首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Even before historian Joseph Ellis became a best-selling author, he was famous for his vivid lectures. In his popular courses at
Even before historian Joseph Ellis became a best-selling author, he was famous for his vivid lectures. In his popular courses at
admin
2012-04-05
76
问题
Even before historian Joseph Ellis became a best-selling author, he was famous for his vivid lectures. In his popular courses at Mount Holyoke College in Massachusetts, he would often make classroom discussion lively by describing his own combat experience in Vietnam. But as Ellis’s reputation grew — his books on the Founding Fathers have won both the prestigious National Book Award and the Pulitzer Prize — the history professor began to entertain local and national reporters with his memories of war. Last year, after The Boston Globe carried accounts of Ellis’s experience in the Vietnam war, someone who knew the truth about Ellis dropped a dime (揭发). Last week The Boston Globe revealed that Ellis, famous for explaining the nation’s history, had some explaining to do about his own past.
"Even in the best of lives, mistakes are made," said a wretched Ellis. It turned out that while the distinguished historian had served in the Army, he’d spent his war years not in the jungles of Southeast Asia, but teaching history at West Point. He’d also overstated his role in the antiwar movement and even his high-school athletic records. His admission shocked colleagues, fellow historians and students who wondered why someone so accomplished would beautify his past. But it seems that success and truthfulness don’t always go hand in hand. Even among the distinguished achievers, security experts say, one in ten is deceiving — indulging in everything from empty boasting to more serious offenses such as plagiarism (剽窃), fictionalizing military records, making up false academic certificates or worse. "And, oddly, prominent people who beautify the past often do so once they’re famous", says Ernest Brod of Kroll Associates, which has conducted thousands of background checks. Says Brod: "It’s not like they use these lies to climb the ladder."
Then what makes them do it? Psychologists say some people succeed, at least in part, because they are uniquely adjusted to the expectations of others. And no matter how well-known, those people can be haunted by a sense of their own shortcomings. "From outside, these people look anything but fragile," says Dennis Shulman, a New York psychoanalyst. "But inside, they feel hollow, empty."
What does Ernest Brod mean by "climb the ladder"?
选项
A、To go further in beautifying one’s past.
B、To become more successful.
C、To cover one’s serious offenses.
D、To inquire into one’s background.
答案
B
解析
根据题干中的climb the ladder将答案出处定位到第二段末句。该句意为“他们似乎不像是在利用这些流言去攀爬社会阶梯(climb the ladder)”,结合该句的上一句Ernest Brod所说的“奇怪的是,那些著名人物一旦成名就经常这样美化自己的过去”可知,这里所说的climb the ladder是相对前面的famous而言,即更出名,也就是说更成功,故答案为B)。A)“更进一步美化自己的过去”和C)“掩饰自己的严重错误”与原文的they use these lies重复。进行背景调查是Ernest Brod开展的,而不是这些说谎的名人,故D)不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OUf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Kathywasauniversitystudent.Likemoststudentsshehadverylittlemoney,butshewantedtobuyacar."IfIcanbuyon
Kathywasauniversitystudent.Likemoststudentsshehadverylittlemoney,butshewantedtobuyacar."IfIcanbuyon
A、Horsemen.B、Brassdoors.C、Dropsofwater.D、Metalballs.D题目询问水钟利用什么来报时。关键是听到“每隔一个小时就打开一扇门,适当的金属球数落入一个薄黄铜盘报时”,可知选项是D(金属球)。
Theissuepriceofthecompany’sshares___________(对许多人来说太高了).
PicnicintheDining-Room"Weshallbehavingapicnictomorrowafternoon,"saidmyhostess,Mrs.Brown."Itwillbequite
PicnicintheDining-Room"Weshallbehavingapicnictomorrowafternoon,"saidmyhostess,Mrs.Brown."Itwillbequite
Whatcausesearthquakes?Theearthisformedoflayers.Thesurfaceoftheearth,about100kilometersthick,ismadeoflargep
A、ahouse.B、acar.C、ahotel.D、anartgallery.A此题考查听细节的能力,且细节与选项为同义替换,‘property’这里指‘房子,房产’对应选项A。I’mgladthatyouhavedecid
A、Apieceofnews.B、Aradioprogram.C、Astory.D、Anannouncement.B从第一句"Today’sfirst-aidtopic”则可判断出,该文可能属于一则关于医疗保健话题的收音机节目,
A、HistoryteacherB、Collegeprofessor.C、Historywriter.D、CampaignmanagerD此题考查听细节的能力。该题考察的是学生对细节问题的理解。文章中出现aprofessionthat
随机试题
环氧煤沥青防腐可以在()下进行露天防腐作业。
处于昏迷状态的患者插鼻饲管时,应采取
下列不属于消费者市场细分变量的是()。
我国三级课程管理的基本模式是什么?
助人为乐一直是我们的传统美德,但是由于很多群众曾因此受过骗,因而很难再对陌生人伸出援手,对此你有什么看法?
WhoseworkswillbeonshowonJan.6atChinaNationalArtMuseum?IfyouwanttoseesomeEuropeanpaintings,youcangotoC
Migrant(移民的)WorkersInthepasttwentyyears,therehasbeenanincreasingtendencyforworkerstomovefromonecountryto
WhydoesthegirldislikeAmericanTVprograms?
Informationwillbethegreatestopportunityforbusinessleadersinthecomingyears—andperhapsourbiggestheadache.Sinceth
AdamwasborninArgentina.
最新回复
(
0
)