首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Drought is a slow emergency. It does not swoop down out of the skies like a tornado or pull the earth apart like an earthquake.
Drought is a slow emergency. It does not swoop down out of the skies like a tornado or pull the earth apart like an earthquake.
admin
2015-04-24
36
问题
Drought is a slow emergency. It does not swoop down out of the skies like a tornado or pull the earth apart like an earthquake. A drought of the kind the Eastern seaboard in the United States is suffering now, the worst of this century in at least four states, is the product not of one summer’s failed rains but of chronic dryness over several seasons—compounded by routine profligacy in our use of water. It is the result of what we have all been taught to call good weather—hot, it is true, but blue skies day after day, mild winters, and little snow. It is also the result of what we have come to call normal water use.
The drought of 1999 has become severe enough to bring about a flurry of administrative actions intended to mitigate its effects on farms, businesses and communities. On Friday, President Clinton ordered to organize timely drought relief. New Jersey’s Governor, Christine Todd Whitman, and the Governors of Maryland, Delaware and West Virginia have all imposed mandatory restrictions on water use. Secretary of Agriculture Dan Glickman has declared West Virginia and 33 counties in 5 surrounding states a disaster area. Meanwhile, the Senate approved $7.4 billion in aid to farmers, to which a drought disaster relief package will need to be added.
This is all to the good, and it may also reconcentrate for a moment, our attention on this nation’s patterns of water usage. Drought is nothing new, and dealing with it does not require radically new ideas. Many organizations have been set up in recent years in order to monitor drought conditions and respond to them as the long-term events they are. According to the National Drought Mitigation Center nearly every encounter with water scarcity leads to a set of recommendations—essentially the ones invoked in a drought emergency—meant to discourage consumption and encourage recycling. But once the rains begin again and controls are lifted, water use tends to rebound to previous levels. Drought dramatizes an epistemological problem that has real, practical effects. There is something almost intangible about the causes of drought, something as abstract and as forceful as fate. It is hard to tie any single drought unequivocally to the solid evidence of global warming, but that too lurks in many people’s minds as the ultimate cause of this summer’s drought.
Against such a grand array of forces, it can be hard to imagine how taking a shorter shower or watering the lawn less frequently makes a difference. But individual action—conserving water—is the basis for collective action, and collectively, the residents of drought-stricken states can make an enormous difference in their own welfare, both now, when stream levels are at record lows, and in the future, when rain returns.
Farmers, of course, are forced to take the weather as it comes. Farms, like many other forms of industry, require water for economic survival, which is exactly what is at risk again this year. The reserves of water in reservoirs have been steadily diminishing. So have the economic reserves of American farmers, who find themselves bringing their products to market, if they survive this dry season at all, at depressed prices. Neither of these problems, drought or farm income can be solved with a sudden flurry of attention.
They require long-term commitment and the changing of habits that are so persistent we have come to call them normal.
Many people considered that the ultimate cause of this summer’s drought was______.
选项
A、global warming
B、too abstract to understand
C、as forceful as fate
D、an epistemological problem
答案
A
解析
细节推断题。根据题干关键词Many people和the ultimate cause of this summer’s drough定位到原文第三段尾句。but后的that指的是global warming。该句讨论的话题是global warming,在第一个分句里,作者认为没有实质的证据证明干旱与global warming有关,在but引出的转折分句里,作者指出很多人与其看法相反,那些人仍然认为global warming是引起干旱的最终原因。故答案为A。其他选项都是作者的看法,不符题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OjLO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Thereare______differencesbetweentheoryandpractice.
Duringaninternationalcrisis,many______messageswillgenerallyemanatefromthepresident’soffice.
Nextweekyou’dbetterbringallyourquestionshere.We’regoingtohaveaquestion-and-answer______.
PresidentBushcametohisparent’scentury-oldsummerhomeontheMainecoastforalittlerelaxation,adistantcousin’sweddi
ThestrangestweatheroflastyearwaspossiblynotonEarth,butontheSun.Every11years【C1】______theSungoesthroughacyc
ModernlorehasitthatinEnglanddeathisimminent,inCanadainevitableandinCaliforniaoptional.Smallwonder.Americans’
Geneticallymodified(GM)foodstuffsareheretostay.That2snottosaythatfoodproducedby【1】agriculturewilldisappear,【2】s
Geneticallymodified(GM)foodstuffsareheretostay.That2snottosaythatfoodproducedby【1】agriculturewilldisappear,【2】s
SystemsofdivinationinRomeandAthensdifferednolessthanreligions,andthedifferenceslayinthesamedirection.Romand
EveryyearNewZealanderslivinginLondoncanbeseenloadingupKombivansandheadingofftoexperiencethe"classicEuropean
随机试题
在生产条件下,金属汞主要以下列哪种形式经呼吸道进入人体
男性,28岁,因车祸颌面部外伤8小时后急诊。检查:患者左面部肿胀明显,眶周眼睑及结膜下淤斑、压痛,张口受限,张口度半指,咬合关系正常。X线检查应拍摄()
背景资料某办公楼工程,地上8层,采用钢筋混凝土框架结构,设计有一层地下车库,外墙为剪力墙,中间部位均为框架结构。填充墙砌体采用混凝土小型空心砌块砌体。本工程基础底板为整体筏板,由于当地地下水平,埋深比较浅,混凝土设计强度等级为C30,抗渗等级P8,总方量
条形技术对于配送应用的意义在于配送与信息的结合。
“三个主体、三个补充”的思想,即:国家经营和集体经营是主体,一定数量的个体经营为补充;计划生产是主体,一定范围的自由生产为补充;国家市场是主体,一定范围的自由市场为补充。这个思想是谁提出的()
有如下类定义:classCup{public:voidSetPrice(doubleval=5.8);doubleGetPrice(){returnprice;
Whichofthesemedicalprofessions,onaverage,earnstheleast?
A、IraqimilitantsB、IraqipoliceC、U,S.troopsD、BothAandCA
InwhichyearwasthefirstEnglishdictionarypublished?
A、Herbrotherwillreturnthefollowingweek.B、Herbrotherwillbebacklightaftertheholiday.C、Herbrotherwillcomebackf
最新回复
(
0
)