首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Only animal tears are to be valued. B、Only animal tears can kill certain bacteria. C、Only humans cry for others. D、Only humans
A、Only animal tears are to be valued. B、Only animal tears can kill certain bacteria. C、Only humans cry for others. D、Only humans
admin
2017-02-24
55
问题
Why do we cry? Can you imagine life without tears? Not only do tears keep your eyes lubricated, they also contain a substance that kills certain bacteria so they cannot infect your eyes. Give up your tears, and you will lose this on-the-spot defence. Nobody wants to give up the flood of extra tears you produce when you get something physical or chemical in your eyes. Tears are very good at washing this irritating stuff out. Another thing you could not do without your tears is cry from joy, anger or sadness. Humans are the only animals that produce tears in response to emotions, and most people say a good cry makes them feel better. Many scientists believe that crying somehow helps us cope with emotional situations. One of the tear researchers, Winfred, is trying to figure out how it happens. One possibility he says is that tears discharge certain chemicals from your body, chemicals that build up during stress. If Fred is right, what do you think will happen to people who restrain their tears? Boys, for instance, cry only about a quarter as often as girls once they reach teenage years, and we all cry a lot less than we did as babies. Could it be possibly that we face less stress? Maybe we found another way to deal with it, or maybe we just feel embarrassed.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
12. What is not the benefit of crying?
13. In terms of tears, what is the difference between humans and other animals?
14. What does the passage mean about boys and girls?
15. What’s the main idea of this passage?
选项
A、Only animal tears are to be valued.
B、Only animal tears can kill certain bacteria.
C、Only humans cry for others.
D、Only humans cry in response to emotions.
答案
D
解析
细节题。根据文中“Humans are the only animals that produce tears in response to emotions.”可得知.两者的区别在于人类的哭泣是情感的反应。因此,正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/O9U7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Contented.B、Regretful.C、Skeptical.D、Relaxed.B男士说去了关岛进行工作面试,却弄错了时间,还浪费了很多钱,可推断他心情一定不好,故选B“遗憾的”。
A、Thereisn’tashortcuttothepeak.B、Theweatherdoesnotpermit.C、They’vegotenoughmushroomstocookathome.D、Theycan’
A、Thewomanshouldtryherluckinthebanknearby.B、Thebankaroundthecornerisnotopentoday.C、Thewomanshouldusedolla
A、805miles.B、1,000miles.C、1,305miles.D、1,500miles.C根据原文,本来有2,805miles,花了2,000miles换餐券,使用租车服务,又增加500里程数,所以最后账户里有1,305m
Englishistheleadinginternationallanguage.Indifferentcountriesaroundtheglobe,Englishisacquiredasthemothertongue
Thenewyearalwaysbringswithitaculturaltraditionofnewpossibilities.Weseeitasachancefor【B1】______.Webegintod
DoctorsinBritainarewarningofanobesity(肥胖症)timebomb,whenchildrenwhoarealreadyoverweightgrowup.So,whatshouldwe
A、Amancarefulwithmoney.B、Abook-lover.C、Anoisyreader.D、Atrouble-maker.A选项描述的是男士的特点,从他两次提及pay,可见花钱很谨慎,故A正确。B、D从原文内容无法推
A、Interested.B、Indifferent.C、Suspicious.D、Negative.D女士建议男士选择坐游船去希腊或者土耳其旅行,男士说味道浓郁的食物不合自己的胃口,言下之意就是不接受这个建议,故选D。
TheValueofWritingWell[A]It’sthattimeofyearagain.No,not"theholidayseason".Imean,itisholidaytime,butfor
随机试题
既能补脾益气、润肺止咳,又能缓急止痛、清热解毒、调和药性的药物是()
简述创建良好政治环境的措施。
城镇中发现甲类传染病和乙类传染病中的艾滋病、肺炭疽病病人、病原携带者和疑似病人时,国家规定的报告时间是
与固定桥基牙牙周潜力有关的因素中不包括
周老太自年轻时丈夫去世后,就独自抚养两个儿子长大成人。儿子成家单独生活后,因周老太年老体弱,两个儿子都不愿意赡养,周老太伤心至极,向人民法院起诉,要求人民法院为其与儿子分家析产并责令儿子支付赡养费。一审人民法院经过审理判决两个儿子每人向周老太一次性支付赡养
采取单一制国家结构形式的国家是()。
()不是生活消费品配送网络的特点。
甲、乙、丙、丁四人参加一项体育比赛,有人问他们,谁的成绩最好。甲说“不是我”,乙说“是丁”,丙说“是乙”,丁说“不是我”。如果四人的回答只有一人符合实际,且四人成绩没有并列情形,那么谁的成绩最好?
根据我国《宪法》的规定,自治州、自治县制定的自治条例和单行条例须()。
窗体有6种类型;纵栏式窗体、______、数据表窗体、主/子窗体、图表窗体和数据透视窗体。
最新回复
(
0
)