首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
To understand the marketing concept, it is only necessary to understand the difference between marketing and selling. Not too ma
To understand the marketing concept, it is only necessary to understand the difference between marketing and selling. Not too ma
admin
2017-03-25
52
问题
To understand the marketing concept, it is only necessary to understand the difference between marketing and selling. Not too many years ago, most industries concentrated primarily on the efficient production of goods, and then relied on "persuasive salesmanship" to move as much of these goods as possible. Such production and selling focuses on the needs of the seller to produce goods and then convert them into money.
Marketing, on the other hand, focuses on the wants of consumers. It begins with first analyzing the preferences and demands of consumers and then producing goods that will satisfy them. This eye-on-the-consumer approach is known as the marketing concept, which simply means that instead of trying to sell whatever is easiest to produce or buy for resale, the makers and dealers first try to find out what the consumer wants to buy and then go about making it according to consumer demand.
This concept does not imply that consumer satisfaction is given priority over profit in a company. There are always two sides to every business activity—the firm and the customer—and each must be satisfied before trade occurs. Successful merchants and producers, however, recognize that the surest route to profit is through understanding customers. This concept has been recognized in such slogans as "Have It Your Way. " and "You’re the Boss. " A good example of the importance of satisfying the consumer presented itself in mid 1985, when Coca-Cola changed the flavor of its drink. The non-acceptance of the new flavor by a significant portion of the public brought about a prompt restoration of the Classic Coke, which was then marketed alongside the new. King Customer ruled!
Not too long ago, industries focused on______.
选项
A、producing and selling goods
B、the needs and wants of customers
C、the selling of new products
D、moving goods to the market
答案
A
解析
细节题。解题点在第一段第二句。文章提到“…most industries concentrated primarily on the efficient production of goods, and then relied on ‘persuasive salesmanship’to move as much of these goods as possible.”,所以企业关注的是production of goods和persuasive salesmanship。因此正确答案是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OaGO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Thestudyofgeneticshasgivenrisetoaprofitablenewindustrycalledbiotechnology.Asthename【C1】______,itcombinesbiolo
Informationtechnologythathelpsdoctorsandpatientsmakedecisionshasbeenaroundforalongtime.CrudeonlinetoolslikeW
Somemightconsideritanuglytruththatattractivepeopleareoftenmoresuccessfulthanthose______blessedwithlooks.
By1776thefineartofpaintingasithaddevelopedinwesternEuropeuptothistimehadbeenintroducedintotheAmericancol
Inaperfectlyfreeandopenmarketeconomy,thetypeofemployer—governmentorprivate—schoolhavelittleornoimpactont
ThelegendofPaulRevere’smidnightridethroughtheMassachusettscountrysidein1775isknowntomostAmericans,youngandol
Parentswhobelievethatplayingvideogamesislessharmfultotheirkids’attentionspansthanwatchingTVmaywanttoreconsi
Ateacherissomeonewhocommunicatesinformationorskillsothatsomeoneelsemaylearn.Parentsarethe【C1】______teachers.
Lastweek,theUSbishopsadoptedrulestotakepriestswho_____minorsoutofanyministerialactivities.
质疑不仅是从消极方面去伪存真的必要步骤,也是从积极方面建立新学说,启迪新发明的基本条件。对于别人说过的话,不经过思索,都不打折扣地承认,那是思想上的懒隋。这样的人永远是被动的,永远不能冶学。只有常常质疑,常常发问的人才能提出问题,提出问题才想求出解答。学问
随机试题
一般来说,一条支撑线或压力线对当前走势影响的重要性在于()。Ⅰ.股价在这区域停留的时间长短Ⅱ.股价在这区域中伴随的成交量大小Ⅲ.这个区域产生的时间与当前的时间间距Ⅳ.股价在这区域前伴随的成交量
患者,李某,中年女性。近年来触及大腿根部可见一肿块,无红肿热痛等不适症状,睡觉时该肿块能消失;因怀疑肿瘤,遂去医院就诊。手术时应如何修补薄弱环节,下列哪项方法最有助于治疗
龈上洁治术正确的操作应是
A.桃红四物汤B.补阳还五汤C.大黄牡丹汤合红藤煎剂D.藿香正气散合红藤煎剂E.薏苡附子败酱散合参附汤
可降低苯妥英钠代谢,使苯妥英钠血浆浓度增高的是
患者,男,60岁。行肺段切除术后2小时,病人自觉胸闷,呼吸急促,测血压、脉搏均正常,见水封瓶内有少量淡红色液体,水封瓶长玻璃管内的水柱不波动。考虑为
用于防止采暖管道介质倒流的阀门是( )。
下列属于屋面分部工程子分部的有()。
A、Nobodywaskilled,fourinjuredB、Twowerekilled,fiveinjuredC、Twowerekilled,seveninjuredD、Nobodywaskilled,sevenin
Forthesakeoftheireconomicsuccess,yourchildrenwillhavetofacelessstabilityintheirjobs.
最新回复
(
0
)