首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
职业资格
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always coming in for criticism. Their critics seem to resent them
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always coming in for criticism. Their critics seem to resent them
admin
2015-04-27
71
问题
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always coming in for criticism. Their critics seem to resent them because they have a flair for self-promotion and because they have so much money to throw around. "It’ s iniquitous," they say, "that this entirely unproductive industry (if we can call it that) should absorb millions of pounds each year. It only goes to show how much profit the big companies are making. Why don’t they stop advertising and reduce the price of their goods? After all, it’s the consumer who pays ..."
The poor old consumer! He’d have to pay a great deal more if advertising didn’t create mass markets for products. It is precisely because of the heavy advertising that consumer goods are so cheap. But we get the wrong idea if we think the only purpose of advertising is to sell goods. Another equally important function is to inform. A great deal of the knowledge we have about household goods derives largely from the advertisements we read.
Advertisements introduce us to new products or remind us of the existence of ones we already know about. Supposing you wanted to buy a washing machine, it is more than likely you would obtain details regarding performance, price, etc., from an advertisement.
Lots of people pretend that they never read advertisements, but this claim may be seriously doubted. It is hardly possible not to read advertisements these days. And what fun they often are, too! Just think what a railway station or a newspaper would be like without advertisements. Would you enjoy gazing at a blank wall or reading railway byelaws while waiting for a train? Would you like to read only closely printed columns of news in your daily paper? A cheerful, witty advertisement makes such a difference to a drab wall or a newspaper full of the daily ration of calamities. We must not forget, either, that advertising makes a positive contribution to our pockets. Newspapers, commercial radio and television companies could not subsist without this source of revenue. The fact that we pay so little for our daily paper, or can enjoy so many broadcast programmes is due entirely to the money spent by advertisers. Just think what a newspaper would cost if we had to pay its full price!
Another thing we mustn’t forget is the "small ads", which are in virtually every newspaper and magazine. What a tremendously useful service they perform for the community! Just about anything can be accomplished through these columns. For instance, you can find a job, buy or sell a house, announce a birth, marriage or death in what used to be called the "hatch, match and dispatch" column but by far the most fascinating section is the personal or "agony" column. No other item in a newspaper provides such entertaining reading or offers such a deep insight into human nature. It’ s the best advertisement for advertising there is!
Which of the following is NOT true?
选项
A、Advertisement makes contribution to our pockets and we may know everything.
B、We can buy what we want.
C、Good quality products don’t need to be advertised.
D、Advertisement makes our life colorful.
答案
C
解析
A选项说广告可以为我们的口袋作贡献而且我们可以知道很多事情,符合文章内容;B选项说我们可以买到我们想买的东西,文章里说的是我们买东西很多时候都是根据广告的内容去买的,所以也符合文章内容:C选项说好品质的东西不需要做广告,文中没有提到;D选项说广告使我们的生活更加多彩,文章说了诸多广告的好处,可以推断出这个结论。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OrCv777K
本试题收录于:
英语学科知识与教学能力题库教师资格分类
0
英语学科知识与教学能力
教师资格
相关试题推荐
下面某教师为《抗日战争》一课设计的PPT:问题:请评价这幅PPT,并说明理由。
Althoughtheearliestfilmsincinemaweredoneintheshotwithoutanyediting,cuttingissofundamentaltothemediumthatit
"Itseemsthatshewasthereattheconference."Thesentencemeansthat______.
AmongthethrongsofAmericansprowlingthemallsandtrawlinge-commercesites,manyarelookingoutforthemselves.Retail-res
Whichdoesnotbelongtotherequirementsofboards?
WhichofthefollowingcanNOTberegardedasafeatureofsuccessfulEnglishteacher?
Teachingactivitiesmustbebasedonthestudents’cognitivedevelopmentlevelandtheexistingexperiencedknowledge,thus,stu
Whichofthefollowinghastheproperwordstress?
Ifyou______toMr.Smithmorecarefully,youcouldworkouttheproblemwithoutanydifficultynow.
Parenthoodisn’tacareer-killer.Theeffectofparenthoodisnotthatsevereaspeopleimagine.Infact,economistswithtwoor
随机试题
根据胸部损伤分类,下列哪项属于闭合性损伤()
西医学中哪些病与聚关系密切
现代城市规划形成的历史背景有()。
投标文件对招标文件的响应出现偏差,可以要求投标人在评标结束前予以澄清或补正的情况是( )。
当截流水力条件较差时,应采用()进行截流。
人力资源有质和量的限制,只能在一定条件下形成,只能以一定的规模加以利用,这是人力资源的()。
学生迁移能力的形成有赖于教学,促进迁移的有效教学需要考虑()。
有两包糖果,每包中都有奶糖、水果糖和巧克力糖。(1)第一包糖的粒数是第二包糖的;(2)第一包糖中奶糖占25%,第二包中水果糖占50%;(3)巧克力糖在第一包糖中所占的百分比是在第二包糖中所占百分比的2倍。当两包糖合在
以下选项不属于经济法部门的是()
一个国家全部法律部门所构成的有机联系的整体是()。
最新回复
(
0
)