首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The Brown Fat Has Already Helped to Reduce Weight For most people, fat is a burden. It doesn’t really matter where it appear
The Brown Fat Has Already Helped to Reduce Weight For most people, fat is a burden. It doesn’t really matter where it appear
admin
2013-04-03
58
问题
The Brown Fat Has Already Helped to Reduce Weight
For most people, fat is a burden. It doesn’t really matter where it appears, we just don’t want it. But it turns out that our bodies also make a unique form of fat tissue that behaves remarkably unlike any other: rather than storing excess energy, this fat actually burns through it. It’s called brown fat and health experts confirm for the first time that healthy adults have stores of this tissue, which researchers hope to study further as a potential new weight-loss treatment.
Human newborns have been known to have any significant deposits of brown fat, so called because of its abnormally high concentration of dark-colored mitochondria, the engines that sustain cell activity. The primary purpose of brown fat is to regulate body temperature: the mitochondria-packed cells are designed to burn high quantities of sugar, and release that energy as heat—a mechanism that newborns rely on to keep themselves toasty.
As people age, however, the body becomes better at regulating temperature, so brown-fat stores shrink and white fat starts to emerge. A research team in Sweden has found that healthy adults retain a sizable amount of fat in the front and back of the neck expressing the same proteins as brown fat.
Identifying the presence of brown fat is one thing, but activating it to burn more sugar is another. Two studies confirmed that brown-fat cells become more active in the cold. But before we consider joining the Polar Bear Club, can brown fat actually cause weight loss? Brown fat may indeed allow a person to burn more calories with the same amount of consumption. On the basis of animal models, researchers calculate that 50g of brown fat could burn about 20 % daily calorie an average person takes in. Leaner people tended to have more brown-fat deposits than overweight individuals. Interestingly, women were twice as likely as men to have active brown fat.
Still, the findings don’t necessarily mean that activating brown fat leads to a slimmer waist. For one thing, the body is especially good at maintaining balance, which is why a boost in calorie-burning can often make a hunger signal and prompt people to eat more to make up for the loss. And even if drug companies could find a way to activate brown fat safely, that excess activity could throw off other metabolic systems and damage your health.
Why does brown fat get smaller with the age growing?
选项
A、Because people are getting older and older.
B、Because we have a new kind of fat-white fat.
C、Because we don’t need it to regulate our temperature any more.
D、Because human beings only have it in the front and back of the neck.
答案
C
解析
事实细节题。由题干中的get smaller with the age grows定位到第三段第一句可知,随着年龄的增加,身体习惯了体温的调节,不再需要棕色脂肪了。故[C]“因为我们不再需要棕色脂肪调节体温了”符合文意。[A]“因为人们会变得越来越老”,根据本段第一句,文章提到年龄是表示随着年龄的增加会出现白色脂肪增多,棕色脂肪减少的情况,不符合题意,故排除,[B]“因为我们有了一种新的脂肪一白色脂肪”,根据文意,白色脂肪的功能作用与棕色脂肪并不相同,之间没有可替代的关系,故排除;[D]“因为人类只有脖子前面和后面才有棕色脂肪”,这与题干之间无法构成因果关系,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PDd4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Intheearly1800s,groupsofEnglishworkerswreckedmachinesthattheyfeltthreatenedtheirjobs.(46)Theywerecalled"Luddi
Manycountrieshaveatraditionofinvitingforeignerstorulethem.TheEnglishcalledinWilliamofOrangein1688,and,depen
Readingtooneselfisamodernactivitywhichwasalmostunknowntothescholarsoftheclassical.In(1)_____worldduringthe
Informationchannelingisundergoingremarkableprogressinvarioussectorsofsocietyinindustrialactivities,publicservices
Informationchannelingisundergoingremarkableprogressinvarioussectorsofsocietyinindustrialactivities,publicservices
AllU.S.nuclearweaponsproductionfacilitiesarepresentlycloseddown,andifthevariousagreementsareadheredto,thosefa
AllU.S.nuclearweaponsproductionfacilitiesarepresentlycloseddown,andifthevariousagreementsareadheredto,thosefa
SirJoshuaWaddiloveismentionedinthefirstparagraphtoCreditcards,suchasVanquis,areissuedbecause
Mostofuswouldliketobeboth(1)_____andcreative.WhywasThomasEdisonabletoinventsomanythings?Washesimplymore
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreesinEnglishwhileknowinglittleornothingabouttraditionalscholarlyme
随机试题
在管柱转动时,不允许关闭环形防喷器,以()。
在中脑上下丘之间切断脑干的动物,将出现
性寒,既泻水逐饮,又消肿散结的是()。
紫草皮部常呈条形片状,数层重叠,是由于哪个组织的存在引起的
A.零售企业《药品经营许可证》B.《药品生产许可证》C.《医疗机构制剂许可证》D.《进口药品通关单》E.《进口药品注册证》根据《中华人民共和国药品管理法》国家药品监督管理部门核发的是
2月1日,甲从A商场购买一台电脑,双方约定总价款l万元,分5次付清,自3月份开始每月的1日支付2000元。至5月1日,甲支付了3次共计6000元,其余款项未进行支付。根据合同法律制度的规定,7月10日A商场的下列做法中,正确的有()。
下列关于债务重组会计处理的表述中,正确的有()。
教师专业化是指获得教师资格证。
“一国两制”是中华民族对人类政治文明的独特贡献。“和平统一、一国两制”构想丰富和发展了马克思主义,具有重大的意义。这表现在“和平统一、一国两制”构想
Anyonewhohassearchedforajobfreshoutofcollegeknowshowdifficultitistogetthatfirstjob.Sendingouthundredsof
最新回复
(
0
)