to make weather forecasting.
9. What will happen when distant hills and tall trees seem to be very clear and near?
10. When do some birds fly lower according to the speaker?
11. What will happen when stars twinkle clear at night?
选项
A、When there is a heavy rain.
B、When fine weather continues.
C、When a fog appears in the morning.
D、When wet weather is coming.
答案
A
解析
细节题。短文提到一些鸟类在晴朗天气时会在高空飞行,而在暴风雨天气到来之前会贴近地面飞行,因此选项A正确。并列举例处常考,听音时注意记录。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/NvG7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Itisstained.B、Itisstrained.C、Itisstinky.D、Itisstale.A根据对话,皮衣袖子上有污点,所以男子没有兴趣买。故A是正确答案。选项都是形容词,可猜测题目与某物的性质或特征有关。特别注意
A、Atashoppingcenter.B、Atanelectronicscompany.C、Ataninternationaltradefair.D、AtaDVDcounterinamusicstore.C根据s
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)butalsobecauseofraysfromthesunandotherstars.Theatmosphe
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)butalsobecauseofraysfromthesunandotherstars.Theatmosphe
A、Ahousewife.B、Asinger.C、Ateacher.D、Amusician.D细节题。短文开篇就提到Midori小时候喜欢玩妈妈的小提琴,她妈妈那时是一个年仅30岁的职业音乐人(a30-year-oldprofessio
A、Freefoodandlodging.B、LearningEnglish.C、StayingwithEnglishfamilies.D、Meetingyoungpeople.D这一制度使得那些女孩们可以与英国家庭住在一起,有免
A、Toinstructcampershowtousetheirequipment.B、Toprovideparkvisitorswithsafetyinformation.C、Togivedirectionstoca
Theneedforbirthcontrolmethodshasdevelopedfairlyrecently,withthedesireamongmanywomentobeableto【B1】_____whenth
Theneedforbirthcontrolmethodshasdevelopedfairlyrecently,withthedesireamongmanywomentobeableto【B1】_____whenth
随机试题
Aschoolboy’slifeisinpreparationfortherealbattleoflife.Itisalso【C1】______ofdifferencesandinterests.Oneofthe【
符合常见的DNA双向复制方式的是
某男性患者,60岁,头痛伴喷射性呕吐1h,有高血压史多年。体检:血压180/120mmHg(1mmHg=0.133kPa),两侧瞳孔等大等圆,颈软,左上下肢肌力1级,布氏征、克氏征均(-)。最可能的诊断是()
清醒的口服毒物中毒者,洗胃首选的方法是
公司型股权投资基金的设立步骤通常为()。
社会总需求大于社会总供给,通常称为需求膨胀或供给短缺,严重时可以引发通货膨胀。通货膨胀的类型包括()。
2(e2+1)∫02etd(t2)=2∫02tetdt=2∫02td(et)=2tet|02-2∫02etdt=2(e2+1)
[*]
(3)是Excel工作簿的最小组成单位。若用户需要对某个Excel工作表的Al: G1的区域快速填充星期一、星期二、……、星期日,可以采用的方法是在A1单元格填入“星期一”并(4)拖动填充柄至G1单元格。
•Lookatquestions1-5.•Ineachcase,whichsentenceiscorrect?•Foreachquestion,markoneletter(A,BorC)onyourAnswer
最新回复
(
0
)