首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
财经
Ocean Park Hong Kong is a theme park in the Southern District of Hong Kong Island.The park was built with donations from the Roy
Ocean Park Hong Kong is a theme park in the Southern District of Hong Kong Island.The park was built with donations from the Roy
admin
2015-06-25
50
问题
Ocean Park Hong Kong is a theme park in the Southern District of Hong Kong Island.The park was built with donations from the Royal Hong Kong Jockey Club(now Hong Kong Jockey Club)and opened on 10 January 1977.The park is operated by Ocean Park Corporation,which is a statutory department.It offers affordable marine animal education and entertainment and is a private organization for commercial purposes.
In the early operation of the park,the main sources of income for the park were the ticket prices and the funding from the Jockey Club.Since the ticket price was low,most of the time OceanPark was operating under deficit.In 1 July 1 987,the government established a 200 million trust from the funding of Jockey Club,under the Ocean Park Corporation Ordinance.This separated Ocean Park from Jockey Club and became a non-profit organization;it needs to be responsible for its own income and was allowed to use commercial means to operate the park.
Since it was permitted to use commercial means to operate,it gradually raised its ticket priceand the deficit turned into profit.In 1992,3 million visitors visited the park.Since 1 998,the EastAsian financial crisis,aging attractions,and the passing away of the killer whale;the parkrecorded a deficit for a couple years.Although it was allowed to host 2 pandas in 1 999,the number of visitors did not go up and Ocean Park was forced to close its water attractions and the“Old Village”attraction and turned to bring in more rides in an attempt to capture the youth demand.Together with the opening up of mainland visitors under the Individual Visit Scheme,Ocean Park recorded an astonishing 4 million visitors in the year 2004—2005,the highest since the park opened.
In March 2005,Ocean Park made its redevelopment plan.On 23 November 2006,Ocean Park held a groundbreaking ceremony for its redevelopment.
How many deftcits the Ocean Park experienced so far?
选项
A、1
B、2
C、3
D、4
答案
B
解析
推断题。本文一共提到两次香港海洋公园所遇到的危机。一是开业初期,二是东南亚经济危机期间所遇到的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OOgc777K
本试题收录于:
英语题库银行系统招聘考试分类
0
英语
银行系统招聘考试
相关试题推荐
Atacertaintimeinourlivesweconsidereveryplaceasthepossiblesite(地点)forahouse.Ihavethussearchedthecountrywith
______wehavefinishedthecourse,weshouldstartdoingmorerevisionwork.
TheEarth,saxis(轴)isanimaginarylinethatrunsthroughthemiddleoftheEarthfromtheNorthPoletotheSouthPole.Theaxis
________peoplecamefromalloverthecountrytoseethefamousfireworksdisplay.
TheDresidentwould__________toseeallnewemployeesinherofficeimmediately.
refertothefollowinggraph.Whendoesconsumerspendingpeak?
Sevenyearsago,whenIwasvisitingGermany,Imetwithanofficialwhoexplainedtomethatthecountryhadaperfectsolutiont
InterspeedMovesInLoftonCityresidentswillsoonhaveyetanotheroptionwhenitcomestoInternetservice.TheSacrament
Despitethesealarmingstatistics,thescaleofthethreatthatsmokingcausestowomen’shealthhasreceivedsurprisinglylittl
Disagreementsamongeconomistsarelegendary,butnotontheissueoffreetrade.Arecentsurveyofprominenteconomistsbothc
随机试题
男性,40岁。近9个月持续黄疸,伴皮肤瘙痒。查体:体温39℃,肝肋下5cm,中等硬度,表面稍不平,压痛(+)。甲胎蛋白(一)。为明确诊断,哪项检查最有价值
患儿,男,5岁。因患麻疹收入传染病科,经治疗后病情好转,但仍因没有小朋友一起玩而闷闷不乐。如患儿危机解决不良,可能出现的人格障碍是
A、色甘酸钠B、甲苯达唑C、多潘立酮D、溴氢酸山莨菪碱E、特比萘芬用于胃肠痉挛性疼痛()。
在准备采取直复营销活动时,直复人员必须()。顾客寿命价值并不在于他某一次购买产品的数额,而是他()。
进入小学后,小爱喜欢上了学英语,每天必须要听英文广播或者看英文动画片。根据埃里克森的社会心理发展理论可知,她处于()的发展阶段。
【2013年德州市市直】有些学生习惯用有格作业纸,只有这样他们的作业才能写得比较整齐,这体现出教育心理学中的()理论。
甲、乙两厂生产同一种汽车,甲厂每月产量保持不变,乙厂每月产量翻番。已知第1个月甲、乙两厂共生产88辆汽车,第2个月甲、乙两厂共生产96辆汽车,那么乙厂每月产量第一次超过甲厂是在第()个月。
withbutprotectionA.Itusuallygivesinadequate【T7】______fromtheweatherB.notonlyinsomedevelopingcountrieswhereb
Childhoodexposuretoagroupofchemicals,whichareusedwidelyinavarietyofproducts,includingwater-resistantclothinga
中国唐代著名书法家张旭,因观()的舞蹈而受启发,其草书大有长进。
最新回复
(
0
)