首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is difficult for people living in a Stone Age culture to move into a modern world. B、Invention is a new idea to modern peop
A、It is difficult for people living in a Stone Age culture to move into a modern world. B、Invention is a new idea to modern peop
admin
2010-12-04
64
问题
(32)I am optimistic by nature. I am glad that I am alive. I am glad that I am living at a very difficult, very dangerous, and very crucial period in human history. I support my optimism with my knowledge of how far mankind has come. Throughout the hundreds of thousands of years that human life has evolved, at first physically and later culturally, human beings have withstood tremendous changes and have adjusted to radically new demands. (33) What we have to realize, I believe, is that human ingenuity, imagination, and faith in life itself have been crucial both in beginning changes and in meeting new demands imposed by change.
(34)As an anthropologist, I also have seen bow a living generation of men born into a Stone Age culture has moved into a modern world all at once, skipping the many small steps by which mankind as a whole moved from the distant past into the present. I find these things encouraging an earlier generation invented the idea of invention. Now we have invented the industrialization of invention—a way of meeting a recognized problem by setting hundreds of trained persons together to work out solutions and, equally important, to work out the means of putting solutions into practice. This is what made it possible to send men to the moon and to begin the exploration of outer space. (35)This should give us reason to believe also that we can meet the problems of over population, war, and the pollution of the earth on which we depend for life. All of these problems can be solved. What we need is the will to demand solutions and patience to learn how to carry them out.
选项
A、It is difficult for people living in a Stone Age culture to move into a modern world.
B、Invention is a new idea to modern people.
C、We human beings have abilities to solve such problems as war and pollution.
D、What we need is demands from others to work for a better future.
答案
C
解析
细节推断题。文章的最后,作者提到,我们能够应付诸如人口过多、战争及环境污染等问题。人类面临的所有困难都可以解决,因此答案为C)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Oas7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Clothesplaya【B1】______roleintheconclusionswereachbyprovidingcluestowhopeopleare,whotheyarenot,andwhotheyw
Itisamazinghowmanypeoplestillsay,"Ineverdream,"foritisnowdecadessinceitwasestablishedthateveryonehasover
A、Theynarrowlyescapedcrashingintoeachother.B、Oneplaneclimbedabovetheotheratthecriticalmoment.C、Theyhumpedinto
A、Therearenotacceptedstandards.B、Therearetoomanyschools.C、Decentralizationbringsmuchdiversity.D、Noonehascritica
Dafterinterviewingbecomecommonpractice【S1】______intheUnitedStates,AmericanjournalistswereteachingEurope
A、It’sanunwisedecision.B、Individualprojectsaremuchbetter.C、Thedecisionwilldefinitelyberejected.D、Manypeopletry
A、Almostonemillion.B、About600thousand.C、Nearly400thousand.D、Approximately200thousand.B综合推断题。文章提到每年被偷的车有100万辆,其中40%都无
Theproducersofinstantcoffeefoundtheirproductstronglyresistedinthemarketplacesdespitetheirobviousadvantages.Fur
EconomizingofthePoorComprehendingEconomizingofthePoorWalkingdowntheaislesofasupermarket,low-incomesho
A、Itstrees.B、Itsstonewalls.C、Itsrockgarden.D、Itspronunciation.C信息明示题。文章第四段最后提到,Thistempleisfamousforitsbeautiful
随机试题
下列哪些说法是错误的?()(2006/2/59)
根据有关规定,下列投资项目中,需要编写资金申请报告的有()
某市一单位在市中心区有一片多层住宅楼,其中有两栋(每栋各6个单元门)住宅楼临近城市干路。经市城乡规划行政主管部门批准,占用了上述两栋住宅楼之间的空地(两栋楼山墙间距为16m),建设一栋两层轻体结构的临时建筑,使用期为两年。在建设期间,市规划监督检查科的两
下列关于税款追征制度的说法,正确的有()。(2013年)
人际关系中互惠互利原则不包括()。
纪律指的是()。
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是:
设A=,则(A一2E)-1=__________.
Theinstinct,commonamongpeopleofallages,forkeepingapparentlyuseless【C1】______hasneverceasedtoappealtome.Ido
AsEdisongrewolder,heneverlosthis(interesting)______inscience.
最新回复
(
0
)