首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Supportive. B、Prejudiced. C、Negative. D、Confused. C本题设题点在观点态度处。访谈中提到在20世纪70年代,人们开始推行health promotion programs and policies,但被问
A、Supportive. B、Prejudiced. C、Negative. D、Confused. C本题设题点在观点态度处。访谈中提到在20世纪70年代,人们开始推行health promotion programs and policies,但被问
admin
2017-03-20
52
问题
Interviewer(W) Richard Johnson(M)
Now, listen to Part One of the interview.
W: I am talking to Richard Johnson, an official of WHO, the World Health Organization. Today he will talk with us about the change of people’s understanding of health. Hello, Richard.
M: Hello.
W: Now, Richard, the concept of health has been changing all the time. And different people and groups hold different opinions towards it. Would you mind telling us the original concept of health?
M: Of course not. Health has long been viewed in the physical sense only. That is, good health has been connected to the smooth mechanical operation of body, while ill health has been attributed to a breakdown in this machine. In this sense,(1)health has been defined as the absence of disease or illness and is seen in medical terms. Therefore, creating health for people means providing medical care to treat or prevent disease and illness.
W: Then what was the emphasis of the work of the WHO during that period?
M:(2)Well, the emphasis was of course on providing clean water, improved sanitation and housing.
W: I see. When did the concept begin to change?
M:(3 - 1)In the late 1940s, the WHO challenged this physically and medically oriented view of health. They stated that health was a complete state of physical, mental and social well-being and not merely the absence of disease.(3 - 2)The mind, body and spirit of a person were seen holistically.
W: How long did this concept last?
M:(4)It lasted until the 1970s. At that time, people focused their attention on the prevention of disease and illness by emphasizing the importance of the lifestyle and behavior of the individuals. Specific behaviors which were seen to increase risk of disease, such as smoking, lack of fitness and unhealthy eating habits, were targeted. Creating health meant providing not only medical health care, but health promotion programs and policies which would help people maintain healthy behavior and lifestyles. W: It sounds reasonable. It must have been beneficial to people.
M: Unfortunately, not.
W: But why?
M:(5)You see, this individualistic healthy lifestyles approach did help the wealthy members of the society. But the majority were people experiencing poverty, unemployment or little control over the conditions of their daily lives. How could people afford the program if they lived under unfavorable social and environmental factors?
This is the end of Part One of the interview.
Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
1. According to Richard, what was the traditional idea of health?
2. Which of the following was among the focuses of the WHO before the 1940s?
3. When did the WHO define health in terms of the holistic operation of a person’s mind, body and spirit?
4. Which of the following was among the health trend in the 1970s?
5. What attitude does Richard hold toward individualistic lifestyles approach?
选项
A、Supportive.
B、Prejudiced.
C、Negative.
D、Confused.
答案
C
解析
本题设题点在观点态度处。访谈中提到在20世纪70年代,人们开始推行health promotion programs and policies,但被问及这些项目是否有用时,受访者说:Unfortunately,not.根据句(5)可知,原因在于这种方式对于大多数日常生活都得不到保障的人来说是行不通的,所以受访者对这种生活方式是持否定态度的,因此答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OJzK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
OverweightpeoplearelikelytosufferfromallthefollowingdiseasesEXCEPT
Allsocialanimalscommunicatewitheachother,frombeesandantstowhalesandapes,butonlyhumanshavedevelopedthelangua
Allsocialanimalscommunicatewitheachother,frombeesandantstowhalesandapes,butonlyhumanshavedevelopedthelangua
______referstoabranchoflinguisticsconcernedwiththeuseoflanguageinsocialcontextsandthewaysinwhichpeopleprodu
Amongthecollegestudentsnowadays,thereisthetendencytoattachtoomuchimportancetoforeignholidays,whileneglectingo
Nobodycanlivewithoutothers’support,andnosocialorganizationcanboomwithoutgroupmembers’contribution.Soteamspirit
A、notgethighprofitthereB、notgetprofitthereC、losetheirmoneyD、getintodebtC本题考查重要细节。根据句(9)可知,希腊的投资等级降为“垃圾级”,这意味着投资者在
AWhereisPaul?B:Somewhereinouruniversity.Inthisdialogue,B’sanswerviolateswhichofthefourmaximsofCooperativeP
好的科普读物应该在知识的传递之外,贯穿这样几个重点。首先是做人。爱因斯坦说过“伟大的科学家的成就往往还不如其人格魅力对世界的贡献大”。科学家追求真理、探索未知都是非功利的,特别是搞基础科学的,可能一辈子默默无闻,他们凭的是信念。其次,恰恰是非功利的追求带给
A、Sheisaneducator.B、Sheisarelationshipexpert.C、Sheisawebowner.D、Sheisasinglewoman.C本题考查重要细节。根据句(2一1)可知,Pepper
随机试题
试述杜甫律诗的创作成就。
西方哲学史上首次提出“美本身”问题的美学家是【】
某慢性肺源性心脏病病人,喘憋明显,略有烦躁,在治疗过程中,应慎用镇静药,以避免
城市环境卫生设施工程规划的主要任务有()。①根据城市发展目标和城市布局,确定城市环境卫生配置标准和垃圾集运、处理方式;②合理确定主要环境卫生设施的数量、规模;③科学布局垃圾处理场等各种环境卫生设施,制定环境卫生设施的隔离与防护措施;④提出垃圾回
下列法律关系中的法律事实属于法律行为的是()。
新征用耕地应缴纳的城镇土地使用税,其纳税义务发生时间是()。
从发展的角度看,下面说法中正确的是()。
【2015年重庆开县.判断】制度化教育就是对非制度化教育的全盘否定。()
Evidenceofthebenefitsthatvolunteeringcanbringolderpeoplecontinuestorollin."Volunteershaveimprovedphysicalands
AccordingtoDavid,whatdoesasaferandmorecontrolledworldleadto?
最新回复
(
0
)