首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
He was struggling to tie his shoes. I was struggling with whether I should help him. I did, and he was grateful. "Thank
He was struggling to tie his shoes. I was struggling with whether I should help him. I did, and he was grateful. "Thank
admin
2015-09-24
64
问题
He was struggling to tie his shoes. I was struggling with whether I should help him.
I did, and he was grateful.
"Thank you, " he said.
"I’m glad I could help. I just thought it would be easier for me to reach, " I said.
He was a disabled man, and forced to look down most of the time. His arms and legs were twisted terribly , and he couldn’t do what the rest of us would consider easy tasks. He always managed to look up to see how you reacted to his words, however. He had a big smile, making me feel comfortable.
I was still on my knees by his wheelchair.
"Nice shoes, " he said.
"Thanks. No one ever complimented me on them before, " I said.
" No one has the same view of the world as I do, " he replied.
"Tell me about the world as you see it, " I said smiling.
"Most people can see if someone is comfortable with them or not in their eyes. I see it in their feet, " he said. "If people keep moving their feet, I just let them go, because I know they’re impatient with me. I don’t want to make people uncomfortable. "
"What about me?" I asked.
" I could see your
compassion
. And then you came down to my level. I was the one who was nervous, " he said. "I don’t normally have someone look me in the eye. "
"They don’t know what they’re missing, " I told him.
" My old face is nothing to brag about. " he said.
"But that smile is so big. "
Yes, and it’s not only a big smile but an attitude.
We learn that the disabled man______.
选项
A、had great difficulty looking after himself
B、always asked people for help
C、couldn’t have a big smile
D、liked to talk about people’s shoes
答案
A
解析
根据文章第一段第一句和第五段第二句可知文章中主人公是一名残疾人且生活难以自理。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/P6Qq777K
本试题收录于:
小学英语题库教师公开招聘分类
0
小学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
重返北京白云悠悠,人世悠悠。朱自清离开北京整整五年,想不到如今又回来了。举目无亲,只好先住在朝阳门边一位朋友的家里。他在北大读了四年书,虽也玩过几回西山,但多在城圈子里呆着,始终没到过清华,对它很是陌生。清华设在北京西北部的清
根据短文内容,从方框中选出能填入空白处的最佳选项,并将该选项的字母填入答题卡各小题指定的位置上。(选项中有两项为多余选项)SayingGoodbyeManypeoplewerewaitin
There’snotmuch______(different)inpricebetweenthetwomobilephones.
TicketsInformationThenameoftheshow:ThePrincessAndTheFrogDates:30thJuly—SthAugustMon—Fri10am,T
Harrywasaboyoffourteenyearsold.Hewastallandstrong.Andheranthefastestinhisclass.Soeveryonewasveryproudo
Jackislateagain.Itis_____ofhimtokeepotherswaiting.
Charliecamefromapoorvillage.Hisparentshad【C1】______moneytosendhimtoschoolwhenhewasyoung.Theboywasverysad.
Everymorningmyfatherbuysanewspaperonhiswaytowork.EverydayIopenmybooksinclassandstartlessons.Everyevening
Everymorningmyfatherbuysanewspaperonhiswaytowork.EverydayIopenmybooksinclassandstartlessons.Everyevening
AmonthagoIhadnoideathatonaSaturdayafternooninNovemberIwouldbehanging39metersabovethegroundandenjoyingit
随机试题
患者,男,41岁。酒精中毒。查体:呼吸不规则,血压98/70mmHg,不能唤醒,但压其眶上缘时皱眉并有躲避反应,瞳孔对光反射迟钝,小便失禁。医嘱密切观察病情变化,洗胃。若患者出现瞳孔散大,是指瞳孔直径起码应大于
治疗量的阿司匹林不会出现的不良反应是
被告人甲涉嫌故意杀人案由某中级人民法院审理,法律援助机构根据人民法院通知,指派律师乙到庭为其辩护,庭审过程中被告人甲以乙水平有限,难以维护其合法权益为由拒绝乙为其辩护,并要求另行指派辩护律师为其辩护,合议庭同意并宣布休庭。重新开庭后,被告人再次当庭拒绝辩护
某施工机械的一次大修理费为20万元,规定的大修理间隔台班为500台班,耐用总台班数为2000台班,则该机械设备的台班大修理费为()元/台班。
【背景资料】某沿海港口15万t级内航道疏浚工程,设计挖槽长度为5.5km、底宽为220m、底标高为-16.0m(理论深度基准面,下同)、设计边坡坡比为1:5,内航道浚前平均标高为-10.8m。本工程选用大型绞吸挖泥船配接力泵船将疏浚土吹填到港区后方吹填区
根据《堤防工程施工质量评定与验收规程(试行)》,按照验收的性质,水利水电工程验收分为().
十届全国人大五次会议通过了《中华人民共和国物权法》,该法于()实施。
下列舞弊风险因素中,与编制虚假财务报告相关的有()。
在RIP协议中,默认的路由更新周期是(36)秒。
Womendriversaremorelikelytobeinvolvedinanaccident,accordingtoscientists.Researchers(1)______6.5millioncarc
最新回复
(
0
)