首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Desertification (沙漠化) in the dry United States is very serious. Groundwater supplies beneath vast stretches of land are dropping
Desertification (沙漠化) in the dry United States is very serious. Groundwater supplies beneath vast stretches of land are dropping
admin
2013-02-24
18
问题
Desertification (沙漠化) in the dry United States is very serious. Groundwater supplies beneath vast stretches of land are dropping rapidly. Many river systems have dried up. Hundreds of thousands of acres of previously irrigated cropland have been abandoned to wind or weeds. Several million acres of natural grassland are eroded at unnaturally high rates as a result of cultivation or overgrazing (过度放牧). All told, about 225 million acres of land are under severe desertification.
Federal subsidies (补贴) encourage the exploitation of dry land resources. Low-interest loans for irrigation and other water delivery systems encourage farmers and industry to mine groundwater. Federal disaster relief and commodity program encourage dry-land farmers to plow up natural grassland to plant crops such as wheat, especially, cotton. Federal grazing fees that are well below the free market price encourage overgrazing of the commons. The market, too, provides powerful incentives (激励) to exploit dry land resources beyond their carrying capacity.
The incentives to exploit dry land resources are greater than ever. The government is now offering huge new subsidies to produce synthetic fuel from coal oil as well as alcohol fuel from crops. Moreover, commodity prices are on the rise; and they will provide farmers and agricultural businesses with powerful incentives to overexploit arid land resources. The existing federal government cost-share programs designed to help finance the conservation as soil, water, and vegetation are pale in comparison to such incentives.
In the final analysis, when viewed in the national perspective, the effects on agriculture are the most troublesome aspect of desertification in the US. For it comes at a time when we are losing over a million acres of rain-watered crop and grass land per year to higher uses—shopping centers, industrial parks, housing development, and waste dump—regardless of the economic need of the US to export agricultural products or of the world’s need for US food and fiber. Today the dry West accounts for 20 percent of the nation’s total agricultural output. If the US is, as it appears, well in its way toward overdrawing the dry land resources, then the policy choice is simply to pay now for the appropriate remedies or pay for later when productive benefits from arid land resources have been both realized and largely terminated.
Which of the following is mentioned as a result of severe desertification?
选项
A、The shrinking of forest coverage.
B、The lack of water supplies.
C、A quickly decreasing of crops production.
D、Change of a large area from cropland into grassland.
答案
B
解析
细节辨认题。原文首段在讲述沙漠化严重时列举了“地下水位下降、很多河流已经干涸”,由此可以推知,B)“供水的短缺”为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ocu7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Whentheearthwasborntherewasnoocean.Thegraduallycoolingearthwasenvelopedinheavylayersofcloud,which【S1】______m
Doyouknowwhatpositionyouregularlytakeupinbedwhenyoudropofftosleep?AccordingtoDr.SamuelDunkell,theposition
A、Thee-mailservicesaredevelopingveryfast.B、TheWebmailande-mailapplicationsbothhaveadvantagesanddisadvantages.C
A、Excited.B、Grateful.C、Disappointed.D、Exhausted.D综合推断题。对话中Susan列举了自己要做的事情,并提到她感觉自己有时像个奴隶。由此可知,Susan感觉很疲劳。
GrowthinoilandgassupplieswillmaketheU.S.virtuallyself-sufficientinenergyby2030,accordingtoaBPreportpublish
A、Itwillexplode.B、Itwillgetcolder.C、Itwillgethotter.D、Itwillbedark.C题干询问当太阳核缩小时它会如何。对话中男士说当太阳核缩小时,它会变得更热,故答案为C)。
Pollsfindthatfewconsiderincomeinequalityatopissue.AskedbyGallupwhatworriesthemthemostabouttheeconomy,people
Whilemorepeoplethaneverbeforearelearningforeignlanguagesinpublicand【B1】______institutions,therearethreestriking
Whilemorepeoplethaneverbeforearelearningforeignlanguagesinpublicand【B1】______institutions,therearethreestriking
A、Privateuniversities.B、Collegessupportedbystatesorcities.C、Collegessupportedbyprivatefoundations.D、Specializedsch
随机试题
“人类是一件多么了不起的杰作!多么高贵的理性!多么伟大的力量!多么优美的仪表!多么文雅的举动!在行动上多么像一个天使!在智慧上多么像一个天神,宇宙的精华,万物的灵长!”对人类作如此赞叹的人物是()
企业偿债能力分析中的流动比率,指的是()
简述成本与费用控制的作用。
我国产业安全面临的突出问题,主要是在技术密集型产业中,核心技术大多依赖外国公司,在国际分工体系中处于劣势地位。因此,增强我国产业安全的主要途径应该是()。
某发盘人在其订约建议中加有“仅供参考”字样,则这一订约建议为()
会员单位在完善期货经纪业务管理方面可以采取的措施有()。
教学《雷雨》,教师导入:“20世纪30年代,年仅23岁的曹禺在清华园创作了一部四幕剧:在幻想、憧憬、挣扎、嚎叫之后,雷雨之夜,三个爱恨交织、有着火热人生的年轻人,同时踏上了生命的不归路。除了生命毁灭的沉默和黑暗之外。《雷雨》到底还有多少未解之谜?
KismetisdifferentfromtraditionalrobotsbecauseWhatisthewriter’sattitudetorobotsinthefuture?
TradingModernistforMcmansion[A]In1949W.ClintonBackusandhiswifehireda43-year-olddesignernamedGretaMagnussonGr
A、Candiesandtoys.B、Clothesandgifts.C、Ridesandshows.D、Ridesandfoods.C短文提到在父母们看工艺品时,工艺展销会给小孩提供游戏和表演,故选C。
最新回复
(
0
)