首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What did John and his wife learn in the evening classes?
What did John and his wife learn in the evening classes?
admin
2016-03-05
32
问题
What did John and his wife learn in the evening classes?
As prices and building costs keep rising, the "do-it-yourself"(DIY)trend in the U.S. continues to grow. "We needed furniture for our living room," says John Ross, "and we just didn’t have enough money to buy it. So we decided to try making a few tables and chairs." John got married six months ago, and like many young people these days, he is struggling to make a home at a time when the cost of living is very high. The Rosses took a 2-week course for $280 at a night school. Now they build all their furniture and make repairs around the house. Jim Hatfield has three boys and his wife died. He has a full-time job at home as well as in a shoe making factory. Last month, he received a car repair bill for $420. "I was deeply upset about it. Now I’ve finished a car repair course, I should be able to fix the car myself." John and Jim are not unusual people. Most families in the country are doing everything they can to save money so they can fight the high cost of living. If you want to become a "do-it-yourselfer", you can go to DIY classes. And for those who don’t have time to take a course, there are books that tell you how you can do things yourself.
选项
A、Running a DIY shop.
B、Making or repairing things.
C、Saving time and money.
D、Improving the quality of life.
答案
B
解析
细节题。文中指出John和他的妻子花钱上了一个夜校培训班,学会了自己制作家具和进行维修。故B项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OiWK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
ThesuccessoftheprograminKenyanwouldbemainlydecidedby
Whatisthepassagemainlytalkingabout?
Accordingtothenews,whatisthemainreasonforChina’srapideconomicgrowth?
Thenewsitemismainlyaboutaclashbetween
Whatisthemainreasonthatpeoplethereliketheswallows?
Whatistheconversationmainlyabout?
Hewouldhavefinishedhiscollegeeducation,buthe_____toquitandfindajobtosupporthisfamily.(2007)
Sincewearesocialbeings,thequalityofourlivesdependsinlargemeasureonourinterpersonalrelationships.Onestrengtho
Sincewearesocialbeings,thequalityofourlivesdependsinlargemeasureonourinterpersonalrelationships.Onestrengtho
IsraelandHamashadreachedadealonextendingthe______ceasefirebyanextra24hoursuntilTuesdayatmidnight.
随机试题
患儿,男,3个月,母乳喂养。腹泻2个月,大便4~6次/天,稀或糊状,无脓血。食欲好,面有湿疹,体重5.8kg。最可能的诊断是()。
喜好网球和游泳的马某从大万公司购买某小区商品房一套,交房时发现购房时大万公司售楼部所展示的该小区模型中的网球场和游泳池并不存在。经查,该小区设计中并无网球场和游泳池。下列哪些选项是正确的?
WTO的一成员甲对另一成员乙的产品采取保障措施,双方随即进行了磋商,但没有就解决办法达成一致,成员乙向WTO争端解决机构(DSB)申请成立专家小组。专家小组对案件进行了审理并作出了报告,但成员甲对专家组报告不服,又向DSB的上诉机构提出上诉。DSB最后通过
将下列数修约到小数点后第3位,正确修约的数是______________。
根据系统安全工程的观点,危险是指系统中存在导致发生不期望后果的可能性超过了()。
根据《招标投标法实施条例》,下列关于资格预审的说法,正确的有()。
以下属于判断性信息的是( )。
《民法典》合同编规定的合同法定解除情形。[上财2021年研]
下列关于计算机病毒的叙述中,错误的是
Inrecentdecadeschildspecialistshavetriedmoreandmoretohelpparentswiththeirchildren’sschoolbehavior,Schoolsofe
最新回复
(
0
)