首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The fact that most Americans live in urban areas does not mean that they reside in the center of large cities. In fact, more Ame
The fact that most Americans live in urban areas does not mean that they reside in the center of large cities. In fact, more Ame
admin
2011-01-11
56
问题
The fact that most Americans live in urban areas does not mean that they reside in the center of large cities. In fact, more Americans live in the suburbs of large metropolitan areas than in the cities themselves.
The Bureau of the Census regards any area with more than 2,500 people as an urban area, and does not consider boundaries of cities and suburbs.
According to the Bureau, the political boundaries are less significant than the social and economic relationships and the transportation and communication systems that integrate a locale. The term used by the Bureau for an integrated metropolis is an MSA, which stands for Metropolitan Statistical Area. In general, an MSA is any area that contains a city and its surrounding suburbs and has a total population of 50,000 or more.
At the present time, the Bureau reports more than 280 MSAs, which together account for 75 percent of the US population. In addition, the Bureau recognizes 18 megapolises, that is, continuous adjacent metropolitan areas. One of the most obvious megapolises includes a chain of hundreds of cities and suburbs across 10 states on the East Coast from Massachusetts to Virginia, including Boston, New York, and Washington, D.C. In the Eastern Corridor; as it is called, a population of 45 million inhabitants is concentrated. Another megapolis that is growing rapidly is the California coast from San Francisco through Los Angeles to San Diego.
According to the Bureau of the Census, what is an urban area?
选项
A、A chain of adjacent cities.
B、An area with at least 50,000 people.
C、The 18 largest cities.
D、An area with 2,500 people or more.
答案
D
解析
细节题型。 答案出自第二段The Bureau of the Census regards any area with more than 2,500 people as an urban area,and does not consider boundaries of cities and suburbs.
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OWgO777K
本试题收录于:
CATTI二级笔译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI二级笔译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
Startingaconversationisaseasyforsomepeopleaseatingandbreathing.However,ifyousufferfromsocialanxietydisorder
Whenlesswasknownofanimalsandplants,thediscoveryofanewspecieswasthegreatobject.Thisisnowalmostthelowestki
Researchrevealsthatqualityafter-schoolprogramsimproveacademicperformance,decreaseyouthdelinquencyandotherhigh-risk
Muchofthisinformationcomesfromatrancheofheavilyredacteddocumentsontheinterrogationprogram,whichwaspubliclyrel
BecausedrummerTonySmithpavedthewayforlaterjazzmusicians,heisconsidereda________ofthatstyle.
Aboutfiftyyearsago,plantphysiologistssetouttogrowrootsbythemselvesinsolutionsinlaboratoryflasks.Thescientists
IthadbeenbarelysixweekssinceMichaelBeltranandhisstaffreopenedhisMiamirestaurantswhenhehadtositthemdownaga
Itisclearthatwearerapidlybecomingaglobalculture.Newformsofinformationtechnology,intercontinentaltravel,andthe
A、正确B、错误A根据原文“Bythetimemymotherturnedfourteen,shecouldnolongerbearlifeinhergrandmother’shouse.Shefoundworkas
Itseemsthattheonlytimeathomedadsattracteyesisthattheyarecriticizedfornotbeinghelpfulinmakingmoney.
随机试题
师:同学们想一想,作者只是抒发对昆明雨季的思念吗?生:不只是思念昆明的雨,还写了倒挂着还能开花的仙人掌,叫卖杨梅的苗族女孩,青头菌,牛肝菌,缅桂花……师:这些都与“雨”有关系吗?生:有。作者写“带着雨珠的缅桂花使我的心软软的,
在FlashMX2004中,设置颜色的方法有哪些?
以下哪项不属于支气管扩张的X线平片表现
头围与胸围大致相等的年龄是()
大型河流的深水基础,覆盖层较薄、平坦的岩石河床宜使用()。
为了限制被继承人累积过多的退休基金,美国遗产税法规定,对于被继承人超过一定数额的退休计划、年金和个人储蓄账户的价值部分,要额外征收()的遗产税。
货币市场基金的优点是资本安全性高、购买限额低、流动性强、收益较高,缺点是管理费用高。( )
被称为巴塞尔协议“三大支柱”的有()。
我国对资本主义工商业的社会主义改造采取的方式是
HenryisnotusedtoAliveinanoisyandBcrowdedcommunityCthoughheDgrewupinNewYork.
最新回复
(
0
)