首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Library is the place where many books are kept. They are of various kinds and can provide information people want. But if you do
Library is the place where many books are kept. They are of various kinds and can provide information people want. But if you do
admin
2011-01-11
46
问题
Library is the place where many books are kept. They are of various kinds and can provide information people want. But if you don’t know how to find books in the library, you may spend a lot of time in looking for the book you want. But something can, solve your problem. That is the catalogue in the library. When you want to see if a library has the book you want, you can use the catalogue in the library. Most catalogues of books in a library take the form of small cards kept in boxes. One way of arranging the cards is in ABC order by the family names of the writers.
Catalogue cards usually give the following important information: (1) the name of the writer; (2) the shelf-mark, that is, the Dewey number which helps people to find where the books are, (3) the title of the book, (4) the year of publication and the publisher, and (5) the number of pages in the book.
Using the catalogue, you can find the book you want quickly.
The library’s catalogue
Reason for using the catalogue: find the book you want quickly
Form of catalogues: take the form of【46】 kept in small boxes Arrangement of the cards: arranged in【47】 by the family names of the writers Information contained on the catalogue cards:
1. the name of the writer
2. the【48】
3. the【49】 of the book
4. the year of publication and the publisher
5. the【50】 in the book
选项
答案
ABC order
解析
细节题。根据第一段最后一句One way of arranging the cards is in ABC order by the family names of the writers.可知,目录的一种排列方式就是把作者姓名按ABC顺序排列。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PIrK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Astheholidaysapproach,manypeoplearefinishingtheirtravelplans.Andtheyhave【C1】______themselvesfortheusualcrowds,
Asforthejobsthatpaywell,itiswellknownthatcollege-educatedworkersearnhighersalariesbecausetheirjobsrequiremo
Duringthetwentiethcentury,theUnitedStatesparticipatedintwomajorwarsthatrequiredthenationto【C1】________itsresour
A、Theyimprovethestudents’researchhabitsandskills.B、Theymakelearninglessinterestingandattractive.C、Theycreatemea
Parentsareoftenupsetwhentheirchildrenpraisethehomesoftheirfriends.Theymayeven【T1】______themofdisloyalty,ormak
A、Bossandsecretary.B、Doctorandpatient.C、Teacherandstudent.D、Shopassistantandcustomer.D
A、That’swonderful.B、Whatapity!C、Withpleasure.D、You’rewelcome.C该题只要听到关键词“Couldyouplease...”,便可知这是在委婉地提出请求,回答对方请求应用“W
Little______thatthepoliceareabouttoarresthim.
Cabletelevisionpromotionisfastbecomingoneofthemostwidespreadandeffectivemediumsforadvertisingintheworld.With
A—governmentbondsB—afairpriceC—stocktransactionsD—thestockmarketE—quoteapriceF—bearsmarketG—buyinglongH—forward
随机试题
患儿女,6岁。因风湿热入院,肌注青霉素、口服阿司匹林后出现食欲下降、恶心等胃肠道不适,护士可以给予的正确指导是()。
来源于天南星科的干燥块茎是
材料所述事件中存在哪些不合理之处?指出并改正。
作业人员李某在脚手架上施工时,发现部分扣件松动而可能导致架体坍塌,故停止了作业,李某的行为属于行使()。
劳动、土地、资本和企业家才能等生产要素的价格分别是()。
越是开放,就越需要确立共同遵守的规则、划定网络言行的边界。实际上,互联网发展的历史,就是不断“确立边界”的历史。从域名管理办法到网络版权保护,从清剿网络色情到打击网络谣言,正因为有“不能做”的硬规定,才保证了“能够做”的正价值。加强网络信息保护的立法,正是
下面把顾问分配到各个活动的方案哪一种是可以接受的?若F和L是指导游泳的3个顾问中的2个,则下面哪一项一定是正确的?
WashoeLearnedAmericanSignLanguageAnanimalthatinfluencedscientificthoughthasdied.AchimpanzeenamedWashoeandbo
当投资者买卖期货期权时,因为都要面临风险,所以交易双方都要向交易所缴纳保证金。()
The21stcentury【C1】______aboominonlineshoppingforshoppingontheinternetcanbeaccessible,economicalandconvenient,w
最新回复
(
0
)