首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
England and France are separated by 22 miles of open ocean at their closest point. Attempts to swim the English Channel have bee
England and France are separated by 22 miles of open ocean at their closest point. Attempts to swim the English Channel have bee
admin
2010-05-25
108
问题
England and France are separated by 22 miles of open ocean at their closest point. Attempts to swim the English Channel have been made by people of all ages and from various walks of life. Each swimmer is drawn to the famous channel for different reasons, but each has the same goal—to conquer the Channel.
The English Channel was first crossed in 1875 by Matthew Webb, an Englishman, who swam breaststroke from Dover, England, to Calais, France. Since then, over 3, 700 people have made approximately 4, 500 attempts on the Channel. Only 297 people (199 men and 98 women), however, have successfully duplicated Webb’s remarkable achievement.
Cold water, rough sea, strong currents, heavy winds and jellyfish are among the many reasons why the success is so slow. Attempts are usually made between late July and mid-October when the water temperature reaches a tolerable level (57-62 degrees Fahrenheit). Swimmers and escort crews must wait for periods of calm seas and light winds lasting 10-20 hours. Much to the frustration of the athletes and their coaches and crews, the weather may only cooperate a few clays each year. Once in the Channel, swimmers are always at the mercy of the elements since temperature, winds and currents can change hourly. Quite often, luck and good timing play as important a role in a swimmer’s success as proper physical training and mental preparation.
As a result of bogus claims of success, the Channel Swimming Association was established to authenticate all crossings. The Association also issues a list of knowledgeable navigators and provides invaluable advice to those intending to attempt the swim. Interested individuals should notify the Association of their plans several months in advance.
Most swimmers attempt to swim from Dover’s Shakespeare Beach in England to Cap Griz-Nez, France. Matthew Webb’s time of 21 hours and 45 minutes in 1875 has been significantly reduced to 7 hours and 40 minutes—a record set by Penny Lee Dean in 1978. In 1961, Channel swimming entered a new era when Antonio Abertondo from Argentina successfully completed the first double crossing (England-France-England) in 43 hours and 10 minutes. This record now stands at 17 hours and 56 minutes, set by New Zealander Philip Rush in 1985. Remarkably, Cindy Nicholas from Canada has successfully made a double crossing on five separate occasions. And, after years of trying, Jon Erickson from Chicago made the first and only triple crossing of the Channel in 1981 in 38 hours and 37 minutes.
Channel swimmers come in all ages, abilities and backgrounds. Two 12-year-old English schoolchildren have completed the Channel on separate occasions. James, a famous swimming coach, completed the swim in September of 1979 at the age of 58. Sixty-five-year-old Ashby Taylor and 47-year-old Stella Taylor are the oldest male and female swimmers currently on record. Swimmers with various disabilities (polio, blindness, missing limbs) have also been successful. These athletes, whether they ultimately succeed or fail, are shining examples of the indomitable human spirit.
According to the passage, which of the following is CORRECT?
选项
A、One can’t conquer the Channel before 18-year-old or after 60-year-old age.
B、In 1978, Penny Lee Dean set a record of 21 hours and 45 minutes in the Channel swimming.
C、It was Philip Lee Dean who successfully completed the only triple crossing.
D、The swimmer who has successfully made a double crossing on five separate occasions is from Canada.
答案
D
解析
细节题。本题关键在于文章第五段提到的很多横渡海峡的人的情况,其中提到"Remarkably, Cindy Nicholas from Canada has successfully made a double crossing on five separate occasions."。故D 正确。[A)在文中没有提到,B 见第五段"…7 hour sand 40 minutes—a record set by Penny Lee Dean in l978." C 见第五段"…double crossing"和下句"This record now stands at 17 hours and 56 minutes, set by New Zealander Philip Rushin 1985."故 A 、B 、C 都不对。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PI1K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Accordingtothewoman,advertisements______.
VolcanoesGeologistshavebeenstudyingvolcanoesforalongtime.Thoughtheyhavelearnedagreatdeal,theystillhaven
AdictionaryofEnglishlanguage,______byDrSamuelJohnson,wasthefirstrealattemptasasystematicandinterestinglywrit
Menhavetraveledever【C1】______theyfirstappearedontheearth.【C2】______primitivetimestheydidnottravelforpleasureb
Shedidn’tquiteunderstandyou,becausesheknew______English.
Whenyouthinkofthetremendoustechnologicalprogresswehavemade,it’samazinghowlittlewehavedevelopedinotherrespect
WhichofthefollowinghasnothingtodowithScreenblast?
______eachotherfor10years,theydecidedtomeetthisyear.
Sincethecouplecouldnot______theirdifferences,theydecidedtogetadivorce.
Alovemarriage,however,doesnotnecessarily______muchsharingofinterestsandresponsibilities.
随机试题
有关中药材专业市场的禁止性规定,说法正确的有
下列关于施工许可证法定批准条件的说法,正确的是()。
【背景资料】某施工单位承建了一条长20km的二级公路,设计时速为60km/h。施工前,在项目部,设计单位将相关的设计资料交给了施工单位。施工单位作了充分的准备,复核了GPs点、水准点,测绘了横断面等,核对无误后,进行现场放样测量。其中,
小张与小李签订借款合同,下列情形中借款合同不生效的是()。
正在编辑的Word文件因断电而丢失信息,原因是()。
教师的专业知识素养包括()。
设f(x,y)=,求fxy(0,0)和fyx(0,0).
设向量组A:a1,a2;向量组B:a1,a2,a3;向量组C:a1,a2,a4的秩RA=RB=2,RC=3,求向量组D:a1,a2,2a3—3a4的秩.
如下图所示,某园区网中的路由器R1与R2相连,R2与R3相连,R3与R4相连,R4直接与Internet上的路由器R5相连,路由器R1和R2缺省路由的正确配置是
A、Betweenonehundredandthreehundred~B、Betweentwohundredandfourhundred.C、Betweentwohundredandthreehundred.D、Betw
最新回复
(
0
)