首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Over the past years we offered advice to foreign students who want to attend an American college or university. Today we tell ab
Over the past years we offered advice to foreign students who want to attend an American college or university. Today we tell ab
admin
2010-01-11
51
问题
Over the past years we offered advice to foreign students who want to attend an American college or university. Today we tell about a way to study through the International Students Exchange Program (ISEP) which was started in nineteen seventy-nine in the United States.
ISEP is a group of colleges and universities around the world. They cooperate to provide international educational experiences for their students. 260 schools in the United States and 35 in other countries are members of the program.
Students can study for up to one year in the United States or any of the other countries involved. They do not have to go through the usual application process to get into a school. And pay only what they would have to pay for a term at their own school at home.
To take part in the ISEP program, students must attend a member college or university. Each school has an ISEP coordinator who helps students apply to the ISEP office in Washington, D.C.
To be accepted, students must have good grades. They must also provide TOEFL scores. TOEFL is the Test of English as a Foreign Language. Students are asked to list up to ten choices of American schools they would like to attend.
ISEP officials say students should begin preparations at least one year before they want to experience the program. Applications must be sent to Washington by February of each year. The students accepted can then begin their year in the United States in September.
选项
A、provides international educational experiences
B、is a college
C、is in the United States
D、is extremely difficult to be admitted
答案
A
解析
细节题。从文章第二段第二句可知,提供国际教育经历。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OgqK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Atthemanager’soffice.B、Attheticketwindow.C、Atthegiftstore.D、Atthereceptiondesk.D问题问的是“男士在哪里可以租到语音导游器”。通过对话内容可
A------pricetermJ------timeofshipmentB------costandfreightK------businessnegotiati
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtowriteane-mailaccordingtothefollowinginform
Whathetoldmetodowas________Ishouldgetfullypreparedbeforetheinterview.
A、Beavolunteerinaschool.B、Haveameetingwiththemanager.C、Findajobintheshoppingmall.D、Helpwiththewoman.C对话结尾
Whichstatementiscorrectaccordingtothepassage?Whenthemaleelephantbecomesan.adult,______.
Itisrumoredthathehasbeenappointedassuccessortothepresidentofourcompany.
()证券公司()普通股()开盘()投资信托
()证券公司()普通股()股票投资()证券交易所
()证券公司()普通股()股票持有人()股利收入
随机试题
甲企业为增值税一般纳税人,本月发生进项税额1700万元,销项税额5100万元.进项税额转出51万元,同时月末以银行存款缴纳增值税1000万元,那么本月尚未缴纳的增值税为()万元。
个人认为,电动汽车的部件品种应该由企业选择,市场来当裁判员。电池、电机、电控等部件的品种都很多,都应该由企业根据总体设计和市场进行选择,没有必要由标准来越俎代庖。欧、美、日法规当中低速电动车标准里面都没有限定电池,未排斥铅酸电池,而装有铅酸电池的中国品牌低
坚持向科技、教育要警力,要战斗力,把警力的编制、装备水平放在优先发展的战略地位,以适应打击日益严重的职业化、技能化、智能化的刑事犯罪的需要。()
为了更好地开展群众路线实践活动,某单位组织三个部门全部职工去七个社区开展活动,已知三个部门职工人数之比为2:1:3,分布在七个社区的职工数恰成等差数列,则参加活动的职工总人数可能是()。
材料一:我相信,这是美国外交政策的转折点,我现在宣布,不论在什么地方,不论直接或间接侵略威胁了和平,都与美国安全有关。——《杜鲁门回忆录》材料二:尼克松说:“……二、如果
WhattimedidMrSmithphone?
Forsometimepastithasbeenwidelyacceptedthatbabies—andothercreatures—learntodothingsbecausecertainactsleadto
Christmasisthetimetomakethebelovedonesfeelspecial.Ahugandakisswouldprobablybemorethanenoughbutgiftsare
Theathleticprogramisexpectedtobringpublicitytotheschool,attractstudents,fosterstudentunity,andencouragealumni
Hewas(terrible)______treatedbyhisbossandsoresigned.
最新回复
(
0
)