首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Rising Tuition In the US Every Spring, US university administrators gather to discuss the next academic year’s budget. They
Rising Tuition In the US Every Spring, US university administrators gather to discuss the next academic year’s budget. They
admin
2009-05-21
54
问题
Rising Tuition In the US
Every Spring, US university administrators gather to discuss the next academic year’s budget. They consider faculty salaries, utility costs for dormitories, new building needs and repairs to old ones. They run the numbers and conclude — it seems, inevitably that, yet again, the cost of tuition must go up.
According to the US’s College Board, the price of attending a four-year private university in the US rose 81 percent between 1993 and 2004. (46)______ In 2005 and 2006, the numbers Continued to rise.
According to university officials, college cost increases are simply the result of balancing university checkbooks. "Tuition increases at Cedarville University are determined by our revenue needs for each year," said the university’s president, Dr Bill Brown. "Student tuition pays for 78 percent of the university’s operating costs." Brown’s school is a private’ university that enrolls about 3,100 undergrads and is consistently recognized by annual college ranking guides like US News and World Report’s and The Princeton Review’s. (47)______ .
Tuition at private universities is set by administration officials and then sent for approval to the school’s board of trustees (董事). (48)______ This board oversees (监管) all of a state’s public institutions.
John Durham, assistant secretary to the board of trustees at East Carolina University (ECU), explains that state law says that public institutions must make their services available whenever possible to the people of the state for free. Durham said that North Carolina residents only pay 22 percent of the cost of their education. (49)______ State residents attending ECU pay about US $10,000 for tuition, room and board before financial aid.
Amid the news about continued increases in college costs, however, there is some good news. Tuition increases have been accompanied by roughly equal increases in financial aid at almost every university. To receive financial aid. US students complete a formal application with the federal government. The federal government then decides whether an applicant is eligible (有资格的) for grants or loans. (50)______ .
A. The application is then sent to the student’s university, where the school itself will decide whether free money will be given to the student and how much.
B. At public universities, however, tuition increases must also be approved by a state education committee, sometimes called the board of governors.
C. The school currently charges US $2.3.410 a year for tuition.
D. Many American people are simply unable to pay the growing cost-of food.
E. That’s more than double the rate of inflation.
F. The state government covers the rest.
选项
答案
A
解析
文章的最后一段讲的是学生如何向联邦政府申请资助,空格的前一句话说联邦政府决定学生是否有资格申请奖学金或贷款,然后该申请送到学生所在的学校,由学校决定该学生是否可以得到资助。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OjQd777K
本试题收录于:
职称英语理工类B级题库职称英语分类
0
职称英语理工类B级
职称英语
相关试题推荐
Intherecentpast,medicalresearchershaveshownthatheartdiseaseisassociatedwithcertainfactorsinourday-to-daylives
Astrictvegetarianisapersonwhoneverinhislifeeatsanythingderivedfromanimals.Themainobjectiontovegetarianismon
1.Medicineisthescienceandartofhealing.Itisasciencebecauseitisbasedonknowledgegainedthroughcarefulstudyand
HumanHeartCanMakeNewCeilsSolvingalongstanding(为时甚久的)mystery,scientistshavefoundthatthehumanheartcontinues
FoodSafetyandFoodborneIllnessesFoodsafetyisanincreasinglyimportantpublichealthissue.Governmentsalloverthew
It’ssaidthatpriortoanearthquakesomeanimals’behaviorsbecomeveryabnormal.
AimaginativelyBrecentlyCcarefullyDunscientificallyEaccidentallyFsatisfactorilyMandidnotsucceedinmakingrainun
Animmensecloudofsmokecameoutofthehouse.
Thenumberofprematurelystoppedclinicaltrialshasincreasedrecently.Participantsinthetrialswerehappywhentheywere
Apieceoforiginalmusic______.Thispassageisconcernedwith______.
随机试题
三系细胞减少可见于【】
A、责令停产、停业整顿,并处五千元以上二万元以下的罚款B、处二万元以上十万元以下的罚款C、五年内不受理其申请,并处一万元以上三万元以下的罚款D、责令改正,给予警告,对单位并处三万元以上五万元以下的罚款E、
传统房地产周期理论在政治、经济状况基本稳定或预期稳定的情况下,是无效的。()
净现值率是净现值与()的比值。
()是建筑施工企业投标报价的基础。
下列各项中,属于按照净利润的10%提取的是()。
按照“战略钟”分析体系,下列各项中属于混合战略的是()。
有如下程序:#includeusingnameapacestd;voidfun(int&x,inty){inttemp;temp=x;x=Y;Y=temp;}
A、Sheisratherbossy.B、Shealwayshasherownway.C、Sheisabornleader.D、Sheisnoteasy-going.C本题考查重要细节。根据句(4)可知,特雷西认为她的
Girlsthinktheyarecleverer,moresuccessfulandharderworkingthanboysfromasyoungasfour,astudyhasfound.Boyscome
最新回复
(
0
)